-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zombinyul
addikt
válasz no more #20201 üzenetére
Ezeknek a szerencsétlen kiállított daraboknak még a torka is véres, iszonyatosan szét vannak barmolva...
Én bármit, bármennyit tehetek alkalmazásból a telefonomra, bármennyi újraindítás nélküli eltöltött idővel, nem produkál lassulást.
De nem lehet ezeket a telefonokat egy lapon emlegetni.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
s3nsitivity
addikt
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
legiaap
félisten
válasz s3nsitivity #20203 üzenetére
Pont az előbb olvastam. Kíváncsi vagyok mennyit javult a kamera.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
leslien
nagyúr
válasz s3nsitivity #20203 üzenetére
gyerünk gyerünk ... akkor venni majd én is ...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zombinyul
addikt
Ennek az Android operációs rendszernek a fogyasztása kiborít, komolyan mondom... Készenlétbe is merül a telefon mint az állat, semmi Doze, nem hagyja "pihenni" a telefont semeddig. Használat közbe is fele addig bírja mint kéne. És hiába törlöm a frissítést, ami a múltkor helyrerázta, ugyanúgy szar.
Vajon mikor javítja már ki ez a rohadt Google ezt az amúgy globális hibát? WP-nél meg iOS-nél sosincs ilyen probléma, egyre erősebb a kísértés, hogy menjek a francba venni egy iPhonet, az Androidnak meg integessek jó messziről.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
w333
félisten
válasz zombinyul #20208 üzenetére
Volt ilyen 2 évvel ezelőtt is hogy elkezdett darálni az Android Op rendszer, szóval legalább 2-3 éve létezik ez a hiba, azóta is csak tákolják !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
zombinyul
addikt
válasz Quqesz #20211 üzenetére
Nem tudom, ilyet se a 3GS-emmel nem tapasztaltam a 6 év alatt, se az 5s-nél, amit januárban vettem édesanyámnak.
Attól függetlenül egy ilyen "központi" alkalmazást a Googlenak se tartana sokból javítani- pláne hetek alatt nem.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
válasz zombinyul #20206 üzenetére
Nincs ezzel az androiddal semmi baj. A gyártó inkább hibás a kókányolásáért
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
w333
félisten
válasz CJ4567 #20223 üzenetére
Takarékos ... ezért bírják ezek ilyen jól !
Moto G (S400 + 720p kijelző) és az is nagyon jól bírja 4-5 óra SOT !
Szóval még mindig azt mondom hogy a parasztvakítás QHD kijelző csak arra jó hogy jobban merüljön a telefon, a FHD bőségesen elég mindenre !
Bár mikor odatennék egy FHD G2 -t a G4 QHD mellé, nem sok különbség lenne !
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
w333
félisten
Az a baj hogy még ha egyforma is a verzió szám, 2 különböző telefonon, 2 különböző rendszer alatt teljesen másképp viselkedik
(#20228) akooos
Mai napig az egyik legjobb telefonnak tarom, nem értem miért nem követték ezt a vonalat, én biztosan vevő lettem volna rá (szinte tökéletes)
-
-
SybenX
őstag
válasz Quqesz #20214 üzenetére
Nekem is fogyaszt most megint az android OS G4-en hiába tiltom le,törlöm a google appot 1-2 napig jó utána megint elkezdődik,de annyira nem izgat már.
Egyébként nexusoknál is ugyanúgy darál az android os,elég csak benézni az N5 topikban és amilyen gyorsan helyrehoz a google valamit egy nexuson olyan gyorsan el is rontja.Van olyan hiba amit mai napig nem javítottak ki.Ezért is váltottam N5-ről, elegem volt béta teszter lenni. -
-
zombinyul
addikt
válasz no more #20235 üzenetére
Én ezt elhiszem, de ennek a szutyok appnak semmi köze a gyártóhoz. Míg egy memory leak-et megoldhat a gyártó, ezt nem tartom valószínűnek...
Félre ne érts, én tisztába vagyok a HTC-k erényeivel, benne van a 3 kedvenc gyártómban, de ezt pont nem tudják elkerülni. Szerintem![ Szerkesztve ]
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
-
s3nsitivity
addikt
Na srácok ma rám jött az 5 perc.
Osztottam szoroztam és rendeltem egy single SIM G4-et használtan.
Péntekre ér ide elvileg, kíváncsi leszek." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
legiaap
félisten
válasz s3nsitivity #20238 üzenetére
Inkább egy HTC 10-es rendelnél már hallod.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
zombinyul
addikt
válasz s3nsitivity #20238 üzenetére
Jól választottál, csak legyen '16-os gyártású, és/ vagy garis.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
s3nsitivity
addikt
válasz legiaap #20239 üzenetére
Nagyon drága az még nekem.. Nincs szívem ennyi pénzt kiadni érte.
Majd ha nyáron beesik a T-hez (remélem beesik) akkor viszek egyet de addig is kell valami.
Ezt 75be vettem, annyiba ment el a másik szóval 0-ba vagyok csak megint szívnom kell a céges tabbal.(#20240) zombinyul Nem 16-os de még majdnem fél év gari van rá. 75-ért ezt találtam értelmesnek. A dual-t néztem újonnan de az 105 körül lenne és úgy számoltam akkor inkább előfizetek egy nagyobb netre.
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
zombinyul
addikt
válasz s3nsitivity #20241 üzenetére
A bootloop hiba miatt kérdeztem. De ha garis, nincs probléma (asszem az augusztusig gyártott darabokat érinti az alaplapi halál, de pontos statisztika nincs rá).
75-ért baromi olcsón vetted.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
w333
félisten
válasz s3nsitivity #20241 üzenetére
Ez az egyetlen bajom nekem is ... túl drága kb. 150k -ért azonnal venném !
-
SybenX
őstag
válasz Aryon87 #20245 üzenetére
Tegnap nálam is nagyon jól teljesített,volt majdnem 5 óra kijelzőidő.Múltkor sikerült megszüntetnem az android os darálást 2-3 napra a google frissítéseinek törlésével utána megint előjött majd lefrissítettem és megint töröltem a frissítéseket és egyben tiltottam is az appot és megint jó lett 2 napig.Ma megcsinálom megint ezt...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz SybenX #20246 üzenetére
Nalam szinten a frissitesek torolve + tiltva van a gugli alkalmazas, plusz a tobbibguglis hulyeseg. Egyedul a play aruhaz es a play szolgaltatasok aktiv amit ugye nem tudsz leallitani.
G3 topikban is ugyanez a problema..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Az igazság pillanata: G5 vs HTC10 vs S7 camera test
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest