-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z.É.T.
őstag
válasz mephi666 #166435 üzenetére
Nem a FIFA helyett, de mellette érdemes az ÉLŐ-ranglistát figyelgetni, sok szempontból jelentősen többet mond a pillanatnyi erőviszonyokról.
Az angol meccs előtt a 33. helyen voltunk.
Most pedig: https://www.eloratings.net/ -
Z.É.T.
őstag
válasz mephi666 #166445 üzenetére
Bezonyám, kisonokám!
Tegnap este harmadszor is végignéztem, ezúttal kommentátor nélkül (az egyetlen joker a Tkom IPTV-nél), hogy jobban tudjak figyelni és voltak nagyon nagy pillanatok a gólokon kívül is.
Callum Styles lett ugye a leggyengébb a szurkolók szerint és a statisztikák alapján is, de még neki is voltak remek és hasznos húzásai.
És Szalai is jól kente, igenAjánlom mindenkinek így is megtekinteni, ha van rá lehetőség
-
Z.É.T.
őstag
Hallottatok arról valamit, hogy Szoboszlait esetleg tényleg leigazolja a Liverpool?
(oké, csak vicceskedtem )
-
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188684 üzenetére
Néztem a 22-23 BL top speedet tegnapelőtt én is, gyorsan vissza is kerestem a 2016-os EB vonatkozó részét:
Relatív nagy a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188790 üzenetére
Szalairól tudsz esetleg valamit?
(nincs most időm mást követni, mint e topikot és a Kislány, nagycicitfocit fb-on, de nem láttam a napokban hírt)[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188795 üzenetére
Köszi
-
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188801 üzenetére
Plusz van ilyen is:
https://www.youtube.com/live/PMU1-L_vk60?feature=share -
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188803 üzenetére
Ja, biztos, nem tudom, még rotálok, csak jött értesítés
-
Z.É.T.
őstag
Mindeközben a feröeri "pékek" ütik az oszét medve zöldjeit
-
Z.É.T.
őstag
válasz sh4d0w #188841 üzenetére
Sőt, Vaduzban nyertünk is. Ráadásul azért az egy svejci másodosztályú, azon belül jó csapat volt, nem pékek és asztalosok.
@mephi666: ja persze, Dominik 6.8-at kapott a sofascore-tól, ~95% passzpontossággal. Felemelő volt érezni az első 'pool-i félidőt
Ezt még screenshotoltam is:[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
Szerintem nem hónapok óta, hanem az első pillanattól.
Leekens válogatottja volt ennyire fazontalan, mint Csercseszov Fradija.
Vsz a jó játékosok és a lendület hozta a jó eredményeket, néha meg a szerencse is velünk* volt.
(*velünk: nekem minden magyar csapat nemzetközi porondon "mi")Egonnal szemben én szívből kívánom, hogy jöjjön egy potensebb szakmai stáb.
-
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #188923 üzenetére
-
Z.É.T.
őstag
Szalai Attila a 60. perctől játszott a Hoffenheim barátságos meccsen, Kerkez kezdő volt és végig is tolta. (szintén frendli meccsen)
-
Z.É.T.
őstag
Bohócpiros (Csoboth)
-
Z.É.T.
őstag
2 - 2
Szép gól. 'sszameg
Még szerencse, hogy les volt[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz sh4d0w #189195 üzenetére
Nem követtem szorosan a hazai játékosmozgást és a felkészülési időszakot (az Újpest és a Fradi van meg, a többi csak véletlenszerűen jött szembe), de vsz a Vidi jobb játékosokból áll, mint amit a (tavalyi) játékuk és eredményük mutatott. Ugyanez a Fradi is szerintem. A szakmai stábot gyanítanám ludasnak nálatok. (a zöldeknél meg egyértelműen, az oszét medve már akkor sem tetszett, amikor az eredmények még jöttek)
Azt meg teljesen komolyan gondolom, hogy 2-3-4 helyezéssel előrébb végeztünk (Újpest) volna az előző szezonokban, ha van egy jó kapusunk.
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
válasz sh4d0w #189198 üzenetére
Te látod folyamatában, nem akarok beleokoskodni.
Nekem mondjuk egyszerű(bb) lenne a képlet, mert ha az Újpest kínai/orosz kézbe kerül és kitömi az állampárt, azonnal és változásig teljesen és könnyedén elengedem. (noha családi örökség a lilavér, nagypapám játszott ott egy rövid ideig és hatalmas szurkoló volt), rengeteg szép és izgalmas emlék a Szőke - Kende korszakból a szurkolói lét a lelátóról és számtalan ex-játékost ismerek, van köztük cimborám is.(el is költöztem Bp-ről nemrég, itt a helyi foci 2 éve megszűnt, de gondolkodom, hogy Siófokra kinézek, milyen a hangulat...)
Valójában bő két évtizede már inkább "csak" magyar szurkoló vagyok, a klubhűséget nem érzem sajátomnak. (ettől még néha végigszenvedek néhány meccset a mennyeiből, meg figyelgetem, mi történik a csapat háza táján, sírhatnékom volt a wécédeszka logótól, meg a belső furkálódástól, vagy éppen a kiesés rémétől, de képtelen lennék a fenti tulajváltás esetén szívből szurkolni és ugyanez lenne nálatok, vagy a Fradinál is, keserű méz az ilyen árnyék)
@Iramirez: ja, köbö
[ Szerkesztve ]
-
Z.É.T.
őstag
Respect
-
Z.É.T.
őstag
Nézi valaki a spíleren?
Volt valami konkrét oka, hogy lehozták Dominikot?
(csak az első 15 percét láttam, a helyzetét már nem) -
Z.É.T.
őstag
válasz Soulfly842 #189215 üzenetére
Thx!
Itt a helyzete:
https://twitter.com/LFC/status/1685598244703989761 -
Z.É.T.
őstag
-
Z.É.T.
őstag
válasz atee_13 #189303 üzenetére
NER-köpködésért nem kell a szomszédba mennem, ezért írtam, hogy "volt".
Van, akit megkurváztatnak, van, akit máshogy fognak meg, nem állok én Zsuszi mellé, ne érts félre. Én a 'halacska igazolásról írtam kizárólag. Aki egyszer megfizeti a védelmi pénzt a maffiának, az többé nem tud okos lenni. Na. -
Z.É.T.
őstag
Jól játszott a sztárunk?
Statot látom, 6 mezőnyjátékos kapott magasabb, 10 játékos alacsonyabb értékelést, passzpontosságban csapatátlag felett. És amíg pályán volt, vezettünk -
Z.É.T.
őstag
Zete - Eszék vsz: két nagyon gyenge csapat közül a kicsivel kevésbé gyenge ment tovább.
Jók ma: Szalay, Ikoba (odát: Grzan) -
Z.É.T.
őstag
Keservesen kiszenvedett továbbjutásSima volt!
-
Z.É.T.
őstag
válasz LyonnaisFan1 #189488 üzenetére
Mivót'?
Még nem látom -
Z.É.T.
őstag
válasz LyonnaisFan1 #189490 üzenetére
Ujujujj 😆
Thx! -
Z.É.T.
őstag
válasz LyonnaisFan1 #189492 üzenetére
Édesfszm.
Jogos felvetés alatta:
"(...) látja majd a világ, hogy Magyarországot egy birkával reklámozzák (...)" -
Z.É.T.
őstag
Most futottam bele, hogy a Bozsik stadion nem bírta ki az első tisztességes vihart. A szurkolókat őszintén sajnálom, meg persze a Faros 95 Kft és a WHB tulajdonosi körét, hogy 5-ről csak 13 milliárdra sikerült felalkudni a kivitelezést, tuti, ha 30 lett volna, akkor most nem lenne ilyen probléma.
A Bozsik Aréna főépülete és a lelátórész is több helyen is beázott, megrongálódott
-
Z.É.T.
őstag
Klaksvík - Molde live-ot nem tud valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest