- Bitcoin topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Asustor NAS
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ante
csendes tag
válasz
Dexter68 #177 üzenetére
Semmi mást nem kaptam meg a megrendelőtől, csak egy elrontott kiadványt, amit újra kell csinálni kicsit azért szebben. Ez a része menni fog.Bár a másik grafikus Corellel csinálta, és IDben fogom. KOnkrétan egyenlőre azt nem tudom, hogy hogyan kell nyomdai előkészíteni, de a linket majd jól átnézem. köszi
Valószínűleg lesz még nyügöm , meg kérdésem -
Ante
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok itt, és láttam h vannak segítőkész emberkék. Nekem is az kellene. Épp első kiadványszerkesztői melómat vállaltam be, viszont nyomdakészre kellene készíteni a cuccot. A kiadvány piszok eccerű, azzal nincs gond, Idben megcsinálom, de amég soha sem dolgoztam nyomdakészre. (mi anno Pagemakert tanultunk még a suliban, hol volt még tőlem az ID)Szal készítenem kell egy Composit pdf (színes), 300 dpi-s cmyk képekkel, ez nem is gond.
DE: ps-ből disztillált pdf (agfa avantra 36 ps működött).Állítólag a levilágítórendszer Mac alapú.Ezzel sajnos nemtok mit kezdeni.
Nagy segítség lenne, ha valaki elmagyarázná nekem, hogy hogyan készítsem el azt az anyagot a nyomdának egy kész idd.ből a megadott izékkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Bitcoin topic
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest