- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Androidos tablet topic
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
Semmi eszközöm nincs (még), amivel kihasználnám az wifi6-ot. Az n18u-val van a legkevesebb gondom. Stabil a router és a jel is. Az egyik 57u-n hetente eltűnik az 5 GHz csatorna. Újraindítás megoldja...
Régebben mókoltam, egy 1043 tp link-re telepítettem dd-wrt-t, szerintem ezzel nem lenne baj.Hogy tudom biztosan megállapítani, hogy v1 57u-m van?
-
Magga
aktív tag
A váltás oka elsősorban a mesh hálózat lenne. Amint írtam, a telefonok,tab nem vált a routerek között,pedig már androidos programokkal is próbálkoztam. Egyébként a sebességgel pl nincs bajom,ha éppen jó routeren vagyok. Nagy ritkán tapasztalom pc-n ,hogy lassabb a net,de ez elviselhető.
Itt az aprón van minden komponens használtan.
86u 35e
68u 21-23e
Igy összesen 79e lenne....Az árakon én is meglepődtem, azt hittem az ax routerek gyengebbhardverral vannak szerelve,de akkor ezek szerint érdemes ebben gondolkodni.
-
Magga
aktív tag
-
Magga
aktív tag
Szervusztok!
A jelenlegi felállás:
Van a nappaliban egy ac57u routerként erre kábellel csatlakozik egy másik ugyanilyen router ap-ként az emeleten, valamint szintén kábelen egy N18u szintén ap-ként.A fránya wifi így nagyjából jó lenne,de az eszközök nem váltanak rendesen köztük. Jól gondolom,hogy nekem találták ki a mesh hálózatot? Ha ezeket a routereket lecserélem mesh routerekre, akkor az működőképeslesz,ugye?
Én még nem gondolkoztam ax-ben, ac‐s routereket néztem. Egy 86u routernek es 2 db 68u node-nak!?
Minden eszközön van kábeles csatlakozás, az is menne így?
-
Magga
aktív tag
Nálam két Ac57u és egy N18u dolgozik a házban. Eszméletlen, hogy az n18u 2,4 GHz-es wifije mennyire jó. Sokkal "erősebb", mint az Ac57u wifije...
Egy kicsit sajnálom, hogy a 65P tesztje nem korábban készült, nem sajnáltam volna az a pár ezer forintot még pluszban érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Androidos fejegységek
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- Házimozi belépő szinten
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 11
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Eladó konfig! I5-13400F 512GB SSD 16GB DDR5 RX6600 8GB!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest