Új hozzászólás Aktív témák
-
pikktibi
csendes tag
válasz Pillangó33 #1 üzenetére
Szintén ez a problémám!Sem a dual core optim. nem oldotta meg sem az hogy a feladatkezelöben csak az egyik cpu. használta a játék!!
-
Lenry
félisten
válasz Pillangó33 #24 üzenetére
kapcsold be a Vsyncet... ez maximalizálja az fps-t a monitor vertikális frissítéséhez (TFT-nél 60-75Hz=60-75fps)
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
HolloW
senior tag
Ha leírnád a pontos konfigodat + pontosan melyik játékoknál jelentkezik az sokat segítene a probléma megoldásában.
üdv
STEAM - KOBRA KAI!
-
Pillangó33
csendes tag
nem dualcoreos sajna
-
(Kolombusz)
veterán
Üdv!
Ha dual core, akkor a feladatkezelőben állitsd be, hogy csak 1 magot használjon az a játék, amelyiknél jelentkezik a hiba..
Utána jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz Pillangó33 #21 üzenetére
Nézd meg, mire írtam a választ
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pillangó33
csendes tag
akkor a játékkal van a gond?
Most néztem a Medal of honor is megy normálisan...
Nem is értem!
Mert azok a játékok amik most szaladnak régebben tökéletesen mentek. Furcsa... -
Wolverine
félisten
válasz Pillangó33 #13 üzenetére
Itt lehet a gond; energiatakarékossági okokból tesz ilyet. Sem a játék, sem az oprendszer nem tehet róla, ezt tudtommal BIOS-ból kell állítani (ha ez lehetséges)...
Esetleg ha van a játék beállításainál VSync opció, azt jelöld be."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pillangó33
csendes tag
jaja, de az sem segített...
-
Wolverine
félisten
válasz Pillangó33 #17 üzenetére
Na yahh.
Próbáltad Win98 kompatibilitási módban futtatni?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Pillangó33
csendes tag
de a Dosos játékok korszaka is egy másik véglet nem?
Na, meg teljesen relatív,h ki mit nevez régi játéknak sztem!
És a probléma megoldásában ez nem is igazán segít sajna! -
Wolverine
félisten
válasz Pillangó33 #15 üzenetére
De, egy 3-4 éves játék is már réginek számít, az Unreal és az Age of Mythology pedig ennél is régebbiek tudtommal
-
Pillangó33
csendes tag
na, jó de ezek nem régi és egyáltalán nem DOS-os játékok!
-
Pillangó33
csendes tag
visszaveszi a szorzót?
De a játék vagy az oprendszer?
És miért is veszi vissza? Mi értelme?[ Szerkesztve ]
-
mazda626
addikt
válasz Pillangó33 #11 üzenetére
Szia!
Régebbi játékoknál az kavar be, hogy a procinál a szorzót visszaveszi az alaplap, emiatt kergülnek meg a játékok. Laptomnál nem tudom hogy lehet kikapcsolni, de valószinűleg ez a gond. -
Pillangó33
csendes tag
ez elég szomorú!
Bármit próbálok szalad!
Unreal pl játszhatatlan, de most néztem az Age of Mythologyt és az megy rendesen.
Lehet,h nem a 3D-s cumóval lehet a baj?! :S -
pityeszka
őstag
válasz Pillangó33 #9 üzenetére
nyet akkor javult meg mikor xp-reinstall volt talán?!!
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Wolverine
félisten
válasz Pillangó33 #7 üzenetére
És milyen játékokat próbáltál?
-
Pillangó33
csendes tag
A videókari Intel.
-
pityeszka
őstag
A hugom notiján is volt ilyen probléma!Balance game,olyan gyorsan ment a golyó,hogy nem lehetett irányítani
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Pillangó33
csendes tag
Egy laptopom van: Dell XPS M140.
Lehet,h vicces, de tényleg szalad minden...
A 3D- cucc rendben fel is van téve és eddig gondom sem volt ezzel...A grafika is rendben van...
csak túl gyors minden, olyan mintha fel lenne gyorsítva az egész! -
Eagle16
addikt
AMD X2-d van, és nincs fennt az optimizer ugye?
Ha laptop akkor nemtom[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Müge
tag
Szia
Szerintem itt sokan irigylik a problémádat - bárcsak a Call of Duty 4-gyel is ez történne
Viccet félretéve, milyen játékok futnak ilyen élvezhetetlenül gyorsan, és milyen konfigod van?Én találkoztam a problémával, amikor kb. 10 évvel ezelőtti játékokat futtattam a gépemen, fps limit nélkül
A tévedés híd a tapasztalatlanság és a tudás között - Theroux
-
Brent
aktív tag
Túlszép a grafika vagy mi a baj ?
-
Pillangó33
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom,h már egy ideje a 3d-s játékok olyan mértékben szaladnak a gépemen,h élvezhetetlen! Hiába állítgatom a felbontást, hiába telepítettem újra a vkarit, nem segít semmi!
Lenne vkinek ötlete, találkoztatok már ilyen problémával?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kiegészítőt kap az Everspace 2
- Delta Force (2024)
- Fotók, videók mobillal
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest