Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fernet
senior tag
Nem tudom mi a különbség (van-e egyáltalán) a 65P és 85P között, a fórumot olvasva arra jutottam, hogy semmi. Azért vettem ezt, mert annó belefutottam egy jó akcióba és 24e-ért sikerült megcsípni. Szóval amelyiket jobb áron tudod beszeretni azt vedd meg.
Xbox nálam kábelen van rákötve, (WiFi-n nem próbáltam még) nem volt semmi gondom multis játékokkal. TV 5Ghz WiFi-n megy, Netflix gond nélkül viszi a 4K anyagot. Azért két szobával arrébb már gyenge a jel (panel lakás), de a custom fw ezen is segített kicsit.
-
dkess
őstag
Nagyon szívesen.
Igen, amikor a válaszomat írtam Bacusuz -nak akkor figyelembe vettem azt, hogy januárban (akkor 2 db AC66U B1 és egy AC68U volt még), akkor az Ethernet Backhaul módban ( [link] ) ledobálta a Node -okat Nála - így feltételeztem, hogy a "sima" Ethernet first' -ös beállítás ment Nála most. Korábban írta, hogy gigabit -es 'Kiváló" volt a kapcsolat az AiMesh eszközök között és amennyire jól értettem nem volt gond vele.
Ugyanakkor most meg van. Ezért gondoltam, hogy érdemes ránézni a topológiára, mert bizony, ha időközben a backhaul ethernet first -ös beállításnál visszaáll 100 Mbps -es kapcsolatra, akkor előjön az a parajelenség ami Nála illetve Nálad is volt ... Igen, sajnos ezt időnként érdemes ellenőrizni.
Most elméletileg már csak a 2 db AC66U B1 van. Amennyiben viszont a hibajelenség fennáll továbbra is (úgy, hogy a backhaul zöld/kiváló), akkor az alábbiakat ellenőrizném még:
1.
- csak azzal a mobiltelefonnal áll-e fenn ez a hibajelenség,
- csak a Viber -el van-e gond - azaz más programmal nem?2.
Kipróbálnám úgy, hogy a két AiMesh egységet közvetlenül kötném össze - azaz nem a Cisco switch -en keresztül. Ugye amikor Ethernet Backhaul módba volt rakva az összes AiMEsh egység, akkor konkrétan ledobálta a Node -okat, ha a Cisco switch közöttük volt - amennyiben kivette, akkor nem volt gond.
Azaz, ha közvetlen kapcsolattal nincs semmi gond, akkor a Cisco menedzselhető switch háza táján lenne érdemes körülnézni.
3.
Amennyiben egyik opció sem segít, akkor érdemes lehetne mindkét mostani AiMesh egységen csinálni egy gyári visszaállítást és mindent újra kézzel beállítani (azaz nem mentést visszatöltve). Sajnos néha ez az ami segít. MEg persze természetesen ugyanaz a firmware legyen mindkét eszközön ...
Sőt első körben megpróbálnám azt a Ethernet Backhaul módot - ui. lenne értelme, igen (ez is kérdés volt korábban).
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Ahogy mondod! Mivel ez az eset nálam volt!
És szerencsére nem kellett újrahúzni a kábeleket, csak a csatlakozókat újra rakni!Még egyszer köszi neked dkess!
És örülök, hogy a fórum többi látogatójának is tudtok az én példámmal is segíteni!
NaviHun:
nekem ac68u volt előtte, az is tökéletesen ment, de a mostani AX92U-val azt kell mondjam, hogy még jobb! Mondjuk ebben lehet az is benne van, hogy rendbe raktam a teljes vezetékelésem is! Ja, és ha tudod, vezetékesen kösd össze a boxot! Sokkal stabilabb!
[ Szerkesztve ]
Gamertag: Vasy09
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni, hogy AC68U-n USB2-re és USB3-ra kötött HDD-k és Merlin 386.1 (30-Jan-2021) szoftver felállás esetén hogyan tudom megnézni azt, hogy melyik wifi-n lógó eszköz nézeget rá a USB3-on lógó winyóra?
Médiaszerver erről az eszközről oszt zene és video fájlokat és a winyó nem megy el alvásba, mert valami - gondolom az LG webOS TV és kikapcsolt állapotában is (nem áramtalanított állapot) - ránézeget, de erről log-ban nincs semmi információ
Winyók betűkiosztásai rendben vannak, nincs kivétel között a kérdéses winyó
read-only mode on the forum
-
Dewo
aktív tag
válasz Gubek-Einste #9392 üzenetére
Ezt a ajánlást akkor kaptam mikor kimondottan játékra kellett router.
Pld: milyen terhelést bír. ha Xbox,2tv,pc, és 2 telefon használná.
Illetve a menüje könnyen kezelhető-e és tudok-e prioritásokat be állítani.A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
Topikgazda
-
Dewo
aktív tag
Üdv.
Xbox Series X-em van. Többnyire FPS játékokat játszok. (Warzone).
Egy routerről szeretnék érdeklődni ami a következő ASUS RT-AC65P AC1750 Router
Akinek esetleg ez van akkor kérem írjon hogy mi a véleménye róla.De szívesen várok más router tippeket is! KöszönömA gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen.
-
dkess
őstag
válasz Bacusuz #9375 üzenetére
Szia,
Kérlek nézd meg, hogy egyfelől minden relációban a kapcsolat prioritása: ethernet first. Aztán persze a kezelés fül alatt a 'Preferrált backhaul' az a topológiának megfelelően legyen beállítva mindenb Node -nál (lehetőleg csillag, ha úgy van - azaz az AiMesh Router -hez) és '1G WAN first' legyen.
Aztán az alábbi topológiában nincs-e véletlenül az alábbihoz hasonló narancssárga vonal(ak). Ez azt jelentené, hogy bár van kábeles backhaul, de az csak 100 Mbps sebességgel. Ez azt jelentené - főleg amennyiben van egyéb forgalom is - hogy váltogat WiFi és ethernet backhaul között és amennyiben ilyenkor roamingolsz mellette ... Nos, akkor jönnek az általad is írt jelenségek (pont, mint a képen levő esetnél is) ...
Ezt okozhatja pl. egy rossz kábel vagy éppen a fali aljzatból kitépődött egy szál (alábbi mindkét esetet ez okozta - két külön fali aljzatot is újra kellett krimpelni). A jó hír, hogy ezt orvosolva ezen parajelenségek meg is oldódtak ...
-
Bubaaa
aktív tag
válasz Intruder2k5 #9387 üzenetére
Nagyszerű. Tehát használhatom azt ahol négyen van rajtam kívül
-
Bubaaa
aktív tag
Az miért van,hogy beállítom a 100as csatornára az 5g wifit,egy darabig úgy is van. Majd pár óra elteltével a wifi analyzer szerint a 44esen van. Belépek a router menüjébe,és ott a 100 van beállítva.
-
Bacusuz
addikt
válasz Dajcshouse #9381 üzenetére
Szerintem itt is feltehetnéd a kérdést, ha még ez nem történt meg.
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
devil-k
nagyúr
-
Dajcshouse
újonc
Olyan problémám lenne hogy 1hónapja kötötték be a digi-t, invitel helyet, hogy de jó lesz 1000Mb/300Mb lesz és hu de jó lesz. Na eddig szép és jó minden kivéve a játékok terén! Tehát amint world of warcraftoznék ami nagyon érzékeny a netre, gondol egyet és felmegy a pingem 4000-re utána vissza 500 és van mikor jó akkor 40-50 közt ami nekem a normál lenne. Discord is elkezd vibrálni mikor beszélgetnek a többiek..
Eddig ugy volt bekötbe hogy ONT(HG6544c) fiber és erre rá csatlakozva kábelen a gépem, és még egy router arról megy 2kamera és egy másik gép, a modem wifis igy arról ment 2-3telo, és igy mindig csinálta ezt a pinghoppot.
Most igy van bekötve: ONT(bridge mod) ehhez vettem egy asus RT-AX55 routert és most ezen van az 1gép, 2-3telo wifivel, és még egy router kábelen(2kamera, 1gép) összekötve. (ja és így már van ipv6-om is) ipv6 tesztnél (https://ipv6-test.com/) 18/20 mert ICMP: filtered csak.
Na már most tudom hogy az ONT egy ipari hulladék, de sajnos nem tudom azt kicserélni a digi miatt.. (gondolom hogy bele tudjanak piszkálni(tiltás stb.)).
Netmérésnél tök jó minden 870/270 2ms.
Átnéztem minden kábelt (cat5+) és nincs semmi féle hiba rajtuk, fiber nincs törve.
Néztem több forumot és mindenki írta hogy nekik is szörnyű ez a helyzet.
De nem találtam meg a hibára az okot. Bp-től 27km légvonalban.
Probáltam már a google dns szervert is.
Minden illesztőprogram friss robogos ami a legujabb lehet.
Digit is hivtam és náluk minden rendben azt mondták.
Ugyhogy tanácstalan vagyok.
Mert az előző invitel ami 30/5 volt t-linkes ont-val azzal hibátlanul ment minden.
Sose volt pingdrop, bár az telefon kábelen jött be.
Ebben kellene segitség. -
galaxys80
veterán
Az asus appban tényleg nem lehet wi-fi csatornát váltani vagy csak én nem találom?
-
blakey
titán
Ilyen nálam csakis akkor van/volt amikor óra átállítás történt és a routerben másik időpontra van állítva a váltás.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SaGa59
őstag
így, hogy ssh-val belépve át tudtam állítani, már nekem is… Viszont a kiírás, hogy a beállított időzóna nem egyezik a rendszerben beállítottal, nem akar eltűnni. Mindegy, ha tartja az időt rendesen, nem gond…
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok!
Amikor viberen videotelefonálok átsétálok a csendesebb szobába és átvált a közelebbi mesh routerre, ilyenkor megszakad a vonal.
Lehet ezt orvosolni valahogy?
RT-AC66u_B1 2db vezetékes backhaul.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
blakey
titán
A dátummal nekem semmilyen problémám nem volt egyetlen Asus routeren sem, most is jó.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
SaGa59
őstag
Tettem egy ellenpróbát, átraktam router módba, így szépen magára húzta a download mastert. Így marad, működik ahogy kell, a „dupla nat” talán nem okoz különösebb gondot az előző, ac-s router is úgy működött, míg meg nem halt. Már csak egy „hiba” van, bármit csinálok, nem akarja eltűntetni a „* Reminder: The System time zone is different from your locale setting.” kiírást, de ahogy a neten látom, ez valami megragadt hiba az asus routerekben. A dátumot és időt csak ssh-n tudtam beállítani a date paranccsal, addig ragaszkodott valami 2018-as dátumhoz…
STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
mrmft
senior tag
WPS gomobs reset. Frissites erre 9.0.0.4.386.41994 MD5: 1c713637bcd7401af757b0414f1e3c95 ellenorizd. Es allits be ujra mindent kezzel!
-
need
addikt
Sziasztok..
Megmondom nektek őszintén így 2 hét után kissé csalódott vagyok az Asus Ax58U routerben
Kezdnem azzal ami elindított egy hiba [sorozatot] azért ez abszurd hogy változtatsz valamit egy eszközben és utána már nem lehet hozzá férni..!Nem segített az áramtalanítás csak a reset amit javasoltatok.. na innen lett izgalmas a dolog
Gyakorlatilag nem volt hajlandó csatlakozni a nethez reset után nem ismerte fel a hálózatott.
Még további 8 reset volt. (már hívtam a digit is hogy miért nincs net) Nagy keservesen lett net és végre sikerült a net kapcsolatot megcsinálni..! Mivel azt gondoltam hogy előre látó vagyok
így a Adminisztráció - Beállítás visszaállítása/mentése/feltöltése vissza raktam az elmentet jól beállított állapotot! És az történt hogy nem fogadta el vagy a felh. nevet vagy a jelszót.
Újra reset 4x újra nem talált netet.. a szokásos és nagy keservesen sikerült..!
Akkor valaki mondja meg hogy mi értelme van a biztonsági mentés csinálni ha nem működik használhatatlan!!!Ezután újra minden eszközt újra fix ip címre tenni és megcsinálni a portolást.. élmény volt!!
Lehet hogy ez normális ti jobban tudjátok..meg ez a dolgok menete.. nekem minden esetre furcsa..!!!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
mrmft
senior tag
3 napon belul voltam. Kibontaskor mar kiderul, hogy selejt. Igy kertem a hibas helyett ujat, lassan 1 honapja.. Sokat ersz a torvennyel, ha nem tartjak es nem is tartatjak be.
@9369
Reset! Kikapcsolod, kihuzod. WPS nyomva, bedug, bekapcsol, varsz amig villogni kezd, majd elegeded a WPS gombot. Ha minden igaz, utana jo lesz.[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
-
xigris
őstag
Köszönöm,remélem jó lesz
-
xigris
őstag
Sziasztok, a tegnapi nagyon akciós AX82u megérkezett 25k lett az ára futárral
-
szaboi6512
őstag
válasz devil-k #9357 üzenetére
Ez való az Asus 65 P routerhez.
Ne tévesszen meg hogy a nevében 85 P van, megegyezik a 65 p eszközzel.[ Szerkesztve ]
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
devil-k
nagyúr
válasz szaboi6512 #9349 üzenetére
Köszönöm szépen! Itt a két fájl közül melyiket érdemes/kell telepíteni?
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz szaboi6512 #9349 üzenetére
Köszönöm!
Úgy látom, hogy itt a "upload" nem működik a kezelőben. AKkor ezt valami parancssoros mókával kell feltolni a routerre?- mozi bolondéria -
-
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Sziasztok!
AC65P-re létezik Asuswrt-Merlin? Sajnos, én a honlapján nem láttam... de hátha....- mozi bolondéria -
-
SaGa59
őstag
Az IPTV működéséhez tudtommal bekapcsolva kell lennie egy tcp/ip szolgáltatásnak, aminek a nevét most meg nem mondom, jó rég volt, hogy olvastam róla, de az biztos, hogy nem megy még csak bármilyen switchen sem megfelelően, nemhogy át egy routeren. Annak az eszköznek is tudnia kell kezelni, amire a set top box rá van dugva.
-
nyimsolt
tag
válasz Gubek-Einste #9342 üzenetére
Köszönöm!
Akkor át kell gondoljam a koncepciót A N18U-val is van egy pici vak folt wifi terén a házban (az emeleten ami nem gond).
Ha az AC65P nem tudja lefedni 2.4-en a jelenlegi szobákat (ezt vhogy le kellene teszteljem) akkor AiMesh fog kelleni, amihez már 2 AX-es router kell.Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
Topikgazda
válasz nyimsolt #9340 üzenetére
Miért tud az N18U többet egyébként? Mi az oka?
A csak 2.4 GHz-es eszközök mindig jobbak mint a dual band-ek.Van olyan nem gyári fw amivel az N18U tudhat AiMesh-t?
NincsenEgy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
osonte
őstag
Sziasztok!
Valaki használ IPTV-t RT-AC65P routeren, Telekom VDSL szolgáltatás, ZTE ZXHN H368N eszközön keresztül?
Sikerült mindent kikapcsolnom a Telekomos eszközön (PPPoE Passthrough, DHCP szerverek kikapcsolva, Wifi kikapcsolva), tehát az Asuson megy a PPPoE, DHCP, Wifi és az IPTV beállítva a 4. porton. Internet vezetéken és Wifin tökéletesen működik, de az IPTV vagy nem megy, vagy rövid ideig megy és megfagy.
Valakinek esetleg van tapasztalata ilyennel?
Előre is köszönöm.
-
nyimsolt
tag
válasz Gubek-Einste #9338 üzenetére
Oh, ez meglepő. Gondolom szolidan tol az Asus az AiMesh felé (vegyél min 2 eszközt), mint hogy az újabb routerek tudják azt amit az előd tudott vagy többet. Miért tud az N18U többet egyébként? Mi az oka?
Az AiMesh csak szoftveres dolog, nem kell hozzá semmi extra hardver a routerben, gondolom. Van olyan nem gyári fw amivel az N18U tudhat AiMesh-t? Ha lenne ilyen akkor lehet megérné akár még AX56U-ban gondolkodni, plusz az N18U AiMesh-el 2.4 Ghz-en.
B opció: marad az N18UAsus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
Topikgazda
-
SaGa59
őstag
Sziasztok!
Tegnap megérkezett az RX-92U-m, beüzemeltem, működik (mondjuk az AX móddal kicsit megküzdöttem, a gépem intel ax200-as kártyája nem akarta az igazat egy újratelepítésig). Mivel a szolgáltató routerét nem tudom bridged módba tenni, wifi AP−t játszik, és megoszt egy USB diszket is. Ez az előző, sajnos AC oldalon behalt Archer C5-ön torrent klienshez is szolgált, szeretném ennél is részben erre használni, de a Download master nem akar települni, hiába csinálok bármit. Eljut odáig, hogy checking the disk, majd közli, hogy „The remote server not responding” és annyi. Lehet, hogy valami portot ki kellene nyitni, át kellene engedni port forwarddal hozzá a szolgáltatói routeren? Nem találok semmi infót erre… Próbáltam kikapcsolni a szolgáltatói tűzfalat, de úgy se jutottam tovább. Valakinek valami ötlete?
KöszönömSaGa
-
nyimsolt
tag
Sziasztok,
N18U-t tervezem lecserélni. Mi legyen az utóda? AC65P vagy AX55? 2.4 Ghz-en melyik tud ugyanakkora területet vagy nagyobbat lefedni? Az 5Ghz értelem szerűen kisebb területen lesz majd elérhető, de az rendben van.
1 AX-es kliensem van jelenleg, a többi (kb 10-12) mind AC-s.
Köszönöm!Asus RT-AX58U, RT-AX55 & RT-AC57U V3
-
galaxys80
veterán
Létezhet az, hogy a 36-os csatornának jelentősebb kisebb a hatótávja, mint a 100-nak?
-
Soma01
veterán
A vendéghálózatokat (egyes és kettes) ha beállítom, hogy lássa az intranetet, akkor a másik (kettes) vendéghálózatra csatlakozott eszközök is látják majd egymást (az egyesre csatlakozottakat)? Illetve az egy vendéghálózaton lévők látják egymást?
-
blakey
titán
Nem itt kell beállítani, a WAN fülön kell átírni a szolgáltatói DNS-t pl. a Google DNS-re.
-
galaxys80
veterán
válasz Gubek-Einste #9308 üzenetére
Köszönöm.
Ez a TX OVERFLOW, illetve a log mond neked valamit? -
Bubaaa
aktív tag
válasz Gubek-Einste #9320 üzenetére
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
Bubaaa
aktív tag
Miért nem engedi a google dns-t beállítani routerben? Ahogy beállítom,onnantól kezdve nem tudok a routerhez hozzáférni,csak reset után. a régi routeren működött,ezen meg egyszerűen nem megy. Van valami tipp mit hová állítsak?
-
need
addikt
válasz Gubek-Einste #9313 üzenetére
Nem tudom hogy ez mennyire gyakori hiba csak egy kicsit meglepődtem. Akkor ezzel minden visszaáll alap állításra?! Vagyis akkor ez olyan lesz mint hogyha most mondhattam volna ki a dobozbol..
ilyen esetben élhetek a visszaállítás lehetőségével különben a már beállítottam a netet???D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Alex91
félisten
válasz koxminator #9314 üzenetére
Igen, lehet... Csak hirtelen sok helyen lett olcso...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
koxminator
senior tag
Van, ahol ha rámész a boltra, már vagy nem elérhető a termék, vagy normál áron mutatja. Ahol meg még érvényes, ott valószínűleg úgyis törlik a rendelést, de persze lehet próbálkozni. BB topik tapasztalatai alapján nem valószínű, hogy ennyiért bárki hozzájuthat. Tuti programhuba miatti elírás.
(AX86U-t vennék amúgy, de perpill sehol sem lehet kapni, hiánycikk lett)
[ Szerkesztve ]
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Topikgazda
-
Alex91
félisten
[link] , most vegyetek!!!!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
xigris
őstag
válasz Gubek-Einste #9304 üzenetére
Köszi,végül megrendeltem az AX55 routert ,hosszútávon talán jobb megoldás
-
Bubaaa
aktív tag
Sziasztok. Tegnap vettem egy ac65p routert. Beállítom amit kell,és a konfigurálás kész után nem tudok kilépni. Reseteltem,kezdés előről. Siker. Beállítom a google dns-t,és az alkalmaz gomb megnyomása után pörög a vacak és nem tudok kilépni se. Reset,sokadik próbálkozásra sem sikerül. Reset,a 2.4g és az 5g beállítva,a többit majd reggel.
Most reggel be akarok lépni a router felületére,nem enged. Mi a megoldás,mit rontok el? Ez vicc hogy állandóan resetelnem kell,hogy egyáltalán hozzáférjek. -
need
addikt
Reggelt..
[Mivel] semmilyen formában nem tudok hozzáférni se weben se applikációval a routerhez van lehetőség a Hard resetre..? nem segített az újra indulás és a feszültség megvonás sem..!!
[ Szerkesztve ]
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Topikgazda
-
galaxys80
veterán
A hitelesítési eljárást mire érdemes állítani?
WPA2
WPA2/WPA3
WPA3
WPA/WPA2Nem bírok rájönni, hogy mi az oka annak, hogy időnként jelentősen visszaesik a wi-fi sebesség. Ez jellemzően rövidebb időre. Aztán megint megy maxon.
logban sokszor megjelenik ez a sor:
WAL_DBGID_SECURITY_MCAST_KEY_SETEz a mai nap logja: [link]
-
need
addikt
Sziasztok...
S ilyenkor mi van..?
Ax58U a routerem.. nem rég még a menüt nézegettem beállítottam hogy külső helyről megjelölt ip cimel betudjak lépni alkalmaztam!
És ennyi nem tudok belépni a routerbe se weben se applikáción se semmin..
Na most kikapcsoltam a routert vissza kapcsoltam és semmi.. az applikáció azt irja hogy időtúllépés..!
Na ilyenkor ma a teendő..?D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Topikgazda
-
xigris
őstag
Sziasztok,ax58u a fő router s mellé kellene valami ami tudja a mesh funkciót mi az ajánlott? Nem fontos hogy ax legyen esetleg ac57u vagy pár ezerért van jobb vétel?
Ui: kábellel lenne összekötve a két router[ Szerkesztve ]
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Segítsetek kérlek megoldani a problémámat, mert tanácstalan vagyok.
Van egy ASUS ROG Strix G G731GU laptopom, benne egy Intel AC9560 WLAN.
Amikor megvettem 2019. novemberében a cuccot és telepítettem a hivatalos drivereket, akkor lettem figyelmes arra, hogy a WLAN driver telepítése után minden sebességteszten (szélessáv / ookla speedtest) és ott minden serveren 120 mbit körüli sebességet tud csak az eszköz.Holott a WLAN eszköz gigabites és egy ASUS RT-AC65P keresztül használom a laptop wifin. Tehát ha nem is gigabitet de 3-4-500 Mbit-et tudnia kellene WIFI-n keresztül is. Akkor az segített megoldani a helyzetet, hogy eszközkezelőben eltávolítottam az eszközt az illesztőprogrammal együtt, majd ismét telepítettem a WLAN drivert és újraindítást követően szépen működött 4-500 mbit sebességen.
Eltelt most több, mint 1 év, picit belassult a gép és újrahúztam a rendszert. Viszont a korábbiakhoz hasonló módon sehogy se tudom a WLAN eszközt 100 mbit-nél magasabb sebességre bírni. Nem tudom, hogy mi akadhat össze vagy mi gátolhatja, de az illesztőprogram (és annak korábbi vagy legújabb verzióinak) telepítése - törlése - telepítése nem hoz eredményt. A routert is indítottam újra, ott nem korlátozhatja semmi a laptopot, hiszen a beállításokon nem változtattam és mielőtt tegnap újrahúztam volna a Wint, tökéletesen funkcionált 4-500 Mbiten.
Van esetleg ötletetek?
Anno itt kértem a segítségeteket, de hiába olvasom vissza a kommenteket, az akkori megoldás (illesztőprogram cseréje) nem működik. 826-831 kommentek, 909-913
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- EK Water Blocks EK-Quantum Vector2 FTW3 RTX 3080/90 ABP Set D-RGB - Nickel + Acetal - BeszámítOK!
- ASUS ROG XG Station 2 eGPU Thunderbolt 3 Dokkolóállomás - Ritkaság
- Lenovo Legion 5 slim (2024) 16" - i7, 1Tb, 32GB, Rtx 4060 8gb, 3 év garancia
- Apple Watch 10 GPS + Cellular 46mm - Silver - 36 hó gari
- Samsung B2230 Full HD monitor
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest