Új hozzászólás Aktív témák

  • fricy81

    tag

    válasz Jofi81 #31843 üzenetére

    Eddigi tapasztalataim alapján az Ali minden reklamációmat elfogadta, szerintem ezt is megadnák.
    Viszont: én ezt a terméket nem merném berakni a terráriumba:
    Eleve nem EU szabvány a konnektor, tehát kell hozzá átalakító, plusz nem földelt, plusz olcsó 220 voltos biszbaszokat venni kínából eléggé orosz rulett. Mi van, ha elbaszódik, és megsüti a gyíkodat?
    Nem tudom mekkora teljesítményű kell, de a helyedben keresnék egy USB-s kivitelű melegítőt. Ott érintésvédelemből rendben vagy, és 5-10 W-al se fogsz semmit megfőzni.

    /OFF
    Oh boy. Rendeltem megint. Erre kíváncsi leszek.

    Összeraktam egy csomagot, kb 25 termék, ~30 dolcsi, ebből ~6$ szállításra. Megrendeltem fizetés nélkül, és megkérdeztem az eladót, hogy Yanwennel akarja-e küldeni, vagy belefér rendes trackinges szállítás is. Visszaír, hogy e-packet. Kifizettem.
    Másnap még nem küldte el, nézelődtem még a boltban, megtetszett még ez-az, megvettem. Aztán később még valamit találtam, azt is. Itt állítottam le magam, mert éreztem, hogy túltolom a biciklit. :)
    Írtam megint az eladónak, hogy van még két csomagom, de egyben adja fel őket. Nyugtázta.

    Erre egy hétig semmi, majd amikor letelik a feladási határidő, akkor az első két csomagon megjelent ugyanaz a Yanwenes (S00000061250716) semmire se jó tracking szám, a harmadik csomagon meg semmi. Na fasza. Írtam neki azonnal, még ottani munkaidőben hogy ácsi, ne szórakozzon már, egyrészt rendes szállítást ígért, másrészt egy csomagot meg elfelejtett.
    Ez volt tegnap.
    Ma a harmadik csomag kapott egy rendes China Airmail (RV177352372CN) trackinget, nekem meg írt a feladó, hogy tegnap sajnos rossz számot küldött el az Alinak, de itt a jó (LL748117444CN), ne aggódjak, minden rendben.
    Viszont egyik rendes tracking se él, csak a Yanwenes. Ami azért érdekes, mert az eladó szerint már úton vannak a csomagok.
    És ez egy 98+% százalékos több éves bolt havi 10000+ forgalommal.
    Ha kamuzik, meg fogom reklamálni a szállítási költséget az Alinál.

Új hozzászólás Aktív témák