Aktív témák
-
llaszlo
veterán
Te offline appbrain klienst akartál és nem magát az appbrain appot.
Ha meg ilyen problémáid vannak a markettel akkor nem ártana egy factory reset vagy egy új ROM.Nálam mindent marketen keresztül akar telepíteni. Tegnap még nem úgy csinálta hanem kiírta, hogy INSTALL APPS meg azt, hogy hányat telepít, de semmit sem tett fel. Ma leszedtem és újra felraktam. És most mindent egyesével akar feltenni marketen keresztül. A FW installer meg nem találja a netet, pedig előtte tettem fel.
-
SsPL711
őstag
Szerintem fogalmi zavaraid vannak.
Ha SD kártyára felmásolod a sz.géppel letöltött alkalmazást akkor ahhoz nem kell Appbrain, se más szoftver, hogy azokat telepíthesd.
Max. egy file kezelő program kell ha nincs alapból a készüléked alapszoftverei között.
Ha van vagy letöltesz egy fájlkezelőt onnantól kezdve a telefon oprendszere felismeri az apk fájlokat és a csomagtelepítőt indítva telepítheted a programokat.llaszlo: Bocs, de nekem így működik csak. A régi módszerrel nekem se megy, csak így.
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest