Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz w333 #26530 üzenetére

    Az komoly :DDD jo persze fura volt az usb c nekem is, automatikusan raneztem, hogy melyik oldalaval kell bedugni, aztan tudatosult csak, hogy hiszen ez mar usb c :) amugy paromnak is nexus 5x van, de sosem nezegettem meg igazan es nala az akksi is jo mert nem nyomkodja sokat (keszenletben meg kivalo, tenyleg).

    De az az akksi, hat... nem is a 3,5 ora kijelzo ido, hanem valahogy maga a merules gyorsasaga - ijeszto modon volt kepes merulni. Ranezek, 85%, ket perc mulva 84%, nehany perc fotozas meg videok mar csak 79%. Ha bootlop nem is jon elo (allitolag nem minden keszulek erintett, senki nem tud biztosat), akkor is kvazi allando tolto utan kellett volna keresgelni, ez full stresszes. De tenyleg hozza kell tenni, hogy en kihasznalom a funkciokat, szoval lehet ezzel boldogan elni ha az ember nem piszkalja (bar akkor meg ugye minek egy ilyen telefon).

    Ami viszont hianyzik, es lehet, hogy ez vagy nexus funkcio vagy csak 7.0-val lett bevezetve, hogy az "OK Google" mukodjon lezart kijelzonel is.

Új hozzászólás Aktív témák