- Windows 11
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mobilinternet
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orlin
addikt
AIMP 3.00.981
[link] -
Orlin
addikt
Sziasztok!
Azt hogyan tudom megcsinálni,h a tálcán rögzítve van az aimp és néztem ha ráhúzom a rádió "linket" az ikonra akkor megjelenik a jobb klikkel a neve.
Tehát azt szeretném,h onnan tudjam megnyitni az adót
Remélem érthető voltam -
Etalyx
csendes tag
Engem is a hangzás és az egyszerűsége győzött meg
Mondjuk hamar meg lehet szokni Winamp után - majdnem ugyanolyan a kinézete is. (már kb. 3 éve használom folyamatosan - Winamp megszállott testvérem is rászokott erre)
-
slake87
csendes tag
Én is elég régóta használom, még a kettessel kezdtem. Alapvetően azért váltottam winampról, mert idegesített h sok memóriát zabál feleslegesen...erre...ráadásul aimppal sokkal szebben is szól minden
-
Idiofil
aktív tag
arról tud valaki valamit, hogy van-e arra lehetőség, hogy Logitech G35-el hallgatok zenét, aztán kihúzom az USB-t, nem szól a házimozin. Csak akkor szól, ha újraindítom az AIMP3at...
És ez vissza fele is él. Valaki tud rá megoldást? -
olivera88
veterán
A plugint amely MSN en megjeleniti az zenét azt h kell aktiválni? Kicsomagoltam rart és egy dll fájl volt benne.
-
Sz_Imre
senior tag
Köszönöm a válaszaitokat!
A tekerés dolgot megoldom, a másik hibát meg majd kijavítják. -
Idiofil
aktív tag
válasz
olivera88 #84 üzenetére
Próbálj esetleg ráengedni egy audio driver frissítést (nem feltétlenül a win updater-en belül, hanem pl realteak oldaláról) vagy ha nincs, rakj fel egy K-lite codec packot...Bár ha jól tudom a BS player megoldja magának, ha nincs valamilyen Codec, mert leszedni...
Remélem valamelyik bejön -
olivera88
veterán
Ez a hiba kód mit jelent?
Cant, t initialize sound engine. Error code 3
BS Player on nincs hang hozzáteszem azt is, tegnap még jó volt pedig. -
Idiofil
aktív tag
Üdv MIndenkinek!
Mitől lehet az, hogy ha AIMP3ban indítok el zenét, akkor féloldalasan szól kb (20-80 balance) és hogy ha uazt a számot indítom el AIMP2-ben, akkor nincs semmi gond, tökéletes (50-50).
Mindkét lejátszó Default beállításokkal megy. Logitech G35-öt használok.
Illetve be lehet azt állítani, hogy a tálcára rakja le, ne az óra mellé a tray-ek közé?
Előre is köszi -
S-eye
senior tag
-
S-eye
senior tag
Nálam nem lehet Skype-on hívni,ha megy az Aimp,vagy a KMplayerben a hang,vagy néha a Youtubon.Mi a fene baj van vele?Az Aimp2-essel eddig ment minden normálisan,most már azzal sem.Ötlet?
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem a legújabb Aimp3-at. Két problémám van vele, először is nem tudok a billentyűzeten a nyilakkal betekerni a zenében (ez a Aimp2 be müködött), hanem csak görgővel tudok és nem is találtam más beállítási lehetőséget. A másik problémám, hogy a hangszínszabályzó kissé el lett rontva, mert betöltöttem a "party" hangszabályzót, de ennek betöltésekor olyan csúnya erőteljes a mély hogy az már torzít.
Másnak is van problémája vele?
Amúgy jó lett ez a Aimp3, kisebb hibáktól eltekintve. -
Kunsztler
senior tag
Ez a hiba még mindig van pedig 2009-be találták meg
-
Etalyx
csendes tag
Frissítés lesz még az Aimphoz (több formátum támogatása, és Audió könyvtár, Audió konverter stb), ahogy a hivatalos blogot olvastam nemrég. >> Blog
-
Etalyx
csendes tag
Már nem támogatja csak az Ice Cast-ot. De manuálisan is beteheted a listába a rádió címét, így:
1. Kimásolod a rádió hivatkozását (jobbklikk, Hivatkozás címének másolása)
2. Megnyitod az AIMP-ot, majd ezt kell tenned: Rádió hivatkozás beillesztése - AIMP3
3. Már csak kattintasz a rádióra és hallgathatod is. -
Kunsztler
senior tag
Sziasztok!
Melyik jobb a Winamp vagy a AIMP3?
Előre is köszi a választ
-
olivera88
veterán
Ez is szaggat mint béta és az RC verzió
nem tudom mi lehet a baj
-
Etalyx
csendes tag
Mondjuk elsőre szokatlan az új skin (Siveria)
>> Siveria
-
Etalyx
csendes tag
Végre megérkezett a Végleges AIMP3!
Egy éve jelent meg az első verzió
Cikk és változások listája: Aimp3
Some of the major features in AIMP3 (compared with AIMP2):
New style of both the program and the project in whole
New version of skin-engine - focus to modern versions Windows
Own sound engine - output using ASIO / WASAPI / DirectSound methods
Playlists - Added "Single playlist mode"
Playlists - Added ability to lock playlist from changes
Playlists - Added ability to set individual appearance settings for every playlist
Playlists - Extended functionality for working with groups
Support of surround sound 5.1 / 7.1
Completely redesigned the Audio Library
Full support of the ReplayGain
Plugins API has been redesigned
Usability has been improvedLetöltés (Rapidshare / Unibytes): aimp_3.00.976
-
Etalyx
csendes tag
Remélem azért jó irányba halad majd a projekt
-
Etalyx
csendes tag
Ahogy olvasom az orosz fórumot - az Audió Könyvtár (Audio Library) jövőjéről tárgyalnak / szavaznak. Nagyon remélem hogy nem lesz eltávolítva (a főablakot inkább rádióhallgatásra használom az audió könyvtárba van pakolva a rengeteg zene és onnan húzom a főablakba ha listát készítek)...
Bár vannak ötletek arra hogyan néz majd ki. (>>Link) Szerintem nem olyan rossz de kell azért a Music Library, ha valakinek hatalmas mennyiségű zeneszáma van a gépén.
-
nagydann
csendes tag
Még az előzőhöz: megnéztem magyarul: "Csatorna keverésének engedélyezése". Ami persze köszönő viszonyban sincs az angol fordítással.
-
nagydann
csendes tag
Valaki meg tudná mondani mi az az "Advanced channel processing"? A beállítások menü legelső részében, a lejátszásnál található a logaritmikus hangerőszabályzó felett. (Csak én angolra kapcsoltam az enyémet.)
-
Etalyx
csendes tag
Ha így sem menne tucatnyi rádióállomást összegyűjtő weboldalon (Shoutcast stb.) is megteheted ugyanezt - a rádió címére v. lejátszás ikonra kell jobbklikkel kattintani és ugyanígy megy minden.
(pár weblapon flash beépülő játssza le a számokat így jobbklikkel sem lehet másolni)
-
Etalyx
csendes tag
Ha felmész a rádió honlapjára akkor jobbklikk a rádióhallgatás ikonra és
1. Listába másolás (AIMP): ...hivatkozás címének másolása. Ezután nyisd meg a lejátszót, alul kattints a nagy + jelre és ott az URL feliratra. Illeszd be a rádió URL-jét és adj neki címet. Működnie kell
2. Lista elmentése: Ugyanúgy jobbklikkel kattintasz a rádió hivatkozására, majd kiválasztod a menüből ezt: "Hivatkozás mentése más néven". Itt is adhatsz nevet a listának (nehogy elkallódjon)
(Ha AIMP listába másoltad a rádiókat, tanácsos elmenteni a listát valamilyen néven nehogy elvesszen - ill. ha frissíteni kell a lejátszót (a régi AIMP 2-es lejátszóban is volt egy ilyen bug ezért érdemes a listákat elmenteni de be lehet állítani hogy a PLS mappába mentse a listákat - az új lejátszóban már javult ez a bug de le lehet zárni a listát hogy megmaradjon a lejátszó ablakában) )
-
Orlin
addikt
üdv!
internetes rádiot hogyan tudok elmenteni?
szeretnék 1-2 csatit menteni amit hamar meg is tudok nyitni...thx!
-
Etalyx
csendes tag
Új verzió!
Végre a help fájl is frissült
Letöltés: AIMP v3.00 RC3 Build 970
Changelog (változások, frissítések listája):
AIMP v3.00 Build 970 RC 3 (23.12.2011)
* Added ability to install skin from Skin Chooser Dialog
* Help in English was added
* Localizations were updated
* Compatibility with Synaptics TouchPad has been improved
* Support of multimedia keyboards has been improved- Fixed: Value of "Encoding for non-unicode strings" option can't be saved
- Fixed: Incorrect position of equalizer sliders on first start
- Fixed: Radio Browser - exception occurs when switching from "Ice Cast" to "Custom" tab
- Fixed: Radio Browser - exception occurs when trying to activate Radio Browser in Audio Library
- Fixed: Radio Browser - links doesn't add to "custom" catalog
- Fixed: Radio Browser - downloading process can't be canceled via "Cancel" button
- Fixed: Playlist - exception occurs when trying to play previous playlist if it was closed
- Fixed: Playlist - player doesn't jumps to next playlist if "Shuffle" mode is active
- Fixed: Tag Editor - auto fill tags function doesn't work in some cases
- Fixed: Tag Editor - %IN macros used to start numeration from zero
- Fixed: Skin-Engine - hitTest mask doesn't work for slider elements
- Fixed: Skin-Engine - time used to draw incorrectly for files with duration more 100 minutes -
creed30
aktív tag
-
Etalyx
csendes tag
Én épp most telepítem fel, ha végiggörgeted a listát akkor kiválasztod a magyar nyelvet a telepítéshez. Csak az oroszt és angolt szoktam meghagyni a többi nem kell
-
Etalyx
csendes tag
Na végre újra rakhatom fel USB-re.... Ez a tuti az AIMP-ban hogy hordozható - bárhová magaddal viheted
-
Dubfire81
csendes tag
ha telepíted és fent volt az előző akkor úgyis magyar lesz
-
Sz_Imre
senior tag
AIMP v3.00 RC2 Build 961
Letöltés
Change log -
Etalyx
csendes tag
válasz
ErosenZold #41 üzenetére
-
poirot
őstag
Sziasztok!
Az AIMP-ot már évek óta használom, most kényszerűségből felraktam az AIMP3-at. (Az elözőt teljes megelégedéssel használtam az utóbbi időkig, csak valamiért a jobb egérgombnál nem tudtam az AIMP-ot kiválasztani, hogy lejátsza az adott könyvtárat, pedig meg volt, valami bekavart, hiába volt uninstall-install, nem sikerült odavarázsolni.)
Az AIMP3 szépen elérhető a jobb egérgombbal, viszont mikor legelső file-t játsza le, valahonnan "odakeveredik", az előző használatkor lejátszott file vége. De ez csak az első file lejátszásakor jön elő.
Hol lehet azt beállítani, hogy "tiszta lappal" kezdjen, mikor meghívom ?
Köszönöm a válaszokat.
-
ErosenZold
senior tag
Két kérdésem van RC1 ben.
Véletlen szerű lejátszást ill. azt hogy ne csináljon semmit ha elindítom az AIMP ot (ne kezdje el a zenét) hol tudom beállítani?
-
ErosenZold
senior tag
RC1 hez van valakinek működő MSN pluginja?
-
S-eye
senior tag
Nálatok sem keres az RC1 az albumborítókra?Az Aimp2-es simán tud kereseni a netről borítókat,ez meg egyet sem...
-
ErosenZold
senior tag
Jöhetne azért már egy végleges lassan
-
Etalyx
csendes tag
Új verzió!
Változások listája:
AIMP v3.00 Build 950 RC 1 (06.11.2011)
+ Player: Ability to use IE's proxy settings
+ Playlist: %PD Macros was added (for displaying parent directory name)
+ Skins-Engine: Ability to disable per-pixel semitransparency
+ Skins-Engine: Blur behind supports (only for Windows 7 or newer)* Plugins: Plugins API - added an ability to access to proxy settings
* Plugins: DTS decoder now distributed separately from the player
* Player: Ability to reset User-Agent value
* Player: Help in russian was added
* Skins-Engine: Sliders - added hot-state supports- Fixed: "Default"-playlist not resets when importing files from external applications
- Fixed: Player repeats one track twice in some cases even if "Repeat Track" mode is switched off
- Fixed: Player jumps to random track in some cases
- Fixed: Installer removes multiuser settings from AIMP2 in "New Installation" mode
- Fixed: Installer doesn't remove standard plugins in "Update" mode, even if user refused from them
- Fixed: Player doesn't read metadata of internet radio stations in some cases
- Fixed: Plugins - component list doesn't fill correctly in some cases
- Fixed: Focus jumps to first playlist tab after closing selected playlist tab
- Fixed: "Play / Pause" function doesn't work in context menu of tray icon
- Fixed: Program hangs on Windows XP, if modal dialog is shown on finishing drag-n-drop operation.
- Fixed: Skins-Engine - bugs with handling mouse wheel messages
- Fixed: Skins-Engine - Smooth applying of transparency doesn't work correctly with TrayControl window in some cases
- Fixed: Memory leak occurs while listen internet radio station
- Fixed: Audio Library - "Track Repeat" and "Shuffle" buttons doesn't work
- Fixed: Small bugs and defectsLetöltés:
Letöltés (Rapidshare) -
Orlin
addikt
Hello!
Hol tudom állítani, h maga a player ne látszódjon?Rainmeter-t használok és csak annak a lejátszóját szeretném látni
Köszi! -
Etalyx
csendes tag
AIMP (hivatalos, orosz) blogján olvastam hogy vissza fogják hozni az Audio Tools-t is (Audio Konverter is volt benne)!
-
Calagar
csendes tag
Ez érdekes én most le teszteltem a mappa lejátszási dolgot nekem nem ugrik el tökéletesen teszi a dolgát. Esetleg nem lehet hogy az mp3 file sérült mert max akkor csinál ilyet de azt a filet utána halványan írja ki a listában
(m3u listánál tényleg el ugrik )
-
rhen
senior tag
nálam minden oké. Nem jelentkezik ez az 5 tracket ugrik a lejátszási listában bug.
viszont mappa lejátszásánál nem a következő tracket veszi, hanem beleugrik vhová a listába.build 934-et használok.
m3u playlistekkel próbáltam. -
Orlin
addikt
Hello!De nekem csak az első után ugrik az 5.-reUtána minden ok és ki van kapcsolva a keverő
-
dlaccc
aktív tag
Ha mappát játszok le akkor meg leáll az első szám után... vicc.. én váltok vissza jetAudio-ra..
-
Calagar
csendes tag
Akinek msn plugin kell aimp3-hoz az szedje le ezt garantált működés nem publikus plugin szóval nem nagyon találod meg
aimp msn plugin
-
Sz_Imre
senior tag
Új béta verzió: AIMP v3.00 Beta 5 Build 934
Letöltés
Változások listája -
dlaccc
aktív tag
Én is évek óta nyüstölöm a 2-t nem is tudtam hogy van 3 is. Z-5500-hoz oltári jó
-
Etalyx
csendes tag
Külön tetszik még az új AIMP-ban az is, hogy lehet az összes listát finomhangolni, testre szabni (csoportosítás könyvtár, előadó, méret, műfaj stb. szerint, sablonokat is engedélyez + elrejthetjük pl. a 2. sort az értékelést, időtartamot, a kapcsoló gombokat stb.) ahogy nekünk tetszik
A köv. kép azoknak is jól jöhet akik most próbálják ki az AIMP3 lejátszót:
Kategóriák:
Bátran próbáljátok ki a beállításokat
-
hoffman_
nagyúr
AIMP rulz. Legtutibb cucc. Én még elvagyok a 2-essel. Aztán meglássuk meddig
-
rhen
senior tag
Megint problémám van.
Nem működik a last.fm scrobbling.
A beállítások Last.fm fülnél már több mint 100 szám áll a listában, de nem küldi tovább a last.fm-nek.
Nálatok működik?
-
Etalyx
csendes tag
Ha valakinek hiányozna a régi, megszokott skin (Euphoria):
AIMP2 Standard Skin - Euphoria
Van 2 átdolgozott, új kiadása is az AIMP 3-hoz:
Euphoria 3 - Kép: [link]
Euphoria3 - All In One - Kép: [link]Az a jó, hogy a régi skineket is támogatja
-
rhen
senior tag
Hogy lehet beállítani, hogy a playlistet ismételje?
Ha bekapcsolom az ismétlést, mindig az aktuális tracket akarja ismételni.A számok és albumok előtti kis kapcsoló mire szolgál?
-
patex1983
őstag
Na ezt én is meglesem
Elméletileg van benne közvetlen ASIO támogatás is. -
Hutiii
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna hozzá linkelni egy működő msn plugint,a mi rendesen írja ki az ékezeteket is? -
Lenry
félisten
a kettes verziót használtam eddig, de most megnézem, hogy mit tud a 3
-
PH-User
addikt
A lehetelő legjobb, lekeveri az 5.1-et is, ráadásul ingyenes!
-
szaszapi
őstag
Most váltottam én is a 2-esről.Szerintem szebben és tisztábban szól a Z-5500-on.
-
rhen
senior tag
Tegnap találtam erre a programra és azt kell mondjam nagyon profi.
A DSP szuper!
Azt kell mondjam ez az ultimate zenelejátszó program windowsra.2 észrevételem van csak:
Az audio könyvtár gyakorlatilag külön lejátszó alkalmazás. ha elindítok benne vmit, az a könyvtárban indul el és még csak meg sem állítja a már játszott zenét az AIMP főablakban.
A screenshotokon látszik a shoutcast library, de nekem nem látszik.
-
ErosenZold
senior tag
"Az ingyenes utód ami legyalulja a Winamp-ot..."
Az ingyenes project 5 éve indult el, eleinte csak orosz nyelvre korlátozva, de amint megismerte a közösség hamar hatalmas rajongói táborra talált a program.
Jelenleg még béta fázisban van, pontosabban a AIMP v3.00 Beta 4 Build 915-nél ami 2011-08-05-én jött ki.
A program rengeteg nyelven tud, köztük magyarul is, amit a telepítés után a menüből érhetünk el.
Rendszerkövetelmények: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Támogatott formátumok:
.CDA, .AAC, .AC3, .APE, .DTS, .FLAC, .IT, .MIDI, .MO3, .MOD, .M4A, .M4B, .MP1, .MP2, .MP3,
.MPC, .MTM, .OFR, .OGG, .RMI, .S3M, .SPX, .TAK, .TTA, .UMX, .WAV, .WMA, .WV, .XM18 beépített equalizer:
Reverb, Flanger, Chorus, Pitch, Tempo, Echo, Speed, Bass, Enhancer, Voice Remover32-bit audio feldolgozás, a legjobb minőség érdekében!
Több lejátszási listát kezel egyszerre!
Több felhasználó támogatása!
etc.
Hivatalos orosz nyelvű oldal ami átváltható angolra: aimp.ru
Bővebb információ angol nyelven: aimp.ru/ENGLetöltés: AIMP v3.00 Beta 4 Build 916
Mirror 1
Mirror 2* Ha szeretnéd támogatni eme remek project-et akkor itt megteheted!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egér probléma
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Windows 11
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest