- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz dokee78 #53693 üzenetére
Easy Voice Recorder
(#53694) bicajoskema: közvetlenül a netre megy a felvétel? Mert lehet, hogy nincs akkor sávszélességed, hogy fel tudj tölteni HD-t realtime-ban.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bicajoskema
tag
Sziasztok
Szeretném a note 2 met webkameraként használni és szeretném a 30 fps t meg a720p vagy 1080p -t. De valahogy a google playes alkalmazásokkal wifin keresztül csak ilyen 10-15 fps em van. Hogyan tudnám az áhított minőséget és sebességet elérni?
Üdv -
dokee78
félisten
Tudtok ingyenes alternatívát hangrögzítéshez?
Tudjon lezárt képernyő esetén is rögzíteni.
Tudom,hogy a HQ MP3 Recorder a best,de amíg nem támogatott itthonról a Pay-palos fizetés addig nem tudom megvásárolni. -
canniball
nagyúr
válasz #71562240 #53690 üzenetére
A mod.-ról lemaradtam.
Mint írtam a "sima" BB-hez van Web2PDF add-on, azzal (ingyen) megoldható.
De most hogy írtad megnéztem és valóban: abban van Save page funkció is (az ingyenesben).
Ezek szerint csak a for Tab verzióból hiányzik...https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
törölt tag
válasz canniball #53684 üzenetére
Így én se láttam, de képernyőképen igen.
Habár az is igaz, hogy a képernyőmentés nem a tablet változaté volt, hanem a "sima" browseré. Ha kiderülne, hogy a tabletesben még a fizetősnek sincs Save page funkciója, akkor tényleg felnyerítek, ez annyira alapfunkció. Ezt se bírom elhinni, hogy az ingyenesben nincs. Abszurd. Na majd tényleg megkérdezem a supportjukat.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz Hegyirabló #53677 üzenetére
signal strength. Ezt írd be a play áruházi keresőbe, ott van több is, de szerintem ez jó lesz.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
válasz Predator2 #53683 üzenetére
Szerintem a tolvajos részt ne erőltessük! Minden készüléken van kikapcsológomb. Mondjuk úgy, hogy elveszett és a készülék valahol bekapcsolva maradt! Én azokat a megoldásokat preferálom, amikhez nem kell külön net, hanem elég a GSM hálózat. Vagyis sms -ekkel is lehet kommunikálni az elveszett készülékkel. Én Avastot használok, de több alkalmazás is tud ilyen funkciót.
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz #71562240 #53682 üzenetére
Nem látok ilyet:
Pro features:
Using In-APP-Purchase (IAP) to unlock Pro features in this version. Features include:
1. Firefox bookmark sync
2. Add folder for speed dial
3. Floating Tab
4. Evernote Clipper
More features will be supported in future version.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Predator2
addikt
Helló
Milyen appokat ajánlotok, arra az esetre ha netán az ember elhagyná vagy ellopják a telefonját, ami segít a megtalálásában? (ha ellopnák, akkor a tolvaj ne tudja hamar kiiktatni)
Mi az ami segíthet ilyen esetben?
THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Chris78
aktív tag
Hi. Valaki esetleg az 53622-es kérdésre?
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
Hegyirabló
veterán
Helló!
Tudom, kereső, meg minden, próbáltam is, de nem leltem, szóval van olyan alkalmazás, ami a mobil jelerősségét méri egy adott helyen?
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
canniball
nagyúr
-
tomy86
addikt
Korábban erre a VPN One Clicket ajánlotta valaki.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Kulfoldrol szeretnem szeretnem nezmi az MTVA FIFA appjaval a vb kozvetiteseket, de ez nem engedelyezett Magarorszagon kivul. Lehetseges lenne valamiylen modon megoldani azt, hogy az MTVA app azt higgye, Magyarorszagrol hasznalom? Valami IP manipulalo dologgal. Nagyon orulnek neki, mert sok mindenrol lemaradok, amig utazom haza munkabol, masfel oran keresztul! Koszonom!
Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
törölt tag
-
canniball
nagyúr
válasz #71562240 #53546 üzenetére
Igen, ez csak offline tárolás, ezért is kérdeztem hogy jó-e mert nem tudtam mit akarsz pontosan.
A "sima" BoatBrowserhez van Web2PDF add-on, de ehhez nem találtam ilyet.(#53663) S e t h!
Biztos ez? Nálam a Feloldásnál két opció van: Promotion Code és Swapps Feloldása, ezek közül csak az elsőhöz fogadja el de úgy nem lett teljes verzió, csak bizonyos korlátozásokat szüntetett meg.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
jurzsolt
tag
válasz helixP #53666 üzenetére
Megnéztem.Én sem mondom,hogy jobb, inkább úgy fogalmaznék, hogy más.
Bár minden ízlés dolga, az a legjobb, ha megnézi a népszerűbb programokat, és amelyik bejön, használja.
[link]
A véleményemet továbbra is fenntartom , a kínai (pláne 40.000-es) telefonoktól nem kell sokat várni.[ Szerkesztve ]
-
nonee
aktív tag
Sziasztok!
Egy takaritó progi kéne,sok alkalmazás volt rajt de szerintem a szemetet otthagytavalaki?helpA futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!
-
zeon.hu
nagyúr
udv!
panoráma fotókhoz melyik a legjobb app?
#?*@&!
-
S e t h
nagyúr
Full verzió használható mai napon.
Swapps[ Szerkesztve ]
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
helixP
nagyúr
válasz Freezee #53660 üzenetére
Nálam a camera zoom FX-jött be.
-
Freezee
senior tag
Sziasztok,
Van egy doogee dg2014 telefon. A gyári fényképező program nem a legjobb ( lehet maga a fényképező hardveresen sem tökéletes ) és szeretnék valami jó fényképező programot.
Tudnátok segíteni mi lenne alkalmas hogy kicsit jobb fényképek "szülessenek"?
Vagy valami beállítási segédlet mit érdemes meglépni a javulás érdekében. -
törölt tag
-
Mzombi
aktív tag
korábban feljött a Swiftkey, mert ingyenes lett...
Azokat kérdezem főleg, akik használják, nekik is néha belassul egy-egy szó beírása után?? Írnám a következő szót és kb 1-2 mp-ig nem tudok semmit sem írni, mert nem reagál rá... Lassan inkább hagyom ezt a billentyűzetet a francba, mert így nem lehet gyorsan írni ezzel :/ Pedig minden más funkciója elég jó! -
S e t h
nagyúr
Nem nehéz, csak éppen van akinek gyorsabb ha vannak ékezetes betűk és nem kell nyomkodni sem hosszan, sem sehogyan másképpen.
Az meg ugye nem elkényelmesedés, hogy helyetted "találja"ki a szavakat.
Érdekes módon a swype esetében sem takarja ki az egész screent, az meg külön vicces, hogy még le is írod, hogy még nem próbáltad és nem is fogod, de ehhez képest markáns véleményed van arról ha vki segítséget kér ebben a kérdéskörben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dlaj
őstag
kmarci25, air, kovisoft, helixP köszönöm a válaszokat!
-
helixP
nagyúr
válasz zeorsdfd #53643 üzenetére
Azigen Ékezetes, prediktív is, slide-os is, témázható is, átméretezhető ( !!! ), aszem ez lesz a tökéletes billentyűzet. 30 Mb körül eszik a háttérben, ez megbocsájtható.
Köszi a tippet, valószínűleg meg is veszem!
dlaj: Ha jól emlékszem Boat Browserben van ilyen
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Tud valaki olyan böngésző alkalmazást ajánlani, amelyiken be lehet állítani, hogy a teljes weboldalt töltse be, ne a mobil változatot?
-
petyus_
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, sikerült letiltani is.
Amikor leírtam a 25GB-ot, egy pillanatra én is megálltam, de a tárolónál 25,8GBot ír összes helyre.
Meg ezenkívül van egy 2GBos rész, amire az alkalmazások települnek (ezen volt kevés a hely). Viszont most utánaolvastam, és nem SD-kártya van benne, hanem (mobilarenás cikk szerint) 32GB belső memória (gondolom ilyen nem cserélhető kártya képében), akkor viszont nem értem hova tűnik 6-7GB-nyi hely (nem mintha kihasználnám )
-
törölt tag
Noooormális?! Éppenséggel te próbálod ráerőltetni másra a nézetedet.
Én például mobilon is teljes kiosztású billentyűzetet használok, tehát az ékezetes betűk és a számok is külön bilentyűként ki vannak téve, és mégis elfér a bilentyűzet. Ez egy értelmes dolog. A hosszú nyomás kényszere nagyon lelassítja a gépelést, ezért nem mindenki szereti Egyébként a szövegkiegészítés se eleve elrendelt, én a szókiegészítős opciót se használom, hanem minden szót teljességében begépelek. Vannak a tiedtől eltérő működésmódok is a világban. -
zeorsdfd
senior tag
A swype "vitához"(már betettem párszor):
-magyar (+70 nyelv)
-intelligens szótár(beimportrálja a kontakokat pl)
-szebb, gyorsabb, pontosabb csúsztatás
-A.I. következő szó "előrejelzés" -
kmarci25
veterán
válasz petyus_ #53636 üzenetére
Az eszközön tárolt fotóidat nem fogja törölni, csak azokat a thumbnail-eket, amiket a G+ generált. Elfelejti az összes G+-os beállításodat a törléssel, magyarul olyan lesz, mintha akkor telepítetted volna az app-ot.
Van benne egy 24GB-os SD kártya
Nem kötekedésképpen, de az a kártya vagy 16GB vagy 32 GB. Ha tényleg 24GB-os, akkor ott valami nincs rendben..."There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
válasz petyus_ #53636 üzenetére
Csinálj biztonsági mentést a fotóidról, de elvileg nem veszhetnek el. Sőt, ha nem, használod a google+-t, még érdemes e mellett teljesen letiltani (az app listában le lehet, csak először el kell távolítani az update-eket, feltétel legalább ICS), így olyan lesz, mintha nem is lenne a telefonon, és nem is fog helyet foglalni.
A 20%-nál meg azért írja ki az android, hogy kevés a hely, mert a rendszer biztonságos működéséhez mindig kell valamekkora terület.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Egy Sony Xperia S-em van, és 1-2 napja kiírta, hogy kevés a szabad terület. Van benne egy 24GB-os SD kártya, a belső memóriája viszont csak 2GB, ebből 400MB szabad. Alapból nem értem, hogy a 20% szabad terület miért számít kevésnek. De emiatt átnéztem a különböző appokat, mennyi helyet foglalnak, és a Google+, amit egyáltalán nem használok 510MB. Ha jól tudom, azalkalmazást nem lehet törölni a telóról, viszont ennek nagtyrészét az "Adatok az eszközön" foglalja le (440MB), ezt pedig lehet törölni.
Csak pontosan nem tudok, hogy ezek milyen adatok. Ha rámegyek a törlésre, kiírja, hogy az alk. összes adata (fájl, beállítás, fotók...) törlődik. Ezek ugye nem lehetnek az én fotóim, amiket a telóval csináltam? Örülnék, ha tudnátok segíteni, mert kicsit el vagyok most tévedve ezzel kapcsolatban.
-
-
Carvus
senior tag
Sziasztok,
amazon ha veszek appokat, annak van valami korlátja, hogy hány eszközre tudom felrakni?
köszidivi#2208
-
helixP
nagyúr
Hogy-hogy? Ezt most úgy kérdezed, mintha nem csinálták volna meg.
Ha swype-olsz, meg pont nem annyira számít, hogy mekkorák a gombok. -
helixP
nagyúr
Mit akarok? Azt, hogy olyanra állítsam, amilyenre én szeretném. Nem nekem kell alkalmazkodnom egy programhoz, hanem neki hozzám. Nekem ezek az igényeim. Nem megoldás a hosszan nyomkodás, az kb. 30%-kal több idő.
Fényvadász: Arra kell, ez a feature nekem, hogy olyan szavakat ami tuti nem ismer a szótár (szakmai szavak, vagy pl. a toldalékolásban mindegyik béna), azokat egyből ékezettel tudjak írni, azokat amiket meg tuti ismer, swype-olva vihessem be. Nem akkora ördöngösség ez, és nem hiszem, hogy túl nagy igény lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz ZsyfKo #53626 üzenetére
Persze, de először még nyomni kell. Nem is értem az embereket itt. Egyszer az a baj, hogy külön vannak a számbillentyűk (ami már Swiftkey-ben meg van oldva, hogy a betűk fölött legyen), aztán meg az, hogy nincsenek ékezetek. Mit akarnak? 101 gombos billentyűzetet 4-5"-on?
-
Chris78
aktív tag
Sziasztok. Valakinek volt már olyan hibája ,hogy a Play áruház nem indult? Kolegám vett 1 Beex Freedom független telòt és az azon lévő gyárilag telepìtett Play program azt irja ki ,hogy "Nincs kapcsolat". Minden más rendesen megy ,netkapcsolat van. Telò volt újraindítva , Play progi az alkalmazáskezelőben szintén ujraindítva ill a gyorsíròtár törölve.
....és akkor a hetedik napon az Úr megnyomá a 'reset' gombot.
-
air
nagyúr
Pedig lehetne. Ha gyorsan érintesz kétszer (mint a dupla katt az egérrel) az lehet a megfogás, utána tudnád vonszolni, és ahol felemeled az ujjad, ott elengedné. Nem hiszem, hogy ezt ne lehetne megvalósítani. Esetleg egy beállítási opcióval lehetne állítani, hogy a milyen gyorsan történt dupla érintést értékelje megfogásnak.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Azért nincs, mert az újjal görgetni meg nagyítani lehet. A készülék nem képes kitalálni a gondolataid, és annak megfelelően alkalmazni a az érintésedet, így nem társítottak két funkciót ahhoz, amikor ráteszed az ujjad valamire, és elkezded húzogatni.
-
-
Tendd
tag
Hi! Valamelyik böngészőben megoldható az elemek megfogása, húzása, elengedése? Azt hiszem angolul drag n drop. Egy mappába kellene beledobálnom képeket. Neten nem találtam róla semmit.
-
R3nts
senior tag
4.4.2-vel kaptam a vodától 3 hete a telót.....némelyik (az az érdekes, hogy pl. pont AngryBirds-ök azok is) játékot engedi átmozgatni külső SD-re, de az AB GO!-t pont nem....és kéne a hely...
[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
Root nélkül nem, mert a KitKatban kiszedte a google a memóriakártyára való mozgatás és telepítés lehetőségét. Ez minden telefonra igaz.
mod: biztos, hogy nem 4.1.2?
[ Szerkesztve ]
-
R3nts
senior tag
Sziasztok!Kezdő android-felhasználó lévén,szeretném kérdezni.....: root nélküli gyári vodás 4.4.2-n LG telón, mi alapján dönti el a rendszer, hogy melyik appot engedi a telóra telepités után áthelyezni a külső SD-re,és melyiket nem...? Konkrétan van 2 (egyébiránt free
)játékom a telón,ami a belső memóriára települt, és nem engedi, hogy áthelyezzem az SD-re....ezáltal a teló belső memóriája (LG Optimus L9II), full tele lett, laggol minden...a két szóban forgó játéktól meg nem szeretnék megválni (AngryBirds GO, DespicableMe : Minion Rush) van rá mód, hogy ezeket a külső SD-ről használjam,belepiszkálás,root nélkül...?[ Szerkesztve ]
ASROCK B450PRO4,CorsairVengeance 3200MHz LPX2X8GB,RYZEN5 2600,WD S500G1B0C NVMe SSD+AXAGON CLR-M2,SapphireRadeon RX570/4GB Nitro+OC,FSP Hexa85+450W,ZalmanZ1NeoBlack,Alpenföhn BN BlackRGB,W10Pro/x64, Xiaomi Redmi Note 9Pro 6/128
-
Oldman2
nagyúr
-
tojaaji
aktív tag
Titanium Backupban hol találom, hogy az SD kártyára mentsen?
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Üdv,
tudnátok ajánlani olyan Skype/Viber alternativát, ami egy 2.2-es régi HTC Wildfire telón is elfut? Csak beszélgetéshez kellene, WIFI-n.
Köszi -
7Sony7
addikt
Üdv Mivel érem el az ext2 re formázott sd kártyát win 7 32 alatt?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest