Új hozzászólás Aktív témák

  • s3nsitivity

    addikt

    válasz no more #19580 üzenetére

    +1 :K

    Én Legend kezébe adnám :D

    Más,

    Mostanában elkapott az ötlet ,hogy tabletet kéne venni.
    Kicsit lemondtam az Androidos tabletekről mert nem akarok 70 fölött adni érte alatta meg időtálló nem igazán van. Így marad a Windows és az iOS. Windowstól nagyon félek mert olyan 3 éve már szinte egyáltalán nem használom. Az iOS -nek megvannak a korlátai de végül is egy tablet nekem csak arra kell, hogy olvassak, netezzek és elérje a DLNA szerverem. Erre fel melóból tegnap kölcsön kértem egy iPhone 6 Plust (BTW ezt most arról írom) és hát 10 perc alatt az őrületbe kergetett. Utána kezdtem megszokni a korlátait főleg mert csak arra használom amire egy tabletet használnék de pár dolog nagyon idegesít.
    Az UI nincs felkészítve a nagyképernyőre. Hiába a dupla koppos kicsinyítő így is 3 klikk ami máshol 1. Nem elég az az egy gomb. A swype gesztus visszamenetre elég fapados és gyakran nem működik plusz elég gáz, hogy csak appon belül tud vissza menni. A gyári billentyű autó korrektje fertelmes. A memória kezelés meg megér egy misét.. 5-6 app között váltogatva( nem nagy appok, csak alapok, Facebook, messenger, naptár ,spotify ,e-mail kliens ) és mar a Safari ujra tölti az oldalt.
    Mondhatja bárki, hogy nagyon fluid de tegnap nekem az app store olyan szépen szaggatott amilyet eddig csak Samsungom láttam.
    Nem mondom, hogy rossz mert tényleg nem az, arra amit egy átlag ember csinál. Csak az a baj még azt se tudja tökéletesen. Egy 100 ezer forint körül korrekt készülék lenne de így ,hogy az Androidos társai is ott vannak tudásban egyszerűen egyre kevésbé értem a használattal eltöltött percek után, hogy miért vesz az ember ilyen telefont. Max akkor tartom életeszerűnek ,hogy valaki mindig is vagy régóta ilyet használ és nem tudja, hol tart a droid de úgy ,hogy az utolsó almám egy i5 volt és azt se nagyon nyúztam mert ott volt az M7 hát nagyon érzem a korlátait. :(

    [ Szerkesztve ]

    " Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)

Új hozzászólás Aktív témák