- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
Többen is koronavírussal fertőzöttek az InterContinentalban lakó koreaiak közül
Szerintem még sok a korlátozás a határokon, tovább kellene a lazítani.
-
fatal`
titán
válasz pilóta #25992 üzenetére
Szerinted a 3000 eset reális? Közel 15%-os halálozási arány szerinted reális? Olaszországban ennyi a szénnéterhelt egészségügyi rendszerrel...
Elmondom, hogy rengeteg embert le sem tesztelnek, hiába kéri. Kihordja otthon.
De majdnem biztos vagyok benne, hogy a rendszer csodálatos működése miatt haltak még bele többen is, csak le sem tesztelték őket, ezért halálokként más van elkönyvelve.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz pilóta #26032 üzenetére
Simán elfordulhat olyan eset, hogy nem tesztelnek időben.
De továbbra sem tömeges halálozásról beszéltem, hanem BETEGEK-ről. Azok közül ám rengetegen felgyógyulnak otthon, a teszteltek között sincs mindenki kórházban. Ha jól rémlik a beteg 20%-a lesz súlyos (vagy csak 10?). Ehhez képest nálunk, amikor 2000 eset volt, akkor 800-an voltak kórházban és 200-an meghaltak. Szerinted reális, hogy az esetek fele kórházban van és 15%-a meghal? Vagy inkább az a reális, hogy a tesztek hiánya miatt a betegek jelentős részéről nem tudunk? De ők attól még vígan terjeszthetik tovább a fertőzést.
Továbbra is azt mondom, amit az elején: Nem tesztelnek, fogalmuk sincs mennyi az eset, ebből mennyi a tünetmentes. Ehhez képest össze-vissza intézkednek és hoznak enyhítéseket, ennyi.
(#26031) ubyegon2: Ez a baromság már volt itt párszor. Ha valaki még élt volna 5-10 évet, akkor az a koronavírus áldozata, attól, hogy volt valamilyen krónikus betegsége.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
Hagyjuk már ezt a baromságot a szezonális influenzával. Egyrészt most több a halott. Még így is, hogy karanténban a fél világ.
Mikor látsz szezonális influenzával 30-40 éveseket lélegeztetőgépen? Egy simpla magas vérnyomással mondjuk.
Arról nem beszélve, hogy bár nem 100%-os, de van rá védőoltás, a felülfertőződéseket pedig lehet kezelni antibiotikummal.
Normál esetben 1 hét alatt meggyógyulsz (max), ez a szar tovább tart és nincs rá semmi, se gyógyszer, se vakcina.
-
fatal`
titán
Hatósági karanténból is járhatnak dolgozni a gödi Samsung-gyár vendégmunkásai
Bohózat, ami ebben az országban folyik.
-
fatal`
titán
Nagy a baj a kormány lélegeztetőgépeivel - elszúrták a beszerzést?
Ha ez tényleg igaz, akkor ezt már kommentálni sem nagyon lehet...
-
fatal`
titán
válasz Hieronymus #26874 üzenetére
Te jártál a budapesti repülőtéren az elmúlt 10 évben?
Az NDK-ról (Lipcse, Berlin) nem is beszélve. Sokmindent lehet mondani, de azt nem, hogy zárt lenne.
Rengeteg a külföldi Budapesten is (nem csak a reptéren). Szerintem ez nem elégséges magyarázat. Ráadásul ha ez tényleg így lenne, akkor Londonban terjedt volna el legelőször és nem Észak-Olaszországban.
-
fatal`
titán
Több mint tíz évvel rövidíti meg az életet a koronavírus
Egy friss kutatás alapján kijelenthető: nem igaz, hogy azok halnak bele a koronavírusos fertőzés okozta tüdőgyulladásba, akik amúgy is életük vége felé járnának – írja az ABC News, a Glasgow-i Egyetem tanulmányára hivatkozva.
-
fatal`
titán
válasz Micsurin #27172 üzenetére
Pest megyében enyhítenek, Budapesten még nem
PEST MEGYÉT A TÖBBI MEGYÉVEL EGYENÉRTÉKŰNEK TEKINTIK MOSTANTÓL, ITT IS ENYHÍTÉSEK JÖNNEK, BUDAPESTRŐL MÉG NEM DÖNTÖTTEK.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
A fővárosi kerületi polgármesterek nyitni szeretnének
Szeretnének nyitni, remélik, hogy elindul az élet Budapesten, de nem dönthetnek a kormány helyett, mert ehhez kevés az információjuk, nagyjából így foglalható össze a megkérdezett kerületi polgármesterek véleménye a fővárosi élet fokozatos újraindításáról.
-
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz Z.É.T. #27388 üzenetére
vilaghelyzete.com, hagyjál már
Tud valaki olaszul? Csak mert ezek az oldalak szivesen feliratoznak videót úgy, hogy tök más hangzik el. Angolul már láttam ilyet nem egyszer... Olaszul nem tudok.
Ha ez tényleg elhangzott ott, akkor az meg szerintem szánalmas (és ez valóban inkább a konteo topicba lenne való szvsz)
(#27394) t72killer: Oké, akkor lehet tényleg mégis ez hangzik el. Az egyes pontra tippelek
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Itt a bizonyíték: az edzőtermek durván terjesztik a vírust
A beltéri edzőtermek a vírus számára kiváló fertőzési utat jelentenek dél-koreai tudósok kutatása szerint. Bizonyítékot találtak arra, hogy egyetlen intenzív edzőtermi tánctanfolyam során 112 ember fertőződött meg koronavírussal.
-
fatal`
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával