Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz csizzah #20069 üzenetére

    Röviden az elektronikus kereskedelem az így működik, több oldalról biztosítva vagy, a direkt bünözői adat ellopást nem ide számítva, mert attól senki sincs védve. Kár itt jogi dolgokra hivatkozni, mielőtt a regisztrációdat érvényesítetted volna ami a szerződési feltételek elolvasását és elfogadást is feltételezi dönthetsz, hogy ügyfelük leszel vagy nem. Jogilag ez teljesen rendben van. Még mindig adott a lehetőséged megszüntetni a szerződést amit az AliExpressel kötöttél.
    Alapvetően logikátlan amit állítasz: Az ali által kért formában szimpla adathalászgatásnak tűnik le van írva, hogy mire és hogyan használják fel.

    hogy itt néhányan "néhányéveígyhasználjákmindengondnélkül" még nem jelenti azt hogy mondjuk holnapután nem látják vissza a személyes adataikat
    Ez az egybe szöveget egy kicsit sértőnek érzem, én megosztottam a tapasztalatomat hogy alaptalan a félelmed, nem csak az AliExpressen vásárolok így. Egyébként meg sok helyen látják már a személyes adatainkat, túl nagy gond nincs a holnaputáni viszontlátással.

    Tiszteletben tartva véleményedet, ha nem bízol ebben a cégben akkor ne vásárolj ezen a piac téren, de 2017-ben az elektronikus kereskedelmet személyes adat megadása nélkül nem lehet használni.

Új hozzászólás Aktív témák