Új hozzászólás Aktív témák

  • akooos

    veterán

    válasz Aryon87 #66947 üzenetére

    És egyszer sem jutott eszedbe a barátodtól kérni egy taglistát, ahelyett, hogy privátban zaklatsz embereket? Az igazságról beszélsz, de annyi becsület nem volt benned, hogy alaptalan vádaskodás helyett (mert ugye nem voltál hajlandó küldeni semmit, ami bizonyítja, hogy ki vesz részt ebben az egészben) utána járj a dolgoknak és kerek perec rákérdezz az általad ismert csoporttagoknál, hogy most mégis mi a bráner van. Többször is nevén nevezted no moret, zombinyulat, neo xperiát is, hogy ők ebben a csoportban vannak. Akkor kérdem én, a zaklatásom helyett nem lett volna egyszerűbb az igazságot kideríteni?

    Azt pedig nem kívánom kommentálni, hogy a forrásod, aki benne van ebben a csoportban az én nevemet mocskolja be, de erről semmit nem adtok át, hogy tudjam, mivel kapcsolatban kellene megvédenem magamat.

    Kénytelen voltam áthozni a témát ide, hátha egy nagyobb közösségnek el tudod hinni, hogy tévedésben vagy, a szivárogtatóval együtt. Továbbra is azt mondom, szeretném látni azt a kivonatot, amin látszik, hogy én is tagja vagyok ennek a csoportnak.

    Viszont azt írod, hogy ellopják a képeid facebookról és instagramról. Ahogy feltöltesz egy képet, mindenféle tulajdonjogodról lemondasz abban a pillanatban és konkrétan szabadon felhasználhatóvá válik.
    Ez persze nem mentség a lelki sérülteknek, akik ezzel szórakoznak.

    Mondjuk érdekes, rólam nem készülnek ilyen képek (ha igen, akkor örüljenek neki). Ennek gondolom oka van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák