-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni, vásároltam egy Huawei Honor Mediapad x1 készüléket de nincs rajt magyar nyelv, próbálkoztam több rom cserével is de azok se tartalmaztak sajnos, viszont amit itthon forgalmaznak azokon van Magyar nyelv. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni abban hogy találjak rá meg felelőt, írtam az itthon Huawei csoportnak is de még nem válaszoltak. Előre is köszönöm!
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok valaki meg tudja mondani hogy rom csere után ami elvileg multilanguage, miért csak pár gyári nyelv található?
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok tudnátok valaki ajánlani aki tudna segíteni egy Huawei honor x1 rom cserében?
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok volna egy olyan kérdésem hogy hogyan tudnék egy huawei mediapad x1 7.0 készülékre magyar nyelvet varázsolni? Akitől rendeltem váltig állította hogy van rajta magyar de sajnos csak egy pár nyelv van rajt. Előre is köszönöm.
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem volna hogy adott egy huawei honor mediapad x1 phablet de magyar nyelvű menü nincsen rajta, szerintem egyiken se, valahogy tudok rá varázsolni magyar nyelvet?
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok egy olyan kérdésem volna hogy ha kintről vásárolok telefont akkor hol kell keresnem azt hogy itthoni hálózaton tudom e használni vagy sem? Milyen kifejezés utal erre?
-
Steaz
csendes tag
Sziasztok ki néztem magamnak egy [HUAWEI Ascend Mate2] készüléket, annyi kérdésem volna hogy ami a linken látható telefon az itthoni hálózaton is működik? Illetve tudnátok ajánlani 6" méretben erősebb telefonokat?
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest