Új hozzászólás Aktív témák
-
motofi
aktív tag
válasz Marosko #6987 üzenetére
Egyelőre a telefont tesztelem nincs-e valami hibája. Ezidáig nem tapasztaltam. Egy biztos ezektől se rendelek többet ez volt az első és egyben utolsó. Tudnak Posta pontra szállítani nem kell a futárhoz igazodnom ezért rendeltem rajtuk keresztül meg a sok Alza reklám a tv- ben azt gondoltam megbízható.
-
motofi
aktív tag
válasz Marosko #6985 üzenetére
Nem látni csak a szokásos. Annyi van pluszba, matrica hogy az importőr az Alza Czech Republic Praga. Már írtam az Alza- nak , hogy adjanak magyarázatot. Egyelőre fotókat kérnek a csomagolásról a dobozról imei szám stb. Az lehet, hogy csak ellenőrizték, hogy rendben- e készülék vele van-e minden tartozék? Van aki szerint lehet csak erről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Telefont rendeltem tőlük én alapból azt gondoltam, hogy mivel új készülékre adtam a rendelést az gyárilag csomagolt fóliázott vagy címkével zárt, de nem ilyet kaptam. Járt már így valaki? Most, akkor milyet küldtek egy valaki által visszaküldöttett? Maga a készülék látszólag új a szokásos tájékoztató képernyő fólia is sértetlen tartozékok megvannak. Miért hoztak ilyen helyzetbe? Mit lehet ilyenkor tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla