-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blscrn
tag
válasz
.Szaki. #88561 üzenetére
A felsorolt típusok közül én jó szívvel fejlesztésre csak a Dellt tudnám csak ajánlani. HP-ból inkább ProBook, a Pavilion nem üzleti szériás, az Airt nem ilyen célokra szánták. (bár nem került szóba, de gamer laptopokat szintén nem vennék, de ez az én véleményem)
A Visual Studio valóban működik Mac-en, de ha valamilyen windowsos témáról lesz szó (pl. WinForms), máris el lehet felejteni, erre megoldás lehet Bootcamp-pel egy windowsos partíció létrehozása, vagy a virtuális gép, annak minden hátrányával.
Később - ha ezzel foglalkoznál - lehet, hogy szükséged lesz Dockerre is, ami elég sok erőforrást igényel, mobilapp fejlesztésnél a fizikai eszközök emulátora szintén CPU és RAM igényes.
Szerintem a '20-as Air kevés lesz, függetlenül a CPU-tól és az OS-től. Ami még fontos, a RAM, minimum 16 GB már nagyon ajánlott ilyen célokra.
Nem tudom, hogy mennyi lenne a kereted rá, de én egyértelműen nem választanám fejlesztőként az Airt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia
- újszerű MacBook Air M3 256GB SSD silver ezüst Apple magyar 3 év garancia
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- MacBook Pro 13'3 2022 M2 512GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest