Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    válasz Aryon87 #66943 üzenetére

    Várjál-várjál, kezdem érteni( vagy nem)!

    Szóval van egy csoport, amit miattad hoztak létre, mert a fórumos tevékenységed már meghaladott egy bizonyos ingerküszöböt.

    Az én meglátásom az, hogy valóban voltak bicskanyitogató megnyilvánulásaid az oldalon, szóval a rajongást csak magadnak köszönheted és bizony nem rövid utat kellene bejárnod és stílust váltanod, hogy ez a feledés jótékony homályába vesszen.

    Viszont.

    Én úgy tudom te kaptál tiltást, tiltásokat, ergo szankcionálva lett a tevékenységed, az inga visszalendült, az univerzum helyreállt.

    De úgy tűnik vkinek, vkiknek ez kevésnek bizonyult és egy csoportot hoztak létre, amelynek alapja a te korábbi tevékenységed.( ha jól tévedek).

    Ez kb. ugyanannyira gyerekes, mint te voltál korábban, ergo a Katica csoport konfliktusai próbálnak most beszűrődni a fórumra. Nekem ovis gyerkőcöm van, persze ő is mondogatja ki húzta meg kinek a haját, ki szólt rá csúnyán a másikra, aztán ki szólt miért az óvónéninek, ez rendben is van egy bizonyos korban és felette is, ha az megfelelően van kezelve és tudnak rajta röhögni az érintettek.

    Ahogyan én látom az egyik félnek engednie kell, letojni mi folyik a háttérben, különben egy végtelen történet kibontakozásának lehetünk tanúi, ahol már lassan azt kell vizsgálni, hogy a jogalkotó által pönalizált mely magatartás látszik megvalósulni.

    Megér ez ennyit?

    [ Szerkesztve ]

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák