- Otthoni hálózat és internet megosztás
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
- Windows 10
- Linux kezdőknek
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tgabor96
csendes tag
Sziasztok headsetet szeretnél venni,főleg gamelésre. A fő lényeg az,hogy én ne halljak zavaró körülményeket pl: család, TV és akikhez beszélek azok se hallják nagyon....Azt se tudom ez egyáltalán kivitelezhető-e max ár az 20k legyen többet nem szeretnék rá költeni,de persze ha....Beépített hangkártya van MSIZ77a-G43 alaplapon.Lehetőleg vezetékes legyen és hosszú.Nem kell,hogy csicsás legyen. Mivel ez lesz az első headsetem és még zenét sem halhatok ezért teljesen tanácstalan vagyok. ÉS lehetőleg au ip.on ban meg lehessen vásárolni
[ Szerkesztve ]
Tgabor96
-
Tgabor96
csendes tag
Nemtudom,hogy mire gondolsz mert visszaolvasva a kommentemet 1-2 helyesírási hibán kívül nincs vele gond szerintem.Tartalmazza a szükséges infókat.Azt tudom,hogy nincs benne hogy 5.1,vagy 7.1 de fogalmam sincs, hogy mit jelent.Az legyen amelyik jobb és ennyi, vagy ami belefér a keretbe.
De ha kifejtenéd,hogy mi hiányzik akkor leírom.
jó egy hiány találtam....USB-s legyen lehetőleg
+1 Circumaural vagy supraaural?
Melyik a kényelmesebb,ti mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
Tgabor96
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Iphone 13pro max 128gb
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB SSD + 1TB M.2 SSD / 650W GOLD
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest