Új hozzászólás Aktív témák

  • orion1025

    őstag

    Extreme Digital... Elég vicces a sztori, ennyire ostoba helyzetbe rég nem futottam bele, de gondoltam maradjon csak szépen nyoma, többet úgy sem akarok rendelni tőlük, mert gyötrelem.

    2016. 07. 24. az a becses nap, ahol le mertem adni a rendelésem PickPack átvétellel. Négy nappal később mertem telefonálni, hogy mégis miért állt meg a folyamat "összekészített állapotnál"?! Azt a választ kaptam, hogy megszűnt a kiválasztott átvételi pont, ezért válasszak másik szállítási módot, vagy helyszínt. Választottam másik PickPackPontot, majd pénteken nézem, hogy a rendelésem törölve lett. Újabb telefon, náluk is felszívódott, de az ügyintéző segítőkész volt, hamar újra élesbe ment a rendelés. Az már jó pont, hogy úton van a csomag, elvileg pénteken érkezik meg, HA minden jól megy. Számomra vicces, hogy bő két hét fog eltelni, olyan dolgok miatt amik raktáron voltak, azonnal szállíthatóak, illetve b@sztak szólni, hogy mi is van.

    A másik a Merlinhardver... Náluk is 07.24. óta pörög a megrendelésem, de még a fele pakk nem érkezett be hozzájuk... Régen nagyon sokat rendeltem tőlük, de biztos, hogy ez volt az utolsó.

    "...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."

Új hozzászólás Aktív témák