- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
-
dAnky
aktív tag
Razer Tiamat 7.1 ezt most ki is néztem magamnak de vajon mennyibe fogy kerülni nálunk? és mikor?
-
dAnky
aktív tag
-
dAnky
aktív tag
így van viszont mennyi lesz vajon a Tiamat ára? 180 dollálra írják.
-
dAnky
aktív tag
pü megy neked
[ Szerkesztve ]
-
dAnky
aktív tag
Én a helyedben inkább választanék olyan gyártóktól akik kezdetek óta gyártanak fejhallgatókat. Razer,Logitech,Steel Series.
Most ilyen mint thermaltake meg corsair hát nem tudom a thermaltake hűtésben a jó a corsair pedig a memória alapú hardverekben.
Itt van logitech G35 volt nekem ilyenem. Filmekhez a legjobb játékokhoz a virtuális hangzása nélkül elfogadható. Steel Series siberia V2 ilyenem van most játékokhoz a legjobb füles.
A következő füles amit ki fogok próbálni az a Razer Tiamat 7.1 lesz valós 10 hangszóróval -
-
dAnky
aktív tag
-
dAnky
aktív tag
Logitech G35 ami usb-s és 7.1-es nekem volt szerencsém hozzá nagyon jó füles főleg filmeknél nagyon szépen kiadja a hangot. Illetve még a másik a roccat kave 5.1 usb szintén vagy van még egy razer megalodon ami szintén 7.1 usb csak kicsit drága, nemsokára érkezik a razer tiamat 7.1 valós 10 hangszóróval benne, az árát most 180euróra becsülik de még nem tudni mennyi lehet. Szerintem februárra várható majd. A többi virtuálisan kikevert térhangzásúak.
-
dAnky
aktív tag
válasz jaffa 2843 #3363 üzenetére
igen irtam is hogy a g35 virtuális és igazad van a kave jackes is
-
dAnky
aktív tag
válasz WolfheartGR #3396 üzenetére
ezek valami undorítóan pocsék termékek Legalább valami nevesebb gyártó lenne 250 dollár azért a billilért hát ez röhej
-
dAnky
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki véleményt mondani a Razer Tiamat 2.2-ről?
-
dAnky
aktív tag
válasz Serricon #4998 üzenetére
Az ugynevezett 5.1es fejhallgatok tokeletesek. Benne van a neveben h gamer. Akkor valszeg az ember jatekra ss filmre hasznalja illetve 1 kis zene sem art ahol kurvara mind1 h supraluxos senheiseres ilyen olyan 100k folotti fulesem van mert az mp3 lebutitott verzio mar es ugyan ugy fog szolni a zene a gamer felusen mint a draga baratain. Szoval ha valaki nem studifelvetelre akar fulest venni annak boven jo a gamer fules. 5.1 nem fontos mert ha vesztek hozza asus sonar dg-t az kever neked 5.1et a sima fulesedre is. A lenyeg h zart legyen es a fuled ferjen el benne. Altaban azert mondok egy dragabb logitech g35ot pl mert hihetetlenul kenyelmes egesz napra, kicsit olcsobb szinten kenyelmes a steel siberia v2. Tehat aki jatekra filmre 1 kis zenere akar fulest az veheti a gamer fuleseket. De ezekbol ne a leggagyibat mert az nyomhatja a fejet recseghet a basszus. Tehat ne egy 10k alattit.
Sorry a helyesirasert de telorol irok
-
dAnky
aktív tag
Gyerekek most jött meg a razer tiamat 2.2 hozzá egy asus xonar dg. hát elolvadok
-
dAnky
aktív tag
válasz ricshard444 #5011 üzenetére
Nekem a tiamat van most a 2.2 hozzá kell egy asus xonard dg. viszont így leírhatatlan simán veri a g35-öt ez a páros, azért mondom mert volt g35öm
-
dAnky
aktív tag
válasz ricshard444 #5014 üzenetére
Igen eléggé én is azért vettem csak a 2.2-őt mert már a 7.1-re sajnáltam a pénzt.
-
dAnky
aktív tag
Srácok mi a különbség a
CREATIVE Tactic3D Alpha
és a
CREATIVE Tactic3D Sigma
között? 2ezer forintal drágább a Sigma, miben tud többet?
Új hozzászólás Aktív témák
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest