Új hozzászólás Aktív témák

  • csadi0011

    őstag

    válasz Dr. 444Hertz #59818 üzenetére

    Voltak jó próbálkozások. 10 éve a Cybershot SonyEricsson-ok nagyon jók voltak szerintem. Nokia 808 is kiemelkedő a többi akkori telefonhoz képest.
    Galaxy S4 Zoom, Galaxy K Zoom telefonok az optika miatt tök jók, de a szenzorok gondolom gagyik voltak, mert szerintem nem csinálnak jó képet.
    Lumia telefonok még az olcsó kategóriában is sokkal jobban tetszettek nekem, mint a drágább más márkák.
    Szerintem a Lumia 1020 szenzor + optika egy mai telefonban még mindig jobb lenne, mint ezek a duplakamerás baromságok.
    Most ezzel akarnak megvenni minket. 2-3 fos kamera egy házban, aztán heló, javítottuk a képet bizonyos esetekben és nem lóg ki a házból, miközben van teleobjektív. Átlagban viszont szerintem nem ér semmit.

    Amennyibe kerülne egy jó kamerás telefon, abból az árból biztos, hogy sokkal jobb kompakt fényképezőt vehetsz. Aki hobbifotós, az inkább fotógépet vesz. Akik csak fényképezgetni akarnak, emlékeket örökíteni, turistáskodni, azoknak meg ott van 30-50 körül. Meg sokan nem szeretik azt csinálni, hogy egy készüléket használnak mindenre. Legyen külön a telefon, GPS, kamera, zenelejátszó...

    Második ok inkább. Gondolom gyártani kéne külön szenzort erre a célra, de mivel rétegtelefon lenne, ezért nem lehetne nagy számban gyártani, ami meg nem éri meg senkinek. Ha lenne egy kompakt fotógép, amiben ugyan az a szenzor lehetne, mint egy telefonban, azzal meg az lenne a gond, hogy egy csúcskategóriás telefon hardvere sokkal többet tudna kihajtani egy szenzorból, mint egy olcsóbb kamera hardvere. Szerintem valami ilyesmi, de javítsatok ki, ha hülyeség.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák