Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Asbee #119703 üzenetére
Van benne valami. A birkákat és a rendszer szolgáit placebóval oltják, így nem lesz bajuk.
Akik meg átlátnak a szitán és máshogy gondolkodnak, azok a rendszer ellenségei és mivel a nagy tesó mindent lát, pontosan tudja is kik ezek az emberek.
Na náluk az oltóponton kidobja a gép, hogy a valódi vakcinát kell beadni, ami méreg. Így likvidálják világszerte a rendszerelleneseket.
Azt hiszem megfejtettük ezt a rejtélyt is.Nade várjál! Én is sokszor megyek szembe dolgokkal és szólalok fel. Az oltásért sem rohantam nagyon sokáig. Én hogyhogy élek?
SZERK:
Jaaa BallanceR megválaszolta, akkor én biztos a 3-as számú fiolát kaptam a sinoval. Az lehet akkor a késleltetett hatású. Igen, ez lehet a kulcs. Aki nagyon rendszerellenes, azt rögtön ölik, aki csak kicsit tér el a "normalitástól" az késleltetettet kap. Ez is meg van válaszolva. Megnyugodtam.Na de várj! Most jut eszembe, hogy nekem már le kellett volna tenni a
lantotbillentyűzetet, hiszen vagy egy évtizede megmondta egy természeteséletetélő, hogy hülye voltam, hogy kés alá feküdtem, mert "oxigént kaptak a belső szerveim és attól meghalnak az emberek" (az kicsit sem zavarta, ha nem műtenek meg, akkor 0%, hogy ma itt irkálom a hülyeségeim).Azt mégis itt vagyok. Vagy nem? Én már teljesen összezavarodtam. Na be kell fejeznem a tisztánlátás keresését, mert akármerre megyek már nem kéne léteznem és ha ezt bizonyossággal megfejtem lehet, hogy fel kell kötnöm magam igazolásképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live
● atlo.team
● google mobility reports
● euro momo
● covid-19 projections
Egyéb hasznos tanácsok:
● bevásárlólista házi karanténhoz
● karanténnal kapcsolatos tudnivalók
● AZ oltás időpont módosítás
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mini 3 RC drón szett - megkímélt állapotban, garanciával (2)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mavic 3 Fly More Kit - 2 akku, töltő, autós töltő, táska
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 6 éve!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest