- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoMix85
aktív tag
Holnap hozza a futár nekem is a rage-t, már annyira kíváncsi vagyok hogy mit produkál.
Rage tulajok: Van esetleg valami fontosabb teendőm beálítások szempontjából? Vagy esetleg driver-t ne a lemezéröl tegyem fel. Beállításokban mit érdemes be ill. ki kapcsolni. Ilyesmikre gondondoltam.[ Szerkesztve ]
-
Braveheart22
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy olyan fülest ami jó pc-hez, de főként ps3-ra gamehez, és filmnézésre (film nézés nem ps3-ról lenne lejátszva, nem tudom mennyit számít ez) . Lehetőleg vezeték nélküli és tartós darab legyen. 50 ezer forintig + - .
Előre is köszönöm! -
Tgabor96
csendes tag
Sziasztok headsetet szeretnél venni,főleg gamelésre. A fő lényeg az,hogy én ne halljak zavaró körülményeket pl: család, TV és akikhez beszélek azok se hallják nagyon....Azt se tudom ez egyáltalán kivitelezhető-e max ár az 20k legyen többet nem szeretnék rá költeni,de persze ha....Beépített hangkártya van MSIZ77a-G43 alaplapon.Lehetőleg vezetékes legyen és hosszú.Nem kell,hogy csicsás legyen. Mivel ez lesz az első headsetem és még zenét sem halhatok ezért teljesen tanácstalan vagyok. ÉS lehetőleg au ip.on ban meg lehessen vásárolni
[ Szerkesztve ]
Tgabor96
-
Flashget
félisten
legalább olvasnátok el az összefoglalót 1.hsz!
Realme GT Master Edition
-
Braveheart22
csendes tag
elolvastam, már az elején és nem lettem okosabb
-
Tgabor96
csendes tag
Nemtudom,hogy mire gondolsz mert visszaolvasva a kommentemet 1-2 helyesírási hibán kívül nincs vele gond szerintem.Tartalmazza a szükséges infókat.Azt tudom,hogy nincs benne hogy 5.1,vagy 7.1 de fogalmam sincs, hogy mit jelent.Az legyen amelyik jobb és ennyi, vagy ami belefér a keretbe.
De ha kifejtenéd,hogy mi hiányzik akkor leírom.
jó egy hiány találtam....USB-s legyen lehetőleg
+1 Circumaural vagy supraaural?
Melyik a kényelmesebb,ti mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
Tgabor96
-
Bonkheads
tag
Sziasztok! Nekem van egy Steelseries Siberia V2 fejhallgatóm kép és nagyon rövid a jack kábel (Ez csak OEM-nél van így?). Counter Strike Global Offensivehez használom így fontos a nagyon jó hangminőség, szóval ha én ezt egy occó kinai jack hosszabbítóval hosszabbítom meg, akkor az ronthat-e a hangminőségen?
-
d1abLo
senior tag
válasz Braveheart22 #8854 üzenetére
konzolra: steelseries siberia cross platform, h széria xs-es fülesei, razer chimaera, meg a tritton, meg madcatz cuccok is jók konzolra
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
d1abLo
senior tag
válasz Tgabor96 #8858 üzenetére
kényelem szempontjából circumura, mert az a fül körül helyezkedik el, a superaural meg a fülön ül. A srácok a creative rage-t ajánlják. Én a steelseriest szeretem. Azt írtad hogy nem nagyon hallgatsz zenét, ezért a H szériában nézz körül, bár nemtudom hogy az újak mennyire kaphatok már nállunk.
Flash 4 president : http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, nagyon egyszerű a kérdésem, tönkrement a Sennheiser HD201-es fejhallgatóm és helyette keresek valami mást 10000Ft alatt. Megnéztem a tájékoztatót, onnan a Thermaltake tetszett, és ha nem kapok jobb ötletet akkor megveszem azt.
Ami még kérdés, hogy van egy álló mikrofonom így nem is biztos hogy nekem feltétlen mikrofonos fejhallgató kéne, lehet elég lenne egy sima is, mint ami eddig volt. Vélemények? üdv
Az Ozone Rage-ről mik a vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Faresz1989
újonc
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nemrégiben, talán 1-1,5 hónapja vásároltam egy Thermaltake Sock One (5.1, USB) fejhallgatót.Az a problémám lenne vele, hogy furcsa zajt produkál, véletlenszerűen, nem folyamatosan. Ezt a zajt nem tudom mihez hasonlítani, olyasmi, mintha telefonhívásnál a másik fél telefonjába szél fújna.
Arra már rájöttem azon kívül hogy véletlenszerűen jelentkezik, hogy ha csökkentem/növelem a hangerőt, ennek a zajnak a hangereje nem változik. Tehát ha lenémítom a fejhallgatót akkor is hallom.
Illetve akkor is előjön ez a zaj, ha épp nem ez az eszköz az elsődleges, hanem például a hangfalak.Próbáltam ki-be kapcsolni a mikrofont, hátha az okozza, de nem szűnt meg a hiba. Újratelepítettem/töröltem a fejhallgató illesztőprogramját (a gyártó honlapjáról letöltve), de az sem segített, nem volt változás. Kipróbáltam másik számítógépen is, ott is előjött a hiba (a gyári driver nem lett feltelepítve arra a gépre, a Windows automatikusan talált hozzá drivert).
Nincs ötletem, hogy mi okozhatja a hibát, de erős a gyanúm hogy az eszköz hibás. A probléma ezzel a jelenséggel az, hogy teljesen véletlenszerű. Van hogy 8 óra használat után tapasztalom 1 percig, van hogy a gép indítása után rögtön és egész nap hallom ezt a rohadt idegesítő zajt. Az is előfordul hogy 1-2 napig nem tapasztalom.
A zaj a fejhallgatóban pedig az én fülem szerint mintha inkább a bal, mint a jobb oldalról jönne.Van valakinek ötlete, hogy nálam van-e a gond, vagy az eszközben?
-
nagyúr
válasz RoMix85 #8853 üzenetére
Nincs sok dolgod, én a helyedben a honlapról leszedném a legfrissebb drivert (anélkül úgy sem megy USB-n) és kész, a hangszínt és egyebeket már magadnak kell belőni.
Ha esetleg szeretnéd, be lehet járatni, bár ehhez én nem értek.(#8854) Braveheart22: Szia! Ezt: X-Tatic Air
(#8855) Tgabor96: Szia: Creative Rage vagy TT shock One.
(#8868) Faresz1989: Ha másik gépben is csinálja, valószínű az usb-jével lesz valami, illetve a hangkártyájával. Mivel másfél hónapos, küld vissza gariban. Ennyi, szenvedni minek vele?
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kaszaf
aktív tag
válasz Faresz1989 #8868 üzenetére
Szia!
Mivel 2 gépen is előjött ugyan az a hiba szerintem cseréltesd le, hibás az eszköz szerintem.
-
Braveheart22
csendes tag
Azt hiszem megtaláltam a fülesemet, bár nem vagyok egy nagy hozzá értő....
Tudna esetleg mondani valaki valamit erről?
http://www.turtlebeach.com/product-detail/ps3-headsets/ear-force-px5/51Ez kényelem szempontjából milyen? fülön ülő,vagy a fül körül ülő?
-
nagyúr
válasz Braveheart22 #8873 üzenetére
Fül körül, csak a sokkal kisebb karimájúak fekvősek, pl ez: Sony
-
nagyúr
válasz Bonkheads #8875 üzenetére
Jaj mondatértelmezés látom nem megy. Leírták, hogy inkább aranyozott végű, ne noname kábelt használj, ha nem akarsz számottevő minőségromlást. De ez egyértelmű, akármiről beszélünk, tv, lan, optika, stb.
[ Szerkesztve ]
-
paranoidart
csendes tag
Sziasztok. Vezetéknélküli fejhallgatót szeretnék venni. Jó lenne, ha lenne rajta mikrofon és az se hátrány ha zárt. Tudtok ilyet ajánlani? Az olcsóbb és drágább darabok is érdekelnek, mert még nem döntöttem el mennyit szánnék rá, de 30 ezernél többet biztosan nem.
-
nagyúr
válasz paranoidart #8877 üzenetére
Szia!
Nekem fentebb ezt a kettőt ajánlották:
- Corsair Vengeance 2000
- Sharkoon X-tatic Air -
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a kérdésem a Nagy Fejhallgatós topicban, de nem kaptam még választ, és akkor bukkantam rá erre a topicra... Feltenném nektek is a kérdést:15-20 ezres rétegben milyen fejest lehet találni mostanában? Igaz minél olcsóbban,skót vagyok ebben a témában
Eddig Siberia v1, és V2-m volt,
De most meghalt a bal hangszóró benne, vagy a vezeték valahogy, és csak néha szól, szóval kellene hamarosan valami helyette, mert lassan elhiszem hogy félig süket vagyok
Zenehallgatás, játék, filmnézésre lenne a füles, de természetesen nem annyira zenére, mint egy Dj füles vagy hasonló.
Vezetékes.
Circumaural.
Zárt nyitott kérdésben: Így kikötések amit el szeretnék kerülni, legfőképp a kényelmetlen füleseket, a rondákat se skubizom, az olyat se amiről tudni lehet hogy belerohad a fülem. Több órát használom naponta szóval ezek szempontok.
Mikrofon térről nem tudok, nem annyira fontos, mert általában azt mondják hogy amin mikrofon is van, azok szarabb minőségűek mind 2 téren.
Pc-hez kéne. -
nagyúr
Pontosan, ez a kettő ajánlott.
(#8879) Djsaba: Szia!
Az, hogy ők ott mit mondanak, itt nem ér kb. semmit. Nekik másra kell, mást jelent a füles mint nekünk. Ők még az egérfingot is kihallják a stúdiófelvételből...
Naszóval kellene még infó, de elöljáróban annyit, hogy a gamer fülesek 90%-a zárt, nem nyitott, a kényelem meg szubjektív dolog, általában a szövet jobban szellőzik, kevesebbet zár, picit gyengébbek a mélyek emiatt.
Nem írtad, hogy van-e hangkártyád (dedikált!), illetve hogy usb-s vagy jack-es, real vagy virtual térhangzást szeretnél. Bár ebben az árban csak virtual usb-s van. (ettől még nem rossz).
Ha javasolni akarok, akkor jackes: Asus echelon
USB: Plantronics Gamecom 780, Creative Rage, Thermaltake Shock One.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hát egyértelműen minőségibb cucc, mint a Sharkoon, de az meg német gyártó. Én a Corsairt venném.
Jön belőle az új verzió, kicsit más lesz a neve ha jól emlékszem, azért. Igen, Vengeance 2100 lesz! Fülesek
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #8886 üzenetére
Akkor az X-tatic elvileg elegendő lehet nekem, ugye? (Nem nagyon FPS-ezek, online pláne nem).
Vagy van olcsóbb alternatíva esetleg?
Nagyon fontos, hogy a vezetéknélküli működés ne okozzon késleltetést a hangban, mert manual váltóval megyek és ha késik a hang a képhez képest, akkor képtelenség normálisan váltani...
-
panelninja
csendes tag
Hello!
En a tactic3d wrath-ot neztem ki. A tactic3d szeriaban van kulonbseg a meretekben (parnazas nagysaga, fulnek kihagyott hely, ilyesmi)? Szoval pl a rage ugyanakkor,mint a wrath? Mennyire takarja ez el a fulet, mennyire er hozza pl a fejhallgato belsejehez a ful? Nekem eleg hamar kenyelmetlenne valik 1 fejhallgato,ha a fulemet picit is nyomja. Tactic tulajdonosok megoszthatnak ezzel kapcsolatos tapasztalataikat. Koszi!
-
nagyúr
Olcsóbb alternatíva nem nagyon van, illetve hang és anyagminőségben nagyok a visszalépések. Hogy késleltetés lesz-e? Remélem nem, illetve nemhiszem.
(#8888) panelninja:
Szia!
Szerintem nincs különbség, a hely elegendő, nekem nem nyomja a fülemet (Rage-em van). Mivel circumaural, teljesen takarja a fület.
-
nagyúr
válasz Tsebacsi #8889 üzenetére
Igazából egy olcsó bluetooth headsetet próbáltam anno (valami Arctic P301 talán ) és ott olyan csúszás volt a kép és a hang között, hogy csak na.... Az azóta is a fiókban porosodik....
Visszatérve a kérdésre. Ha nem FPS-ezek, akkor elég az X-tatic? Vagy van más feature, tulajdonságont, stb. ,a mi miatt a Corsair jobb választás?
Hosszútávra vásárolnék valamit, mert ez nem pálya, amit most csinálok, hogy félévente veszek valamit, ami mégsem váltja be a hozzá fűzött reményeket -
Bonkheads
tag
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8880 üzenetére
Szia!
Köszi az eddigieket, de már abban sem vagyok biztos hogy 2.1-en kívül kell-e több, gondolom, persze hogy jobb, de akkor hangkártyát is kéne vennem, alaplapba van valamilyen integrált, de az fogalmam sincs hogy milyen lehet. És gondolom nem pár forint a hangkártya se.Igazából nagyon válogatós vagyok, és amiket linkeltél abból egyik sem igazán jött át. Igaz nem nézegetni kell, de én egyszerűen nem tudom elviselni az olyanokat..
Félretehetjük azokat a dolgokat akkor, hogy zárt-nyitott meg nemtudom, csak az a lényeg hogy kényelmes legyen, meg amit leírtam kikötés gyanánt.
Bonkheads ezzel mire szerettél volna kilyukadni ? Szétszedtem, megnéztem, és nem a vezetékkel van a baj, hanem valami a "hangképzés folyamatban" . szóval membrán vagy akármi lehet. Főleg azért érdekes, mert 1 fő szálon megy a vezeték, és pont azon a felén nem szól, ahol a kábel bemegy, Realtekkel hallgatva, nagyon halkan a másik oldalon hallom a hangját.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nemtudom milyenek az olyanok Amiket linkeltem USB-seket, azok vannak ezért az árért ajánlottak. Tőlem vehetsz megint Siberiat, de usb-s abból tudtommal csak drágábban van. Ja és mind zárt volt, mint ahogy mondtam is, hogy csak elvétve vannak nyitott gamer fülesek, azok is bőven 30k és a fölött.
Olcsóbb jó usb-s a mutattakon kívül nincs, vagy nem tudok róla, sajnálom.
-
Djsaba
senior tag
válasz Tsebacsi #8896 üzenetére
Hát igen, sajnos az a baj, hogy eléggé érzékeny vagyok a kinézetre
Külföldi oldalakon áskolódtam, de fene se tudja ki ír igazat, hogy mi lehet a jó. Ott is megtalálhatók az általad írtak egy listában, kicsit kielemezve. De mellette van az ASUS orion pro ROG, meg a Razer kraken pro, igaz ezek se tetszenek annyira, de valamennyire azért. Ezekről mi a vélményed?
Valamint érdeklődés szempontjából, mennyibe fáj egy "jobb" hangkártya? -
Djsaba
senior tag
-
nagyúr
A PRO tudtommal csak annyival több, hogy az usb-s hangkártya jön melléjük.
Az Orion egy hangkártyával ajánlott, van róla magyar nyelvű teszt is ha érdekel. Ezek a fülesek stereo-k, a hangkártyával lesznek virtual 7.1-esek. A real 7.1 fülesek máshogy néznek ki, és drágábbak is, kezdve a Kave-tól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest