- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz
Csorbi #23764 üzenetére
Hi, köszi az infót, ha lesz időm, akkor mindenképp takarítok egyet ott is alaposan, mert amióta költöztem(az már jópár éve volt) azóta 1-2x szereltem a sarokban ahol az IT-s kütyök (Router,NAS, stb) van egy IKEA-s polcon rátolva.
Pontosan már nem emlékszem miért vettem S/FTP kábeleket, de talán azért, mert az IKEA-s állvány amin az IT eszközök vannak, és mellette a TV álvány melyen a házimozi+TV-m is van elég sok kábel fut egymás mellett (HDMI,UTP,stb) és gondoltam valami spécibb kábelt veszek.
Az elmúlt 5 évben csak 2 routerem volt , AX58U és ez.
Több építettm NAS-om volt, ami SoC-ban majdnem olyan mint a mostani,de ilyen probléma csak a mostani felállásban volt.
Egyet takarítok és meglátom mi leszKöszi mindkettötöknek az infókat, egyenlőre takarítok, és marad a gyári FW (AsusWrt) mert sok értelme nem lenne lecserélni ahogy írtátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Hyundai, Kia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Szép Dell Latitude 7320 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD LTE
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Samsung Galaxy A41 64GB, kártyafüggetlen, 1 év garanciával
- Huawei Y6 2019 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest