Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz FoxiestFox #100472 üzenetére

    Az országunk elmaradott a fejlett nyugathoz képest, a topikban szimplán csak nincs érdeklődés pár emberen kívül erre. Nem érdemes összamosni a kettőt. : elmaradott, bár evvel nem tudunk mit tenni, nagy csoda kéne a felzárkózáshoz. Ha már 1-2 embert érdekel, akkor érdemes, pld a madness6.22- őt is letöltötte 2 kolléga, legalábbis, akikről tudok.

    Régi hardveren régi szoftverek = időgép, retró, a definíció szerint. : egyetértek, mint említettem le is tettem az asztalra ebből is sokat, most a differenciáltabb időutazás érdekel, persze tervben van ismét régi vas.

    Régi hardveren minél modernebb játékok = érdekes, de nem valami hasznos : én sem kedvelem, hirtelen egy jut eszembe, mikor 486DLC mellé kooprocit pakoltam, elindult a Quake, de diavetítés, csak jobb a gép feelingje, gyakorlati haszna nulla.

    Modern hardveren régi játékok = érdekes, hasznos : egyetértünk, a vitaalapban ez is szerepel, akkor nem is lehet a mostani irányzatom cáfolója.

    Modern hardveren régi OS és benchmark = öööö... miért? : nagyon fontos, pld a legújabb gépeken is tart ma is az XP+3DM01 verseny. Vannak gépek is, melyeket régi OS alatt futó szoftver vezérel, nem is lehet portolni modern OS alá, régi gépet lehet ugyan beszerezni hozzá, de gyakran modern vassal akarják megoldani. Vannak egyedi tervező, stb programok is, melyeket megszokott a használója és/vagy hasonlót nem írtak modernebb formára.
    Játék szempontból is rendkívüli a jelentősége, pld szoftver renderrel Q1-2- höz nagyobb felbontásban, nagyon erős gép kell, a retrókocka nagy felbontásban pedig igen szép.

    Nem is akarom elidegeníteni a real retrót, mindössze néha felhozom hogy anno jónak láttunk sok címet, mai szemmel viszont erős gépen sokkal többet lehet kihozni belőle.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák