-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
modd3r
őstag
válasz
kazsmerlaca #37880 üzenetére
Szia!
Hogyan tudtad hozzáadni a Kikapcsolást? Én nem találom sehol, és hozzáadni sem tudom.Köszi!
-
modd3r
őstag
válasz
makaveli666 #27477 üzenetére
Köszönöm.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Ha a High Sierra-t nem a Frissítésekből telepítem (mivel ott még nincs), hanem az App Store "Kiemelt" szekciójából, akkor sem fogja legyalulni a rendszert, hanem kvázi frissítésként megy fel a gépre, ugye?
Köszi! -
modd3r
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
A fotón szereplő asztali Macintosh típusa/évjárata kellen nekem.
Köszi szépen előre is! -
modd3r
őstag
Sziasztok!
Kezdő Mac-felhasználóként kérdezem, hogy ha a munkahelyemen lévő iMac-be belépek az Apple ID-mmal, akkor minden -az otthoni Mac-emen lévő cuccomat (beállítások, háttérkép, stb.) leszinkronizálja erre a gépre is? -
modd3r
őstag
iszilard, Ragnar95, Totheground: Köszönöm szépen a válaszokat, azért egy szünetmentest is elékötök, hogy ne legyen baj.
Ja, úgy is megéri altatni, ha a vinyó leállítás ki van kapcsolva? (úgy érzem így fürgébb a gép)
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
iMac-en mennyire problémás hardver-szempontból az Alvó állapot mindennapi használata kikapcsolás helyett?
Arra gondolok, hogy esetleg előbb elhasználódhat, vagy valami...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Steam Deck
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- AmD - Ryzen5 - ös Gamer - Pc1 - Eladó - Számla - Ready !!
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest