- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
- Windows 10
- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Crypto Trade
- Mikrotik routerek
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Több autót adhat el a BYD, mint a Ford és a Honda
- Rendszergazda topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Jester01 #13460 üzenetére
Na csak annyi kellett, hogy a /usr/local/bin-ben kellett make -et csinálni a proginak.
Aztán megcsináltam az ftd2xx, libftd, UrJtag progikat is, így végre lefut a progi. Persze nekem nem nesys2 cuccom van, hanem basys2, így nem látja, én meg azt nem, hogyan lehetne átírni.
Van még lehetőség a WINE-s Adept (ez gyári cucc a basys2-höz) futtatására, az feltelepül és el is indul, de nem látja az USB eszközt. Ahogy itt olvasom, nem is igen van felkészítve a WINE usb eszközök kezelésére. [link]
lsusb szerint: Bus 004 Device 002: ID 1443:0007 Digilent CoolRunner-II CPLD Starter Kit
Van valami tippetek?
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest