- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
25.3.1-es Illuban mit kell be vagy kikapcsolni hogy amikor átkattintok egy másik artboard-ra akkor a grafika nulla pontja annak a bal felső sarka legyen?
CS5-6 mintha így működött volna. -
Met
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #3294 üzenetére
Mert ezt küldözgetik mint vektoros logo és általában olyanok küldik akik nem értenek hozzá, Illuba sehogy nem tudom megnyitni, Corel vagy megnyitja és szétesik vagy meg se nyitja csak szépen bezárja magát.
Ráadásul csak a böngésző nyitja meg és ha fehér anyagot küldenek akkor nem látni.
De az svg-t küldik mert az tredy és semmi mást. Nem a pdf-et amit grafikai program nélkül meg lehet nézni és általában nincs gond a fontokkal sem.
Jó az svg csak a helyén kellene kezelni. -
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #3289 üzenetére
Kedvenc! Amikor vagy 10 emelet mélyen van a group-clip group, aztán a végén találok egy "image"-t...
-
kuyarashi
őstag
Jah, sorjázni mindig kell.
-
Rayyy
senior tag
-
Met
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #3282 üzenetére
Én is megoldom csak nem káromkodtam annyit
-
Syl
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #3283 üzenetére
Óóó, kaptam én már "kész anyagot" excelben, sőt powerpointban is!
-
Rayyy
senior tag
1. Le kell másolni az egészet, hogy legyen mihez visszanyúlni, merugye' vágáskor eltűnik az alapanyag...
2. A külső, fekete, felül lévő szirmokból kell egy vágó forma. Ez fog belevágni az alsó fehér szirmokba.
3. Lett egy réteg alsó fehér szirmunk. Ezután a felső fehér szirmokat és az alsó fehér (már megvágott) szirmokat összeolvasztod, ez lesz az külső fekete szirmok vágó formája.
4. A külső fekete szirmok összeolvasztott rétegéből kivágod a fehér szirmok összeolvasztott rétegét, a szirom kész.
5. Fogod a belső nagy fekete kört, összeolvasztod a szirmokkal...
6. ...aztán már csak a szemeket arcokat kell kivágni az egészből és kész az egyszerűsített forma.
Asszem' ennyi, de fejből mondtam, nem jáccottam végig. -
Met
nagyúr
válasz
kazsmerlaca #3277 üzenetére
Nem jó, azzal ahogy átmozgatod pl. a fehér objektumokat egy rétegre, az kerül legfelülre és olyan fekete részt is kivág amit nem kéne, mert hogy a szirmok egymásra takarnak.
-
Met
nagyúr
Sziasztok,
Hogy lehetne gyorsan kiszedni a fehér részeket a virágból?
Wire nézetben látszik mi a probléma.
Ha az egyik szirmot a pathfinder palettából valamelyik eszközzel szétvágom akkor a maradék réteg felkerül a legfelső rétegre. Ráadásul a fehéret nem csak abból a sziromból kell kivágni ami felett van hanem esetenként az oldalsóból is.Van valami gyors megoldás, ha nincs más akkor felnagyítom és vector magic.
Még egyszer, a fehér részeket ki akarom vágni a fekete részekből, nem csak kozmetikázni akarom, hogy select same color és átszínez az egész.
-
válasz
l.skywalker #3273 üzenetére
PS csoportban kérdezd meg.
Általában cég fizeti az itt lévőknek az AI-t. -
l.skywalker
titán
Sziasztok, fotós csomagunk van itthon, de szükségünk lenne Illustrator-ra is. Mi a legpénztárcabarátabb megoldás Mac-re? Van itthon gyerek akinek a nevére át tudnánk váltani fullos csomagra "Diákoknak", de nem tudom ennek van-e hátulütője vagy csak annyi, hogy a Creativ Cloud-ban nem én leszek bejelentkezve ill. olvastam, hogy vannak csoportok akikhez lehet csatlakozni, de ezeket nem tudom, hogy miként működnek. Van ebben valakinek tapasztalata?
-
BonFire
veterán
válasz
kuyarashi #3258 üzenetére
Az eladott áru mennyiségének semmi köze a grafikai tervhez. Utóbbit akkor is ki kell fizetni, ha az előbbit nem fogja tudni eladni a kutyának sem. Ha pedig vérbeli üzletember, aki tarolni szeretne a piacon, ennek a grafika csak egyetlen tétel, amit vagy beépít az árba, vagy egyszerűbben (mert jobban kalkulálható) leír az adójából.
Neki címke kell, később más termékkekkel komplett arculat, ezeket a korábbiakkal összhangba kell hozni, így biztos, hogy nem fog kekeckedni az ár miatt.
Ha meg ezen garasoskodik, akár el se indítsa a vállalkozását.
-
Rayyy
senior tag
Én is. Akkor nemértemakkor.
-
Rayyy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #3265 üzenetére
kazsmerlaca
kuyarashi
Mindketten MAC-en vagytok? -
kuyarashi
őstag
Ja, nálam sincs ennyi szívás. Néha van több 100.000 pontom, na akkor akad rendesen, de minden más vektorgrafikus progi akadna ilyenkor, hisz egyetlen magot használnak.
-
Rayyy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #3263 üzenetére
Szerencsés vagy, ha nem találkoztál a véletlenszerűen feltűnő vonalakkal, a pontosan soha nem szneppelő szneppel, a teljes 127 kb-os fájlt belassító drop shadow-val, a két darab képet és három darab vonalat tartalmazó fájl lassúságával, amit kb. pennelni sem lehet, vagy amikor kiírja, egy kb. 4 MB-os fájlnál, hogy "nincs elég memória", de a gépben a 64 GB RAM-ból kb. 54 GB szabad... mikor berakunk a Figma-ban kb. 250 képet (böngészőből fut), tele van egy teljes portál szaraival, proto-kkal, az illusztrátor meg megmakkan egy darab canvas-on lévő falgrafika miatt, csak mert layeres psd van beplészelve. Vagy mikor váltogatni kell CPU és GPU mód között, hogy normális színeket mutasson... de a beépített AI már tud cicát rajzolni. Vicc. Csak nem nevetek, mikor leadás van és illustratorból kell dolgoznom. Régen a legjobb program volt. Manapság inkább elgondolkodom, hogy hogy tudom elkerülni a használatát.
-
Rayyy
senior tag
válasz
kazsmerlaca #3261 üzenetére
Ezzel pont nem, de 1000 más bug-gal igen, szóval... szerintem újratelepítés, beállítás reset, ilyesmik segíthetnek. Upgrade, downgrade. Ez nyilván nem egy helytelen beállítás eredménye.
-
Rayyy
senior tag
válasz
VectorworksH #3259 üzenetére
25 000 Ft-ért maximum az ímélt olvasom el és elgondolkodom, hogy válaszoljak-e.
Szerk.: ja bocs, a lényeget kihagytam: lehet 3400 Ft-ért is dolgozni, csak nem tesz jót a szakmának. -
kuyarashi
őstag
Szó szerint nemzetközi méz-nagyhatalomról beszélünk. Pénz kevésbé számít kategória, csak legyen patika, de én mindig nagyon jó árban dolgoztam nekik és rohadt lelkiismeretesen, meg gyorsan, pedig utóbbi nem volt elvárás. Mindig időben szóltak, ráadásul utólagos belenyúlások sem jellemzőek.
Kézi rajzolás nincs, a meló jó, mert laza és a termék nívós (ráadásul végre a hazai piacra szánt termékek készülnek). Nem ebből fogok meggazdagodni, címkékkel már nem igazán foglalkozom, de két barátnak be szoktam segíteni. Ő az egyik.Nem akarok sokat pofázni erről, csak megerősítést szerettem volna és a lényeget értem.
Köszi mindenkinek!Met
Nem ilyen a kapcsolatunk, ez üzleti haverság, nem egy gyerekkori barátság, amikor 40 évesen megkér, hogy csináljak neki egy valamit. Ja, és nem iszok. -
Rayyy
senior tag
Áhá! Szóval te vagy az, akire az ügyfelek szoktak hivatkozni, amikor szeretnénk pénzt kérni a munkánkért... "micsoda, maraggyámá', haverom két söré' megcsinálja!"
Akkor kérd meg őt...
Feltételezem, hogy alkoholista vagy, de azt nem tudom elképzelni, hogy számlákat miből fizetsz. -
aldebaran
addikt
-
Rayyy
senior tag
válasz
kuyarashi #3250 üzenetére
Én azt gondolom, hogy nincs ilyen, hogy címke ár. Az árképzés olyan, mint az ízlés, ahány ember, annyi kombináció.
Én a következőket gondolnám végig:
• van-e infóm a megrendelő pénztárcájáról (egy nemzetközi méz-nagyhatalomnak drágábban dolgoznék, mint egy helyi kézművesnek)
• az infók alapján kb. hány órát fogok eltölteni a munkával
• van-e presztízs értékű része a munkának (például kézirajzos grafika a háttérben, azért többet lehet kérni, ha ilyet tudsz)
• nagyon szeretnéd-e ezt a munkát bevállalni, mert tetszik... vagy inkább problémás lenne beszorítani jobb melók közé (ha a második, akkor nem biztos, hogy el kell vállalni... vagy csak jópénzér')
• lesz-e vele technikai szarakodás (mondjuk aranyozás), ami miatt 12x kell beszélgetni a gyártóval
Saccolok példát is (3000 Ft / óra)
• egyszerű nyomat elöl, stock méhecskével (keresés, átrajzolás, nemtudom), hátul mégegyszerűbb = 2 különböző terv = 2 x 8 óra
• kiválaszt egyet, három módosítási kör = 4 óra
• másik három hasonló címke mutációja = 1 óra / mut.
• nyomdai előkészítés összesen = 1 óra
= 22 óra x 3000 Ft = 66 000 Ft
• extra = a megrendelő egy gazdag gyökér, ezért kap gazdaggyökér felárat = 80 000 Ft
• extra 2 = még ehhez jön, hogy hétvégén kell basztatnom, amikor megígértem a családnak, hogy strandon leszünk, most mehetnek nélkülem...
...összesen 98 000 Ft (lélektanilag ugye ez így még nem száz)
Ha nem kell, nem kell. -
kuyarashi
őstag
Havernak lesz, de nem haverságból. Minimum több 10.000-es tételről beszélünk, már ami a várhatóan eladásra kerülő termékek mennyiségét jelenti.
1 dizájn van, de kétféle méz, üveg, illetve méret. Tehát készítettem nulláról egy első és hátsó címkét záróval (az front címke bóbitás), ezt a hangulatot fogom átültetni a többi méretre és formára. Így lesz összesen 8 állomány, de engem csak az elsőnek a teli ára érdekel, a "klónokat" már tudni fogom.
A lényeg, hogy óránként nettó 8 - 10.000 Ft mehet.
Régen a 0-ról induló, első-hátsóért kértem 15.000 Ft-ot, tehát darab ár volt, nem órabér. Hozzá kell tennem, hogy 10-ből 9-szer semmi lényegeset nem variáltak. -
Met
nagyúr
válasz
kuyarashi #3250 üzenetére
Attól függ ki csinálja.
Ügynökség: hatszámjegyű összeg.
Grafikus: órabérben
Szomszéd: tábla csokiAttól is függ hogy mit kell grafikázni, meglévő módosítás, nulláról kitalálni, a megrendelő mit ad hozzá akár tartalmilag, akár ötlet szinten.
De ha már dolgoztál neki, van árad.
Saccold meg mennyi idő megcsinálni és döntsd el hogy most megéri e Neked annyiért.
Olyan 10k/óra simán belefér szerintem. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy manapság mennyibe kerül egy címkének a megtervezése (mondjuk nettó összegben).
Néhány mézes üveg címkéjének csinálom a grafikáját. Régen dolgoztam már ennek a megrendelőnek, az árak azóta elhúztak.
Az üveg elejére és hátuljára is kerül egy-egy nyomat; természetesen eltérő adatokkal. Méretben átlagosan 13 × 6 cm-esek.Előre is köszi a segítséget.
-
kuyarashi
őstag
Ja. Az összes vektoros szoftver csak egyetlen proci magot képes kiaknázni. Ez van...
Erre jön az, hogy ezer éves motorokat használnak, foltozgatják az elavul szarokat.
És akkor még nem használtál Corelt.A forgalmazónak a Corel mellé ajándékba kellene adnia egy shotgunt és akkor legalább kerek a sztori.
Erősen megérett az idő egy nagyobb ugrásra.
-
-
Rayyy
senior tag
De téleg'... minden adott
- professzionális felhasználó vagyok
- jogtiszta szoftvert használok
- hardverekre nem lehet panasz
- külön dedikált, 1 TB-os m.2-es SSD van a cache-re
- és KICSI A FÁJL
Mérnem' veszik észre magukat? Megérdemelnék, hogy a fél világ helyett az egész átálljon tört programokra. Megyek a Kosuttérre. Brüsszelbe. Straszburgba. -
Rayyy
senior tag
A topik címének megfelelően felteszek egy kérdést:
Miért ilyen qrva lassú ez a fos?
Köszönöm.
Ha Figma-ba bekerülnének printes fícsörök, a fél Adobe kukázhatná magát.
Ha az Affinity kihozna egy After Effects alternatívát, akkor meg az egész.
Ha nem írtam volna meg ezt a kommentet, akkor 1%-kal rosszabbul érezném magam. -
kuyarashi
őstag
Ez bug. Nálam is felbukkan néha.
Van kb. 3 dolog, amiben Illustrator "gyenge". Ezeket nagyon meg kellene oldani. Amit te írtál, az pont nem vészes, de a többi igen. Legalábbis, ami nekem feltűnt. Ezeknek egy része melófüggő, emiatt sokan nem szembesülnek vele, de én folyamatosan.
-
Met
nagyúr
válasz
BonFire #3243 üzenetére
Már újratelepítettem
Egy dologban még hátha tudsz segíteni.
Amikor valami filekezelőből nyitok meg egy ai-t, összeugrik az Illu teljes képernyőről.
Friss telepítés, nem állítottam benne semmit.
Ha már el van van indítva teljes képernyőn és akkor kattintok a filekezelőban ai file-ra akkor is összeugrik.
EZz bug vagy feature? -
Met
nagyúr
CS6-ot magyarról át tudom váltani angolra?
Telepítéskor kérdezte, magyaron hagytam mert általában a telepítő nyelvét szokta kérdezni nem a program nyelvét és régen telepítettem már.
A HU_hu mappát (vagy valami hasonló neve van) átírtam GB-gb-re amit találtam tanácsot neten, angol is lett a kezelőfelület, viszont szét vannak cseszve a toolbar-ok, nem a szokásos kinézete van a programnak.
Újratelepítés nélkül ezt meg lehet javítani? -
carbo
újonc
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, lehet-e működő linket készíteni képexportba?
A grafikám egy meghívó, amiben van egy url, ez ha .pdf-be exportálom, természetesen kattintható lesz. De meg lehetne csinálni valahogy, hogy .jpg-be (vagy más képformátumba) exportálva is működjön? A Slice megoldás nekem úgy tűnik csak webes megjelenítésre működik.
Előre is köszönöm! -
kuyarashi
őstag
Illustratorban máshogy viselkednek a rétegek, mint Photoshopban. Minden alakzat külön "sorban" jelenik meg a réteg palettán. Ahhoz, hogy összekombináld őket, ki kell jelölnöd mindet és nyomnod kell egy Ctrl + 8 billentyűkombinációt, de használhatod a Pathfinder panelt is. Így az alakzatok összeolvadnak egyetlen összetett objektummá. Ilyenkor a színük, vonalvastagságuk, és minden egyéb tulajdonságuk átveszi a legfelül elhelyezkedő alakzatét. Ennél a grafikánál ez nem okoz gondot, de jobb, tisztában lenni vele.
-
Sakab
senior tag
Nem boldogulok, napok óta küzdök, de nem tudom megoldani azt, hogy 1 rétegen legyen az összes alakzat. PS -be csukott szemmel összeolvasztom a rétegeket, de ez az Ilustrator teljesen kikészít. A "nyomdából" vissza szóltak, hogy így nem jó. " objektumoknak egy összeolvasztott vonalként kellene megjelenni, rátöltés, kitöltés nélkül."
Valaki tudna rajtam segíteni?Jelenleg így néznek ki, én nem tudom mi minősül rátöltésnek, kitöltésnek, meg egy folytonos vonalnak :/
Gdrive-ra feltöltöttem a 3 képet [link]
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Szeretnék plotterral fóliát vágni. Ilustratorban megcsináltam méretpontosan ezt:
Valami hasonló lenne a végtermék:
Kérdés az, hogy ebből amit én eddig összeraktam, hogy tudom átalakítani, hogy a plotter tudja hol kell pengével kivágni? Esetleg egy how to video, vagy ha nem bonyolult pár sorban leírná valaki megköszönném.
-
kuyarashi
őstag
válasz
steffyke #3220 üzenetére
Nyomj egy Ctrl + K billentyűkombinációt, hogy előhívd a beállítás ablakot. Itt a legfelső, "General" pontban tegyél pipát a Use legacy "File New" interface előtti jelölőnégyzetbe!
Hátha segít!
Esetleg a felette található "Show the Home screen..." elől kiveheted a pipát. Nálam volt már, hogy ez okozott furcsaságokat anno. -
BonFire
veterán
válasz
steffyke #3222 üzenetére
Nem csinál >>ilyet<<? Akkor ott valami sérült.
-
Rayyy
senior tag
válasz
steffyke #3220 üzenetére
Az általad írt parancsra egy új ablaknak kell megjelennie, ahol részletesebben megadhatod az új dokumentum néhány tulajdonságát... soha nem találkoztam ilyen hibával, hogy erre nem jelenik meg semmi. Bár gondolom, hogy te sem tört verziót használsz, ahogy senki, de ez ilyen törés-hibának tűnik.
amúgy meg... -
steffyke
friss újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok az Illustrator programmal, tegnap szerettem volna először használni.
Azt tapasztalom, hogy nem tudok új dokumentumot létrehozni. Rákattintok hogy fájl-új, de nem történik semmi. Én vagyok ennyire béna vagy vmi nem okés?
Megnyitás menüpontnál be tudok hívni fotót. Tehát van ami működik rajta.
Merre tudok elindulni az ügyben?
2 verziót is felraktam már, ugyanez a bibi.
Köszönöm előre is. -
mdk01
addikt
Köszönöm szépen mindkettőtöknek, nagyjából én is így gondoltam.
-
kuyarashi
őstag
Szia!
Intel esetén általában kevesebb bugra lehet számítani.
Ha sok a mag nem feltétlenül használja ki egyik szoftver sem. 4 mag mindenképp ajánlott, de 8 felett már nem lesz jelentősége (laptopból meg ritka a 8 mag, vagy afeletti). Szóval ahogy Dluinet is írta az órajel nyom sokat a latba.4 GB memóriával is elindulnak a programok, de ajánlott a 16 - 64 GB. Tudom, hogy soknak tűnik (főleg laptop esetén), de néha a 32 is betelik PS alatt, persze ez ritka. Nyilván felhasználásfüggő.
Hardveres GPU gyorsítást mindkét szoftver használ például zoomoláskor, vagy egyes effektek létrehozásához, akár 3D-hez.
Fotófeldolgozásnál a kijelző színhűsége a mérvadó első sorban, amihez minimum valamilyen IPS panelre van szükség.
Ez mind-mind olyan tényező, ami nem feltétlenül kritérium, de sokkal gyorsabban és sokkal nagyobb eséllyel végzel megfelelő munkát komolyabb hardverrel.
-
mdk01
addikt
Szisztok!
Érdeklődnék, hogy az illustratornak és a photoshopnak egy laptop paraméterénél mi a legfontosabb haladó szinten?
Jól gondolom, hogy inkább memória, mint videókártya?
A 2. pedig úgy gondolnám a kijelző felbontása és színhűsége.
Köszönöm -
kuyarashi
őstag
válasz
BonFire #3212 üzenetére
Én egy 100%-ban szakmai kérdéssel indítottam, amire te "ráspam-eltél". Ez a 2. hozzászólásod pedig a 2. spamed volt, közben választ még mindig nem adtál. Ez a fórum is arra készült, hogy egymásnak segítsünk. Különben meg eleve halott itt az élet, nem hinném, hogy bárkinek a szemét szúrja, az egyébként teljesen ide illő, összesen 2 sorom.
Azért tettem fel itt is a kérdést, mert szoftverenként változik a helyzet. Nyugodtan köss bele, de képzeld, én, a "fórumgyilkos" még a Corel topikba is beírtam, ahol legalább felpezsdült egy pillanatra az élet. Ráadásul annyira kevesen járnak mindhárom topikba, hogy így próbáltam több emberhez eljutni. Leírom helyetted, hogy neked ne kelljen: micsoda egy önkényes csalást követtem el ezzel, atyaég'. Érdekes, hogy ismét csak a te szemedet szúrja ez. Az ilyen reakciókra általában frappáns, kedélycsillapító válasszal szoktam jönni, de most még (nálad) ez sem vált be.
Te ezt élvezed esküszöm.
Az a spam, hogy te nem válaszolsz a kérdésre, csak mindenkibe belekötsz, de én általában nem szoktam neked ezért szólni, mert tudom, hogy mérges vagy a világra. Ha ilyen nagyot hibáztam és már teleszemeteltem az oldalt, akkor te miért nem privátban írtad meg nekem, ahelyett, hogy spam-elsz?
Arra a válasz, hogy akkor én ezt miért a közösbe írom, az az, hogy kb. 3 éve kijelentetted, hogy te a privátot nem olvasod... Ezzel arra kényszerítettél, hogy feleslegesen növeljem nem témába vágó tartalommal az üzenőfalat.Ezt a reakciódat is figyelmen kívül hagyhattam volna, de ha már nem hagytál távolodni és muszáj volt válaszolnom, legalább duplán off-ba tettem az egészet, hogy minél kisebb legyen a lábnyomom. Remélem azért el tudod olvasni! (Max. PRT SCR > PS-ban Ctrl + V, stb.
)
Számomra ez már vicces, de téged biztosan bosszant.
Remélem azért nem mérgesen indítod emiatt az évedet. Ne vegyél túl komolyan.Még valami, csak hogy érdemlegeset is írjak ide.
Akinek Ctrl + C > Ctrl + V problémája adódik, mint nekem, az újratelepítés megoldoja a problémát. -
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Az Illustrator sebességét mennyire befolyásolja egy 4K monitoros rendszer? Mennyivel lassúbb egy FHD, vagy QHD-hez viszonyítva?
Előre is köszi.
-
kuyarashi
őstag
Igen, köszi azért. Lehet Illustratort fogom újratelepíteni. Fura, hogy hosszan nyomva tartva, vagy néha nyomogatva működik. Valami bekavarhat. Amire emlékszem, hogy az AMD VGA-nak a szoftvere nagyon sok billentyűkombinációba beleszólt, és alig találtam meg ezeknek a kikapcsolását, úgyhogy ezt ellenőrzöm is mindjárt. Talán valami ott van beszorulva'.
-
kuyarashi
őstag
Sziasztok!
Kellemes karácsonyi ünnepeket!
Szokott nálatok olyan lenni, hogy a Ctrl + C - Ctrl + V nem működik normálisan?
Nálam az a jelenség egy ideje, hogy nyomva kell tartanom a Ctrl + C kombinációt, akár másodperceken keresztül is, hogy felfogja Illustrator, hogy vágólapra szeretnék helyezni valamit. Persze sikerességéről (vagy sikertelenségéről) csak a Ctrl + V kombináció lenyomását követően tudok meggyőződni. Elég kellemetlen. A billentyűzetem hibátlan, minden más programban hibátlanul működik a művelet.Van ötletetek? Más gépeimen, más rendszereken még sosem találkoztam ezzel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest