-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmakszim
senior tag
válasz atees #125372 üzenetére
Én M1 Air-ről váltottam M1 Pro-ra mikor kifutó széria volt és akciós. A teljesítményre nekem se volt szükségem, de kijelző és hangszórók tekintetében egyértelműen előrelépés volt. Méretben, súlyban nincs akkora különbség. A ventilátorai nálam sose mennek, kvázi passzív ez is. Akkuidőben mondjuk visszalépés volt.
Arra viszont számíts, hogy ha bejelentik az M4 Airt, akkor emelkedni fognak a magyar árak a forint dollárhoz képesti drasztikus esése okán.
-
SharpSA
veterán
válasz atees #125372 üzenetére
Szia!
Én M1 Air-ről váltottam 16-os M1 Pro-ra, aztán meg13-as M3 Air-re. A kijelző fényereje a 16-os Próbán erősebb, meg Promotion, de az M3 Air-t mellé raktam és a görgetés mindkettőn ugyanolyan folyamatosnak tűnt. A hangszóró a jelentős különbség a Pro javára.
Ha nem használsz teljesítmény igényes appokat, akkor szerintem továbbra is bőven elég lesz az Air, akár az M3-as, mivel az is jóval erősebb az M1-esnél.Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Akvarisztika
- Peugeot, Citroën topik
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Konteó topic
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- Macbook Air M1 256/8gb
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Macbook Air M2 13" 2022 8/256GB magyar billentyűzetes kis esztétikai hibák akku 100%
- Macbook Air 13" M2 - 2024 gyártás, 8/256GB, arany, Apple garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest