Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
Én nem vagyok paragép, de azért elgondolkodom néha, hogy lassan minden kisujjmozdításunkról adatot gyűjt valaki. Az összes "okosnak" nevezett kütyü valamilyen "felhős" szolgáltatáshoz kapcsolódik, amire semmi ráhatásunk nincs. Az azért tényleg minimum lenne, hogy vásárlás előtt részletes tájékoztatást kapjunk mit-mikor-mire használnak fel. Így mindenki eldönthetné, hogy akarja-e, vagy választ egy másikat.
"I've seen things you people wouldn't believe"
-
ViZion
félisten
csak legtöbb helyen ha nem fogadod el, akkor nem működik a cucc. Valamit regeltünk pár napja és marketing mail hozzájárulás nélkül nem engedett tovább. Sebaj, ezt a spamszűrőre bízom. De az ilyenek ehh...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen