- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tweaky
csendes tag
válasz bundaska #3300 üzenetére
Hát a Tactic3D olyan 15 ezer körül van és ennyi pénzért biztosan jobban jársz a fatal1ty headset-el + a xonar dg-vel. És ugye a Xonar Dg tud virtuális térhangzást ( dolby headphone ) ami biztos jobb mint a creative térhangzása, mert úgy tudom hogy a tactic3d-nek saját hangkarija van.
Nekem is számít a kinézet, de azért gondolj bele, hogy amikor a fejeden van úgysem látod, egyébként a fatal1ty teljesen jól néz ki.
Ha játékra akarod használni akkor a hangkari jól jön, egyébként meg attól függ... jah és ha zenéhez is kell akkor jó mélyhangjai vannak azt írják. -
bundaska
aktív tag
Hmmm...
Ismét gondolkodóba estem De ezért örülök, hogy nem beleugrok (a kinézet alapján) a vásárlásba, hanem használom a fórumokat. Na most igazad lehet a dologban, mert a Tactic 3D Alpha-ba ugyan az a 40mm-es hangszóró van, mint a Fatal1tyben. ÍGy már tényleg nem éri meg, csak a Sigma, aminek húzósabb az ára tényleg!!! Amivel többet tud, az a "THX TruStudio Pro technology", ami tényleg rosszabb lenne, mint egy Asus Xonar DG (LOL). Pedig a Fatal1ty nem is 3D hanghatású, de biztos igazad lehet, hogy jobban szól! Már csak azt lenne jó tudni, mekkora az a füles, meg mennyire kényelmesAz élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
Tweaky
csendes tag
válasz bundaska #3302 üzenetére
Azt hiszem 2 ember innen a fórumról nem rég vett fatal1ty headsetet, és lehet hogy még a héten én is veszek egyet mert jelenleg a telefon fülesét használom ha kell
Biztosan körbeöleli a füled és a fejpánt is szivacsozott szóval nem lehet kényelmetlen, maximum szorít kicsit az elején, de ez idővel enyhül plusz valamivel tágíthatod is Most ami ittvan előttem az a 2.1 hangfal és ami beugrott az az hogy a mélyládára ráteszem ha nyomja a fejem -
bundaska
aktív tag
(#3303) dAnky: Köszi a választ, szerintem először a hangkarit veszem meg, utána pedig a fülest, biztos lesz különbség.
(#3304) Tweaky: Kíváncsi vagyok ha veszel, milyen lesz! A fejemre remélem jó lesz, bár én nem most fogom megvenni, elvileg karácsonyra fogom megkapni. A hangkarit ahogy írtam, szerintem fizukor megveszem, szerintem a mostani fülessel is lesz változás, olvasgattam külföldi tesztet (már amennyire megértettem a fordítóprogrammal), és elég jókat írtak mint a fülesről, mind a hangkártyáról, igazad volt! Ha meglesz a füles, írj tapasztalatot, másik kérdés, te milyen hangkarit használsz?
És még 1 kérdés, a Xonar DG megy Win 7 alatt? Honlapon csak XP meg Vista van írva!
[ Szerkesztve ]
Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van! - !!
-
eami
veterán
válasz bundaska #3305 üzenetére
én is vásárlás előtt állok, és elég sok külföldi teszten/fórumon is átrágtam magam.
Eredetileg én is creativeot akartam venni, de elég sok negativ commentbe futottam bele. Bár mindenhol elismerően szólnak a hangzásról, az anyaghasználat tekintetében már nem annyira dicsérték. Konkrétan elég sok törött esetet olvastam, vegyesen mindenféle creative fülessel kapcsolatban (igaz nem fatalityről, hanem wow, tactic sigma/omega).Nyilván lesz majd itt aki ezzel nem ért egyet
Hosszas keresgélést követően 3 fülest néztem ki:
Corsair HS1: [adatlap] [video]Thermaltake Shock One: [adatlap] [video]
Roccat Kave: [adatlap] [video]
Majd még hosszasabb rágódást követően úgy néz ki hogy a Corsair HS1 lesz a befutó.
A fenti hármasból látszik, de azért leírom: olyan fülest kerestem ami játékok és filmek terén is jót tud produkálni, valamint még alkalmi zenehallgatásra is megfelelő. A virtuális 5.1 mellett azért döntöttem, mert egész egyszerűen a "valós" 5.1et nem látom technikailag megalapozottnak (nem akarok flamet.... saját véleményem). -
Tweaky
csendes tag
válasz bundaska #3305 üzenetére
Alaplapit most lehet azt hitted hogy ilyen szaki vagyok a kategóriában de nem. Csak utánanéztem, olvasgattam és ennyi.
Most nincs pénzem drága cuccokra, ezért lesz a fatal1ty egyébként vennék drágábbat is.
Hangkarit meg talán később... Most Bf3-al játszok, ott a hangok kevésbé számítanak mint mondjuk Cod-ban, bár azért jó móka megtámadni őket shotgun-al tárazás közben...
Ha valaki igazán tájékozott embert akarsz, akkor ahogy már többieknek is írtam: jaffa-val beszélj -
dAnky
aktív tag
Én a helyedben inkább választanék olyan gyártóktól akik kezdetek óta gyártanak fejhallgatókat. Razer,Logitech,Steel Series.
Most ilyen mint thermaltake meg corsair hát nem tudom a thermaltake hűtésben a jó a corsair pedig a memória alapú hardverekben.
Itt van logitech G35 volt nekem ilyenem. Filmekhez a legjobb játékokhoz a virtuális hangzása nélkül elfogadható. Steel Series siberia V2 ilyenem van most játékokhoz a legjobb füles.
A következő füles amit ki fogok próbálni az a Razer Tiamat 7.1 lesz valós 10 hangszóróval -
eami
veterán
HS1ről studióban is dolgozó szakemberek is igen jókat írnak. DTS és a 2 év gari is igen csábító... A valós hangszórók meg sw rásegítés nélkül nem sokat érnek :/
Creative nekem nagyon bejött leírások alapján, THX Studio Pro is igen jónak tűnik, csak az anyagminőség aggaszt :/
Egyébként tanácsokat nagyon szívesen veszek, és neked is köszönöm hogy reagáltál
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
-
WolfheartGR
őstag
-
eami
veterán
válasz WolfheartGR #3313 üzenetére
corsairrel mi volt a baj?
-
eami
veterán
sajnos nem kapcsoltam időben és lemaradtam a logitech 40% kuponjáról 2 hete. A g35 és HS1 között pedig bő egy tizes difi van árat tekintve
egyébként sok user review olvastam ahol pont g35ről váltottak el. még biztos nézegetem a kínálatot, de az általam felvázolt kategóriában sajnos nem sok van
-
bundaska
aktív tag
Üdv!
Köszönöm a válaszodat! Ezeket amiket felsoroltál, mindet néztem, de olyan árban vannak, nem szeretnék érte adni ennyit...Máshol se ajánlották ezeket a márkákat, szerintem ezek próbálkozások, és a márkát kell borsosan megfizetni (ez az én véleményem).
Törés:
Ha eltörik, gari van rá, visszaviszem az tuti. Jó vásárlást neked is, amilyet veszel, az lesz Neked a tökéletes. Én még gondolkodok rajta, majd elválik melyik lesz.(#3307) WolfheartGR:
Én elvileg ajándékba fogom kapni, elszállni nagyon nem is akarok ez ez igazság Ha megveszed valamelyiket, tapasztalatot írj a Fórumra mindenféleképpen!(#3308) Tweaky:
Azért köszönöm amit leírtál, ezzel is előrébb vagyok. Drágát vennék én is, de a csúcsminőséghez olyan hangkari is kellene, ami persze drágítja még jobban Játékra persze lehet jó lesz kezdetnek ez is, esetleg később beruházok jobb fülesre.[ Szerkesztve ]
-
ROGER PAPÓ
csendes tag
Srácok!
Tapasztalatok erről? --> [link]
-
Beast007
aktív tag
-
frankoo
csendes tag
Sziasztok!
Végigrágtam magam egy csomó hozzászóláson és a 20-30.000.- forintos árkategóriában ezeket ajánlottátok:
Logitech G35
Roccat Kave
Tritton PC510
Na, de akkor ezek közül most melyiket???? Alaplapi hangkártyám van 7.1-es Realtek ALC888 Chippes, vagy esetleg van még egy ilyenem: SB Audigy SE/LS/Value.
Csak játékra használnám!
Köszi!
-
sampe
aktív tag
Kedves topikolók!
Egy megfelelő minőségű, kényelmes, időtálló, és strapabíró fejhallgató típust szeretnék hosszú napi igénybevételre, olyan 5-10 guriga árkategóriában(esetleg ha nincs ilyen árban, akkor a legmegfelelőbbet). Elsősorban játékra, másodsorban zenehallgatásra használnám. Mikrofon nem feltétel, azt biztosítom majd a zm.mic1-el amit már sokan linkeltek itt. Egyenlőre még csak az alaplapi hangkártyámmal használnám (p8p67) aztán ha rám szakad a bank beszerzek egy sonar dx-et. Az eddigi füleseim az olcsóbb kb 1000 ft körül voltak, de amit ma beszereztem 2500 ft volt, aminek a teljesítménye kritikán aluli, szét szakad tőle a fejem pedig csak 1 órája használom.
Köszönöm!
üdvözlettel
Sampe[ Szerkesztve ]
"A bosszú a legédesebb gyönyör a dugás mellett" 2Pac // Ha elfelejtenék PÜ-re válaszolni, írj emlékeztetőt nyugodtan, ember vagyok én is.
-
-
Tweaky
csendes tag
Figyelem aki 10 ezer alatt akar fejhallgatót, akkor dec. 5.-én ebben az üzletben ingyenes a házhozszállítás: [link]
Creative Fatal1ty headset... -
SpZ
senior tag
Corsair HS1 usb (20e) vagy Logitech G930 (30e)? Kettő közül melyik a jobb választás?
-
Mezi1982
tag
válasz DrokOne #3330 üzenetére
Hát igen a Kave
nekem mondjuk kényelmes volt hosszú órákon át bírtam viselni majd amikor éreztem hogy nyom, egy picit igazítottam rajta és újra jó volt
a hangja is tetszett akkor, most azt mondom, hogy botrányos egy fejes és a tanulópénzt megfizettem azzal, hogy megvettem 90 €-t
-
jaffa 2843
Ármester
válasz frankoo #3332 üzenetére
Superlux HMD660E + Asus Xonar DG?
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
bundaska
aktív tag
válasz jaffa 2843 #3336 üzenetére
Üdv!
Írtam már ide a fórumra régebben, és az lenne a kérdésem, játákra, zenehallgatásra, filmnézésre, ez amit belinkeltél nagyon ajánlod?? Az egyik kolléga ajánlotta még a Creative Fatalityt, az is elég jó árban van, meg ajánlottak egy használt Steelseries Siberia V2-t is (8k-ért). Szerinted melyik érné meg a legjobban? Hangkarit lehet nem ezt a Xonar DG-t venném meg, hanem kapnék egy Sound Blaster Audigy 4-et (feltéve, ha jó lesz, és nem rosszabb mint az Asus, a tapasztalataitok alapján).
Köszi a választ előre is!
-
fatallerror
addikt
ops nem láttam h van ilyen topik
itt a problémám: [link]
don't tell me what i can't do!
-
gabezx
csendes tag
Sziasztok én azt szeretném megtudni, hogy mivel a Roccat Kave-t akarom megvenni, hogy az fog e rendesen működni Laptopon mivel nincs 5.1-es hangkártyám a gépbe és h érdemes e megvennem vagy+még kellene vennem hozzá egy külső hangkarit h rendesen működjön? köszi előre is...
-
gabezx
csendes tag
Köszi szépen és nemtudnál vmi jó kis fülest ajánlani csak kimondottan játékhoz kellene jó élménydús hanghatás+kényelem ha lehet usb ha nem akkor jack is megteszi Köszi
-
oriic
HÁZIGAZDA
Laptophoz max sztereo fülest tudsz használni ha nem veszel külön hangkártyát. Olvass vissza többiek ajánlgattak már párat, nem is vészes árral.
Ha usb fülest akarsz venni ami 5.1 akkor amit tudok ajánlani az a Logitech G35, vagy Cyber Snipa 5.1, Razer Megalodon, de ezek pont a legdrágábbak. (kivéve a Cyber)
Live-Die-Respawn
-
Sylver001
csendes tag
Én meg most gondolkodom, hogy a Panasonic RP-HT711-et cseréljem-e vagy sem.
3-27.000 Hz a frekvencia visszaadása, Extra Bass System elég jó mélyet ad, Surround funkciós on/off + hangerőszabályzós, de úgyis erősítőről megy.Szeretnék erősebb sub bass-t + megtartani a szép közép és magas hangokat is.
Mikrofon nem kell. Offline harcos vagyok
Emiatt néztem a Skullcandy skullcrusher-t, de sokak szerint az felejtős -> a közép és magas hangjai csapnivalóak (20- 20.000 Hz)
Allen&Heath Xone XD 53 már talán O.K. lenne (5-33.000 Hz), csak ott sokat kell fizetni (a számomra felesleges) plusz D.J. funkciók miatt.Mit tudnátok a fentiek fényében ajánlani?
-
frankoo
csendes tag
válasz jaffa 2843 #3336 üzenetére
Első körben az lesz! A fejes már meg van. a kártyára érkezik! Ugyanakkor összehasonlítás képen veszek egy Trittont is... Ilyen a kiváncsiság!
-
törölt tag
Hali. 20-25e Ft ert melyik gamer fules a best buy?
-
dAnky
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest