Új hozzászólás Aktív témák

  • Vovi1

    aktív tag

    válasz hun_gery #17739 üzenetére

    Még az eredeti fw-vel próbáltam a Max Payne-t, elindult, de ehhez gyenge a vas! Szaggatott, nem folyamatos a játékmenet. Próbáltam többet - nem emlékszem már melyikeket, némelyik megy, némelyik nem. Szerintem ez alapvetően szoftver probléma, át kell írni a buld.prop-ot. Amúgy a fruit, a temple run, riptide, pinball ride és több hasonló kiválóan megy, akár egy rajzfilm. Nem játszom tableten csak próbálgattam a határokat. Flash folyamatos, akár a Tv.

    Én most a K-7-et venném, ez a legjobb a piacon, szerintem. (bár ragaszkodom a 4:3-as képarányhoz) Néhány apróság:2 mag, GPS, rádió, fm transmitter!, IPS panel, BT, 8 Gb, HDMI. Jön rá a Jb.
    Gyári adat, hogy az ára 173 $ + gondolom a szállítás. Talán még nem is forgalmazzák külföldre.

    Én is készítettem - szimpla dugócsere - munkahelyre töltőt,- cipelem a jószágot - egy kiérdemesült ZTE routeré volt. Ha a polaritás helyes, nem lehet gond a lényeg, hogy 2 ampert tudjon, mert az újabb kütyük már igénylik a nagy áramot gyorsabb töltéshez. A töltők lényegében kapcsoló üzemű tápok, ha jól tudom rövidzárt, fordított polaritást el kell viselniük. Én még nem találkoztam szétment töltővel, van tucatszám a fiókban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák