Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Petykemano #59720 üzenetére

    Látom téged nagyon érdekelnek ezek a slide-ok. :D
    Ez csak az enthusiast közösséget izgatja, az átlag vásárló nem is hallott ezekről a slide-okról, nem néz ilyen VGA bejelentő eseményeket.
    De ha már slide-ok: az AMD következetesen +54% perf/wattról és "up to" 50-70%-ról beszélt több slide-on keresztül, a bejelentés nagy része erről szólt, míg az NV-ánál ez csak egy slide volt ami kb. 10 mp-ig volt a képernyőn.
    A tápcsatlakozó problémáról kiderült, hogy user error (nemtom, hogy az-e, de ez a hivatalos magyarázat), szóval nem az NV sara.
    Az AMD-t azért is övezi nagyobb figyelem az enthusiast körökben, mert ezek az emberek az AMD-től várják a piaci tendenciák helyrebillenését mivel két monopólium ellen harcolnak. Az Average Joek 90%-a viszont nem is hallott még az AMD-ről, de az Intelről és az Nvidiáról (valószínűleg) igen.
    Nézd. Az AMD sokak szemében ez: forró, hangos, bugos driver, lassú RT, nem támogatja az nvenc-et, nem jó streamingre, olcsó (pejoratív értelemben), stb. Van ami igaz, van ami régről maradt rá a márkára.
    Ez a vita abból indult ki, hogy ezeket a problémákat vhogy le kéne vetkőzniük (akár átnevezéssel). Azt nemtom megmondani, hogy mi miért van többszáz millió ember fejében. :D

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák