Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
Jó hír,úgy néz ki lesz MPT az RNDA3-hoz is, a készítő megtalálta a jól eldugott "PPT"-t a firmware-ben.. [link]
[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Kezd megjelenni mashol is. Meghozza eleg jo aron. Mar csak az XTX-ek hianyoznak ami nekem kell
Aqua link [link]TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
hadogabi1
senior tag
Most is 6800 xt-m van elengedtem az nvidia vonalat 3080 am volt jó pár db.
7900x es proci mellé jobban várom az amd -t mint újra nvidia-t.
Tesztek engem nem győztek meg hogy annyira szar lenne az új amd kártya.[ Szerkesztve ]
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
boogie84
veterán
válasz hadogabi1 #306 üzenetére
Ha tartják ez előrendelői árat ami most 558, akkor ez a te kártyád. SAPPHIRE AMD Radeon RX 7900 XTX GAMING 24G
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
hadogabi1
senior tag
válasz boogie84 #309 üzenetére
Igen ezt néztem de 3*8 ast akarok venni valami mas hutessel. Jelenlegi 6800xt-m egy giga aorus az lenne a legjobb most is Bejött ez a kijelző a vga-n hőmérséklet stb.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
-
hadogabi1
senior tag
Hajrá akkor. RT engem nem nagyon izgat.
-
turistakolbi
aktív tag
7900XTX X3D társaságában. a VGA hozza a 3000+ órajelet.
https://www.youtube.com/watch?v=gmkPieOIC1ohttps://www.twitch.tv/muerte188
-
őstag
válasz turistakolbi #315 üzenetére
Faca vga, de a vga gpu oc lehetőség nem függ a procitól, a magas fps-hez köze lehet
Szerk: látom a társaságában után ott a pont, csak összefolyt a következő kicsi "a"-val[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz turistakolbi #315 üzenetére
A proci nem dolgozza halálra magát...
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
ScomComputer
veterán
válasz hadogabi1 #311 üzenetére
Egyik giga live-ban említettél,hogy lesz belőle más változat is,azt nem hogy master,vagy vizes verzió de lesz,meg hogy az elite-t nyit aorus téren!
Várd meg,január-február lesz az... -
BeZol
őstag
válasz ScomComputer #318 üzenetére
Az a helyzet, hogy tesztek alapján több helyen is 10%-ot ver a 7900 XTX-re a 4080-as.
Ennél rosszabb talán sehol sem volt, néhol meg persze ez vert 10%-ot a 4080-ra, de az AMD-nek olcsóbbnak kell lennie, mert a driverei nem 100%-osak, random fekete képernyő, multimonitoros extra fogyi, stb.A 4080-as nem fogy a boltokból.
A 7900 XTX pedig nagyjából ennyivel olcsóbb is nála, de az csak a ref kártya, ami throttlingol amint pici OC-t akarsz neki (egyik tesztben írták h egyből 100fok a hot spot), míg a 4080-asoknál gondolom nincsen ilyen probléma, lehet h ott is a legggagyibb kártya is simán bír mindennemű tunningot mint a 4090-eseknél. (ennek nem jártam utána)
Ezek után 7900 XTX-ből custom kártyákat kellene venni, amik bírják a stabil OC-t, és akkor mindig tudja a kártya a 4080 szintjét (vagy többet), de így annyiba kerül mint a 4080 ÉS nincsen meg az AMD-kedvezmény.
Látni, hogy a boltokból elkapkodták a 7900 XTX-eket (gondolom mindenki kíváncsi rá mint "csúcstermék"), de a bő 10%-al gyengébb 7900 XT már a kutyának sem kell, ahogy a 4080 sem, mert 4090-est vesznek akkor már az emberek.
Szóval sztem Dead on Arrival az egész széria ilyen árak mellett.
Az már csak hab a tortán, hogy már a reviewerek is beszéltek arról, hogy mekkora coil whine jött a kártyából (mint 6800/6800XT/6900XT)500ezer Ft-ért tudtam volna összehozni egy refit, de még azon is húztam a számat, mert nem adja ki a matek az 580ezer Ft-os 4080-ashoz képest.
Ezek a kártyák 400-450ezer Ft-os sávnál többet nem érnek ÉS nem biztos h 500ezer Ft-ért bevállalnék egy custom kártyát, mert szimplán stabilabb konstrukció az nvidia (adapterei meg user-error miatt égnek le).
Egy szó mint száz, most újdonság varázsa alapon a csúcsverziókat elkapkodták, de ez így olyan launch mint a 7xxx procik. Pár hónap és árcsökkentés lesz, mert ez így kuka.
Én be is rendeltem egy msi suprim liquid x 4090-est az ünnepekre, AMD teszt így nem várható részemről.
-
Sontir Fel
őstag
De azt azet tegyuk hozza, hogy nem mindenhol ilyan gyalazatos a helyet. Nalam itt spanyol honban volt par darab kartya 1189 euroert, ami mar majndem ott van a savodban. Persze azt is megjegyem, hogy 1339 euro - igaz nem itt, hanem a nemeteknel - egy Palit 4080.... ha mar van 1190 eurom VGA-ra, lesz 1340-em is... es akkor igencsak megfontolando a zold kartya
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
mumin007
tag
https://prohardver.hu/tema/visszavago_megerkezett_a_radeon_rx_7900_xtx_es_xt/hsz_415-415.html
Nem tudjátok ez mit is takar pontosan? -
palfitom
félisten
Mi értelme ezen rágódni?
Ha tudsz/akarsz külföldről vásárolni, akkor hajrá, ha nem, akkor meg ez van...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
veterán
Annyit szolnék bele hogy itt Svédben jelen pillanatban a legalja 4080 az 17200 korona Gamerock, 7900XTX black 14990, Red Devil 15400.
Az egyik a legalja a másik a csúcs és akkor is olcsóbb 80e-el.Szerintem itt is olyan áreldobás mint a prociknál!
Pacsi a Liquid-ra holnap kapom meg én is
[ Szerkesztve ]
-
Bossp
addikt
válasz Sontir Fel #330 üzenetére
Mit vettel? Mikor rangatod meg? :D
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
Devid_81
félisten
En nagyon rajta voltam, hogy kell egy, mert csak, meg miert ne.
De olvasva, hogy a hw milyen allapotban van teljesen felejtos ahogy van.
Jelenleg a GPU-k A0-as steppingnel tartanak es igy mentek tomegygyartasra es nem mukodik benne a prefetch hardwarekent emlegett szamolo egyseg, ami allitlag vagy +10%-s teljesitmeny novekedest adott volna hozza a meglevo teljesitmenyhez ha a kollega tippelese igaz a tippelos topikban.Tehat nem csak csak Alpha teszt van egy kesz vason mint eddig mar megszoktuk hanem maga a vas nincs kesz, nah most ezt pofozd helyre driverekkel, good luck with that...
Nem akarok tippelni, de sztem hamarosan (6 honapon belul) latunk belole re-spint avagy jon a javitott hw.
Most vagy a fogyasztasa+ho termeles lesz kevesebb es "nem vesszuk eszre semmi mast" vagy a teljesitmeny ugrik a jelenlegi TDP/TGP mellett (keltem, inkabb az elso a jo opcio csendben lerendezni ezt)[ Szerkesztve ]
...
-
ScomComputer
veterán
-
Emcski
lelkes újonc
Sziasztok vettem egy 7900 xtx et xfx merc black edition. Itt vannak az eredmények.
Az ex gw 4080-amat nagyon sok helyen veri!
A callistonak külön örülök mert ampere gpuval akadt mint az állat de most folyamatos max rtvel teljesen! Hütője brutál max terhelés ezzel a játékkal 52 53 fokos a gpu!
Ac valhallában is nagyot gurit a kártya! Cpu limit kilőve wqhd van és fhdban , sok játékban 4090 felett teljesit és a 13900k ugyan úgy csontra azt az fpst hozza vele mint egy 5800x![ Szerkesztve ]
-
flexxx2
őstag
válasz DroiDMester #340 üzenetére
ötletes ez a cserélhető hátlap, de ezek pont nem tetszenek nekem,
amúgy felcserélte a felbontás jelöléseket a grafikonokon, vagy nála 4kban minden gyorsabb mint fhdban
és nagyon nagyok ezek a VGA-k, nekem batárakEmcski köszönjük
[ Szerkesztve ]
-
X2N
őstag
Ebből mi igaz? Laikusként kérdezem. Ha így van, akkor ez aztán béta teszt a javából. Szerintem várok még egy fél évet, már úgyis mindegy mikor veszek videokártyát 4K-ra az RTX 2060 működik évek óta.
-
addikt
Az biztos ,hogy az AMD azért viszonylag pontosan be szokta lőni a saját pre-release grafikonjain az új cuccok teljesítményét a többihez képest.
Most elég nagy volt az eltérés. Valamit sikerült elbaszni.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elektromos autók - motorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Overwatch 2
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2080 Ti Phoenix 11G videokártya garanciával
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
- MSI RTX 3060 Ti GAMING X (LHR) 8G videokártya garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest