- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
-
PROHARDVER!
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sokaz,nem? Daft.ie-nek van UK aloldala,nézz esetleg ott is körül.
-
Flow
senior tag
Tényleg nem láttam még én sem (bár kisvárosban laktunk) 3 szoba+nagyszobánál kisebb kertes házat kint... Lakást igen, ott volt kisebb szobaszámmal is. Társasházakról nem tudok nyilatkozni, gondolom egy nagyobb városban lehetnek, bár tényleg nem jellenző. Vagy pontosan itt mire gondolsz?
Heti 120-140 font/fő? Az nagyon sok szvsz... bár megint megjegyzem, nagy(obb)városi árakban nem vagyok otthon. Mi csak szobát béreltünk, de gyakorlatilag egy egész házat, ami úgy nézett kit, hogy fejenként hetente 50-60L. Tehát ha öten voltunk a házban (4 szobás) is megállt összesen 300fontban. Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem is feketén, de legalább szürkén adta ki a tulaj az ingatlant...
Ha 120-140 font/hét/ház-at értettél alatta, az nagyon jó ár.
Amúgy általában meg szoktak érni többszobás házat többen kivenni, mert a /fő összeg olcsóbbra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest