Új hozzászólás Aktív témák

  • Nisida

    aktív tag

    válasz kriszpontaz #4368 üzenetére

    Alapjában igen , de mondjuk az más tészta , hogy 201x -ben kész vicc, hogy egy szaros Autocad (pl: fullos Autocad) licensz gazdaasági probléma egy mérnöknek nem pláne egy mérnök vállalkozásnak.

    Vicc, hogy Havi 260 Eur, vagy 3 éves viszonylatban akciósan 5602 Eur egy mérnöknek gond. És nem azért mondom, mert nem probléma hanme azért mert vicc ... munkaeszköz , emelett kéne még felelőség biztosítás, szabványok, jogszabály gyűjtemény, mondjuk évi 100-200e Ft konferencia, fej tágítás, kocsi, telefon, stb. stb.
    És ezt nem tudod érvényesíteni a 1-3% tervezési díjakkal. Mert ha össze számolod akkor kijön, hogy ha penge vagy akkor is kb. 350-950 milliónyi beruházási költséget kell megterveznek / év, hogy kb középszeren élve túlélj.

    Akkor amikor a plus4-en 1 millás (USD vagy AUSD) áron épített lakásoknál pl: Álomházak, meg mit tudom én milyen szupcsi házak című műsoroknál - oksa tudom azok mindegyike hűha ház - a design fee + a mérnöki költségek 50-100e (USD vagy AUSD) re rúgnak. Na ott nem gond megvenni. Mert ott röhögve kiköhögsz 3 házat / év vagy 2-3 milliárd Ft-nyi infra fejlesztést.

    Tényleg és mi van ha azt mondo köszi nem kérem az ellenőrzést ?

    "Majom nem öl majmot ..... Te nem vagy majom!"

Új hozzászólás Aktív témák