Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryon87

    félisten

    válasz S e t h #66946 üzenetére

    Egesz jol osszeraktad a puzzlet.
    Kb ez a sztori. Minden reszletet en sem tudok, mert akitol amiket kaptam nem mer megosztani mindent, tart a csoport haragjatol, ami ertheto is.
    Ez a csoport akkor alakulhatott, mikor nekem voltak a nagy balhek a fotos csoportban meg itt is. Kb 1.5 eve lehetett mar? A csoport letezeserol kb 1 eve tudok. 100+ tagletszamu volt, lecsokkentek a felere, es tudtommal most balhe van ott, meet megtudtak hogy tudok ezekrol a dolgokrol, ami tovabbi tavozast eredmenyezett. Innen PH-rol es a face fotos csoportokbol vannak a tagok tobbnyire.
    Akkoriban meg "lightos" montazsok voltak, pl hoes kollegaval egy foton szerepelve mint egy "hazaspar" (ugy hogy a kollega felesege vagy kislanya feje helyere az en fejemet tettek). Na ez a montazsolas elfajul egy olyan iranyba, hogy homopornos tartalmakra kezdtek az arcomat ramontazsolni, amit vagy instagramrol vagy facebookrol loptak re es hasznaltak fel.
    Na most ezt nekem turnom kellene? Plane ugy hogy a 2 "sertett" nevet olvastam tobb alkalommal is? Normalis hogy megkeresem privatban oket, teny, agressziven tamadtam nekik, de fortyogo agyvizzel szerintem "normalis" reakcio.
    Hogy mi igaz mi nem igaz ebbol az egeszbol mar lenyegtelen, engem nem az erdekel ki mit hogy, hanem azt hogy MIERT?
    Egy Samsung markanev miatt ilyesmire kepek legyenek ezek az emberek, az mar gyalazatos es szomoru.
    Egy kave mellett szivesen elbeszelgetnek a temarol hogy ez miert is volt jo, azon kivul, hogy a csoportban menonek tuntek.
    Ja es ugy hogy azt se tudjak ki vagyok, a kozossegi oldalas profil alapjan alkotva egy kepzetet rolam.. szanalom.
    Ennyit szerettem volna az uggyel kapcsolatban, az hogy at lett hozva a forumra eleg gaz, mert szerintem baromira nem ide valo, az alapito hozzaallasan meg el vagyok kepedve.
    Lezarom ezt, mert nem ide valo, es semmi energiam balhezni tobb ember ellen, mert ugyse birok el vele. Nekem csak igazsag kell, semmi tobb. Majd a lelkiismeret talan meg fog szolalni a rosszakarokbol, mert nem hinnem hogy en barkit is megsertettem, alaztam akar facen, akar itt a PH-n, hogy ezt kapjam vissza, plane ilyen undorito formaban. Ezen kellene elgondolkodni.
    Biztos magam ellen talaltam ki ezt az egyesz "agyrem" sztorit, mert olyanom van, hogy magam ellen forditsak itt mindenkit...

    Ha kell akkor tiltsatok az egesz forumrol, anno ugyis az volt a cel, csak epp nem sikerult, hat most itt a lehetoseg.

    A helyesirasi hibakert elnezest kerek, most nem vagyok olyan jokedvemben hogy figyeljek erre.

    Szep napot kivanok!

    [ Szerkesztve ]

    Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák