- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jogos. Szóval egyelőre ez így is úgy is játék marad. Én nem merném komolyabb kutatásban még mankónak se használni. Nekem GitHub Copilottal van tapasztalatom, és ugyan igen nagy segítség, nem tudhatod mikor kezd hallucinálni. (Bár az érezhető azért, amikor olyan dologról beszél, amit nem tud)
-
-
-
Hát erre nincs rálátásom. Én abból indulnék ki, hogy a média maga se tudja jól, és kiegyensúlyozottan kezelni az ilyet. Vagy valami nagyon specifikus minta kellene neki, vagy emberi segítség (hiszen a nagyrészünk képes erre), de ami most van az sehogy sem hatékony. Ha megmondom akár én magam neki, hogy 1+1 az három, akkor utána azt ő elfogadja, és abban a csevegésben tényként kezeli.
-
Szerintem inkább is-is. Kérdés, hogy hol keresed a hibát, ott, hogy a modell nem tudja megszűrni a tévinfókat, vagy ott, hogy tévinfók is kerülnek az ő "tudatába". Ezutóbbi még nem is lenne baj, ha meg lenne úgy csinálva, adnának neki olyan mintákat, amiből ezt hatékonyan meg tudja majd különböztetni. Ezért írtam, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
it Olyan új AI-eszközzel újított az OpenAI, amely képes a kutatói, elemzői munkák gyorsabb elvégzésére.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Premier előzetesen az Assassin's Creed Shadows
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asylum - tölthető a demó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest