- Mesterséges intelligencia topik
- Asustor NAS
- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
pweisz
senior tag
válasz
Agressor1 #86 üzenetére
Nekem pl tetszenek az alfák. Olaszok a dizájnban nagyon ott vannak. Japánok is jól néznek ki, de azok szerintem olyanok hogy épp aktuális típus 15-20 múlva formailag elavult lessz, mig az Alfa szerintem nem az aktuális divatot lovagolja meg, bár pl 156-os nál a frisített ór, lehozott szemöldök, már az aktuális divatot probálja követni ami szerintem nem biztos hogy jó, viszont tetszik
Tehát a japánokról az a véleményem hogy olyanok mint egy mobil teló, egy két évig divatos meg minden aztán idejét múlja. Ami egyébbként a technikai értékükből nem vonn le semmit.Visszatérve akkor megintcsak az olaszokra,általában az olasz autóknál az elektronikát szokták szidni. Meg régebben az összerakás volt a kényes pont, megvétel után újra összekelett tenni.
Másik hogy sose volt gondom az Alfaromeos vezetőkkel, mert nem sok szaladgál az utón. Leginkább audi vagy bmw illetve mercisek szoktak agresszíven közlekedni. Legalábbis akikkel eddig találkoztam, bár nem szoktam sokat autózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Kugoo Kirin G1
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Netatmo beltéri egység hibátlan müködéssel és állapotban.
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest