Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Vektast #28847 üzenetére
Nem ismerem ezt a procit, de jó régi, 8 éves architektúra, nem túl magas órajel, lehet kevés a kártyához.
Legalább is DX11-ben az AMD-nél van némi driverből fakadó overhead, ami a gyengébb prociknál kiütközik, lehet ez van nálad is. Már ha jól tudom, tapasztalatom ilyen téren nincsen.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
juliensorel
senior tag
Igen, biztos az AMD-s kódot árulják, de sajnos akinek nincs a gépben az akcióban szereplő kártya valamelyike az úgyse tudja felhasználni, el se fog jutni a játékokig, mert hardverhez kötött az aktiválás.
Én ~2év 1060 6gb után vettem egy rx590 nitro+ SE-t, nem azért mert sokkal nagyobb előnyt vártam tőle, hanem mert megtetszett és mégis csak 8GB meg zsír új modell, de nekem se jött be 102 ezer ft-ért, úgy éreztem ez nem előre lépés így 2018 legvégén, 2 nap után visszavittem. Inkább vettem aprón 110ért egy evga 1070et (OC esetében ugyanúgy kék-halál nekem is, de ezt hagyjuk mert valszeg te se értesz hozzá igazán, meg én se)
Biztos jó kártyák ezek, főleg annak aki most vált valami sokkal gyengébbről, meg kicsit többet kell vele foglalkozni úgy tűnik. (de én már nem is nagyon merek írni semmit, mert csak kioktatnak mindenütt) -
Devid_81
félisten
Megkellene nezni mennyire hajtja ki az a proci ezt a VGA-t foleg ha FHD-ban jatszol.
Monitorozd jatek kozben a VGA kihasznaltsagot.A jatek igenylo kodot en is megkaptam, aktivaltam es ott is van a mailban amit kapsz ezek utan, amint elerhetoek kuldik a cd key-t a jatekokhoz.
Ezek a jatekok meg 3 honap 'tavolsagban' vannak...kb hivatalos release date elott kellene megkapjuk a kodokat magahoz a jatekokhoz szvsz.[ Szerkesztve ]
...
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva