- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Monitor hiba topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
fattyu #10279 üzenetére
Buszon néztem a képeket, az iPhone 4 (elég nagy felbontású) kijelzőjén. Azon k.rva jól néznek ki, nem értettem, miért zajozik mindenki. Most megnéztem nagyban, már értem, hogy miért zajozik mindenki, csak én ezt nem zajnak nevezném. A zaj csúnya. Ez a szemcsés izé szép. Te magadnak hívsz otthon?
Karácsonyra filmes fényképezőgépet kértem az asszonytól, már össze is hoztam j.bravo kollégával, aki besegít a Jézuskának
.
A cigi nem szép, különösen egy helyes lány esetében, de semmi jogom kritizálni, lévén 15-30 éves korom között cigiztem, napi 2,5 doboz piros marlboronál szálltam ki, 6 éve... Csomó régi képemen cigi van a számban/kezemben, most azokon nem tetszek magamnak...
Új hozzászólás Aktív témák
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EOS 250D gépek kiegészítőkkel, táskával (1000 expoval / ÚJ!!! )
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Panasonic DC-BGH1 komplett filmes rendszer eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest