- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OpenWRT topic
- Docker konténerizálás
- Linux kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
Sziasztok fejhallgatót keresek olyan 20k körül(mikrofonnal). Ezt a corsairt nézegettem de elég rossz véleményeket olvastam a tesztekben. Általában azt írták hogy egy igen jó stereo füles de többet ne várjon tőle senki
Mit ajánlanátok ebben az árkategóriában? Érdemes e ennyiért sokpontegyes fejjhallgatót keresni vagy ez még kevés hozzá maradjak egy sima stereonál? Előre is köszönöm a segítséget -
hEngi
tag
CM Storm Serius 5.1 ről van valakinek tapasztalata?
-
hEngi
tag
Én most egy G35 és egy senheiser pc 323d között vacillálok(esetleg razer megalodon).
Valahogy nem látok tisztán ebben a generált 5.1ben. Van ahol azt írják hogy egy jó hangkártyával és egy stereo fülessel ugyanazt a hatást lehet elérni mint egy G35 a saját beépített hangkártyájával. Ez mennyire valós? Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
hEngi
tag
válasz aProPeti87 #5319 üzenetére
Én is körbejártam pár boltot hogy csak had probáljam már ki azt a g35 öt De mindenhonnan elhajtottak h csak rendelésre hoznak
egyszer majd jol megrendelem elmegyek kipróbálom aztán nem veszem meg...
Mért nem lehet az ilyen ráadásul még érték tartó dolgokból is mint fülest bill egér egy bemutató darabot tartani....
[ Szerkesztve ]
-
hEngi
tag
válasz sultansmith #5535 üzenetére
Gyanúsan sok eladó darab sodródig az apróhirdetésekben. De egyenlőre okot nem tudom miért. Én régi motorosként kerülöm az aksis dolgokat. Tuti a legrosszabb pillanatba merül le
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Rászántam végre magam egy fülest vételére.
Főleg játékra használnám meg közbe kis zenélésre(egy kis Enter shikari vagy System a kaszaboláshoz mindig kell).
30K körül nézelődtem:
Logitech G35
CM Sirus
Sennheiser pc 323d
Ezek vannak játékban. Visszaolvasgattam eddig logitech párti voltam de kicsit itt elbizonytalanodtam.
A sennheiser is elég szinpatikus a sirus csak a true 5.1 miatt került be.
Valamint a stereo füles + hangkari <-> generált 5.1 között különbség érdekelne még. Térhangzásban mekkora a különbség a kettő között. Asztali gépet használok és nem is készülök váltani így a hangkártya nem gond ha belefér a keretbe.Üdv,
hEngi -
hEngi
tag
válasz FischiPiSti #6556 üzenetére
Nekem volt hasonló. Akkor a proci egyik registere volt a hibás Ha odaért persze majdnem randomba akkor meghalt MEMTEST + CPUTEST -et neki aztán majdcsak kiderül
-
hEngi
tag
Sziasztok megjött a g35. Nagyon jól szól és hihetetlen kényelmes MI vizsga készülés közben egy fél napot volt rajtam és meg se éreztem Játékokkal csak futolag probáltam ki. Nagyon jó a térhangzása Nem hiába kapta azt a dolby emblémát
Valamint köszönet Angelo69-kollégának a beszerzésért. Szerdán megrendeltem másik hét szerdán már itt is volt 25k ért ^^
Nagyon köszönöm a segítséget
-
hEngi
tag
válasz freelanced #6662 üzenetére
Logit lehet cserélni. De elvileg ha sírsz supportnak általában segítenek. Vannak még iylen alakú fülesek.Pl. Triton ax2 pro
Meg is találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
hEngi
tag
válasz freelanced #6715 üzenetére
-
hEngi
tag
Szia,
Youtuberól nem hallgatok zenét inkább rádiózok de ha hazamegyek kipróbálom
Sistergést én egyszer hallotam TS -en ha jol emlékszem de általában ventrilot használok és ott nem tapasztaltam még soha.
A mikrofon némítós dolgot se tapasztaltam soha. Push to talknál vagy érzékelősknél tapasztaltad?
MW3 al nem játszok. Főleg csgo / cod2/4 -be használom de nekem tökéletesek a hangok. Bár inkább a pozícionálásra használom 5v5 ben. A nagy hentelős pubolásokat annyira nem preferálom -
hEngi
tag
Nah kipróbáltam. Youtube nekem pöpecül szól.(chrome opera ff (ie-t nem mertek ))
Sistergést nem sikerült előidéznem pedig probálkoztam bf3 -al, csuma hangerőn, tekergettem is jobbra balra a beállításokat és végignéztem az este pár filmet is(Pedig azt általában hangfalon szoktam).
Steam csevegőt csak pár percre próbáltam ki de nem tapasztaltam ilyet.Összegezve:
Úgy néz ki hozzám fortuna kegyes volt[ Szerkesztve ]
-
hEngi
tag
Ha valaki belefut egy ILYENBE írhatna majd róla pár szót
-
hEngi
tag
Sziasztok,
Féloldalas fejhallgatót keresnék. Gyakran van hogy munka közben(fejlesztőként néha otthonrol dolgozom ^^) csak a fejhallgatóm fele van rajtam és a másik fele a fülem mögött vagy ahogy épp sikerül. Így viszont nagyon gyorsan elnyomja a fejem(gondolom nem erre lett kitalálva így nem is csoda hogy kényelmetlen). Láttam néhány streamelőnél ilyen féloldalas fejhallgatókat. A kérdésem az lenne hogy pontosan mi lenne ennek a neve és milyen minőségűek ezek.
Főleg beszélgető progikban használom ezért szükséges lenne mikrofon. Esetleg rádiót hallgatok rajta.
Tudnátok e ajánlani ilyet?Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest