- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
Sziasztok!
Eddig 2007-es CAD-et használtam, most 2016-ra váltottam és van egy beállítás, amit nem találok.
Eddig mikor ráálltam mondjuk egy egyenes végpontjára (vagy akármilyen tetszőleges pontra), rajta hagytam egy pillanatra a kurzort és mikor kiírta, hogy (jelen esetben) végpont, akkor elkezdtem a kívánt irányba húzni a kurzort és itt be tudtam írni, hogy mondjuk ettől a ponttól 100 rajzi egységre kezdje húzni az egyenest.
Ezzel szemben a 2016-os CAD-ben, ugyan így ráállok a pontra, és mikor beírom a számot, amennyire szeretném, hogy kezdjen, akkor a képernyőn egy teljesen más pontra ugrik és onnan kezd rajzolni. Gondolom más koordinátát vesz alapul mint ami nekem kellene.Remélem érthetően fogalmaztam, megköszönöm ha valaki tud segíteni.
Biztos csak egy kattintásnyi beállítás, de sehol nem találom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest