Legfrissebb anyagok
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb79
őstag
Köszi, ezzel kezdtem, de semmi különbséget nem láttam sehol a beállításokban.
Ilyen hasraütésszerű tippnek tűnik, hogy ebből a monitorból a "sima" M32U a népszerű, az IPS paneles, ahhoz jött csomó firmware update is a gyártótól, ez a VA paneles M32UC eléggé mostohagyerek, ehhez a gyártó se ad ki se firmwaret, se semmit, aztán lehet az AMD is most vette észre, hogy erre az alverzióra is "optimalizálni" lehet, és két karaktert átírt ebben a driverben és voilá, mert mindent végignézve sincs semmi logikus magyarázata a "fényesedésnek". Látványosan jobb a kép sdr és hdr is.
Másik megoldási tippem, amit írtam már, hogy simán hallucinálom a jobbságot, ha más nem tapasztalt ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Mini-ITX
- Ukrajnai háború
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivaldi (böngésző)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Politika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest