-
IT café
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
IldiH
tag
Sziasztok! Resident Evil játéko(ka)t keresnék, de már hosszú ideje nem találok Play-en. Mindig csak valami kiegészítők, hasonlók vannak. (Vagy én értelmezem rosszul ) Előre is köszi a linkeket
-
IldiH
tag
Megkérdezem, mert hátha nem utálja mindenki
NFS No Limitnél ütközött-e valaki olyan problémába, hogy garázsba nem lehet belépni (és így fejleszteni sem az autókat -> tovább haladni a játékban). Garázsba lépéskor azonnal leáll az alkalmazás, sima androidos hibaüzi: az alkalmazás leállt, ennyi. Minden más működik a játékban. -
IldiH
tag
válasz Saccco #22415 üzenetére
Köszi
(Nyilván egyszerűbbnek látszik, ha - az összefoglaló és a topik végigolvasása után - elvileg jártasabbaktól kérdez az ember. Miután itt sok minden nem derült ki az áruházban a tetszetős játékok leírásából próbáltam megtudni, hogy támogatja-e, illetve itt (meg egyéb androidos topikokban) esetlegesen beírtakat próbáltam. Sorban letöltöttem mindent és megnéztem, hogy működnek-e. Így nem találtam túl sokat, ezek a linkek most hatalmas segítség.
Azóta különben már bővült a kör, nem csak autósak érdekesek, a férjem ilyen válogatós És ami tényleg offtopik: most már dual os tabletre is gyűjtöttem, mert a win-en ms controllert használ, androidon ipegát. Így jár az, aki ps-en szocializálódott ) -
IldiH
tag
Újabb játékot szeretnék átköltöztetni (LEGO® Ninjago Tournament), de nem sikerül. Alapban az volt a beállítás, hogy belső tárhelyre menjen minden, de SD kártya kivétele után már nem indult (visszatéve ok volt). Próbáltam másik telefonra feltelepíteni és kideríteni, hogy hol lehet a mentés. Az apk biztonsági mentését visszaállítva elölről kezdi. Az SD kártya Android mappából átmásolva szintén elölről kezdi. Próbáltam SD kártyára áthelyezés után keresni a friss fájlokat, de egyet sem találtam.
Hol vannak a játékok mentései (ez nem az első és egyetlen, amit pakolásznék)? -
IldiH
tag
Sziasztok!
A NFS: Most Wanted hol tárolja a mentéseit? Szeretném átköltöztetni másik készülékre a játékot, de elölről kezdi (nincs a felhőmentős listában, de azért megpróbáltam ). A telefon nem hajlandó biztonsági mentést csinálni (TC-s plugin, de a telefon nem enged rányomni az engedélyezésre). A com.ea.games.nfs13_row mappát átmásolva is elölről kezdi. (Bár lehet, hogy nem ezt kéne másolgatni vagy másik helyre?) -
IldiH
tag
válasz #33253120 #22067 üzenetére
Az nem érdekes, mert ugyanolyan készülék van mindkettőnknek (Illetve kiírja, hogy kompatibilis-e az alkalmazás, nyilván megnézném előtte.)
Nem emlékszem, hogy kártya hozzárendelés nélkül is lehet-e vásárolni (tehát egyszeri adat megadással)? Vagy hozzá kéne adnom ahhoz a fiókhoz? És az nem számít, hogy a fiók tulajdonosának a nevétől különbözik a kártya? -
IldiH
tag
Sziasztok! Play Áruházban a fizetési lehetőség elég kevés. A problémám, hogy kártya, illetve bankszámla nélkül nem lehet vásárolni. Tud-e valaki erre megoldást? Pl. ha én megvennék valakinek egy játékot és valahol a folyamat során ezt más felhasználó részére kérném letölteni?
-
IldiH
tag
Sziasztok! Tudnátok mondani olyan játékokat (főleg autóverseny), amiket lehet gamepaddal játszani?
Onda v820w + Android 4.4.4 + Ipega pg-902 gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Megvan az első leolvadt tápkábel az új GeForce-okkal?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest