- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 10
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Microsoft Word topic
- ASUS routerek
-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÖregMackó
tag
válasz blueye #91072 üzenetére
Szia! Nekem még nem jött OTA frissítés... Azért írom, mert a gyári android 12-es-ben sok hiányosságot és hibát találtam, pl. a főképernyőn az információs csík (nem tudom, hogy hívják) amin a dátum és az időjárás hőmérséklet van egyszer szövegesen, máskor meg Google kereső sávnak mutatja magát, de akármelyik állapotában kattintok rá nem a naptárt vagy az időjárást nyitja meg hanem mindíg google keresőként működik, a preferenciákat meg hiába állítgatom rá se bagózik, A 4*4 (plusz egy fix sor) ikon felosztás is elég szegényes és nem lehet feljebb tólni. Az akkumulátor használai statisztika grafikonja sose a legutóbbi teljes feltöltés óta történt akkuhasználatot mutatja, hanem egy nem tudni mikori kezdőponttól induló görbe. A színbeállítás nem működik, semmi sem történik ha bejelölöm, szerencsére elég jól van beállítva a fehér, majdnem hibátlan. Kerestem hozzá és találtam új firmwaret, de flashelni kellene, abban meg nincs gyakorlatom, annyira nem rossz hogy nekiessek. Ráadásul a képernyő alján van két pont ami rendszertelenül fantom érintést produkál és ilyenkor mindenféle érdekesség történik, kereshetem hol jártam mielőtt elkattintja a progjamot-. Összegezve apró de bosszantó hibák ezek, a tablet egyébként tényleg jó, 11-12órás képernyőidők könnyen elérhetők. Kicsit kevés a fényereje a napon, de máshól elég. Az applikációk hibátlanul futnak rajta, a keretprogram meg hát nem annyira lényeges. Jelenleg a 20230324-1540-es firmware van rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy Tab S10+ , Tab S10 Ultra - Samsung garanciával
- Jó állapotú Apple iPad Air 4 WiFi + Cellular 64GB Green ! 1 Hó Jótállás
- Surface Book 2 13.5" Intel Core i7-8650U 16GB RAM 1TB NVME SSD Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan