- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali.Na itt a ház.Háát....zalman tervezöi tutti p*rverz áll*tok közt vannak mert ebbe bepakolni az alaplapot kész büvészet.Felsö 2 ventit ki kellet szerelnem mert mm pontosságú a hely az alaplapnál.Alaplapi csavarokat meg beszerelni megint kész büvészmutatvány.Annyiba jó,hát proci hűtő felfogatást bármikor tudom variálni mert a ház túloldalán kiszerelhetö bármikor.Megizzadtam mire beszereltem a lapot.
-
ATX ház jó nekem.KB. 2hétig nézegettem a házakat,gyártó oldalán a méreteket,és ott kerek perec leirják hogy cpu hűtő max. milyen magas lehet.Van ahol az a rész ahová az alaplapot teszed,mögötte az oldal mellet meg van pakolásnak hely,vagy a légmozgás miatt úgy van kialakitva a ház.80-90k nem nagyon akarok egy házra költeni.Amit te írtál házat,az dög nehéz.Üresen közel 15kg.Most antec p180 házam van,ez is közel 15kg
-
válasz
MasterDeeJay #22 üzenetére
Hello.Vizhűtést néztem én is.Házba nekem max 240 radis fér bele.Néztem a házakat,eleve úgy néztem hogy nagyobb toronyhűtő beleférjen,ha neagyisten azt vennék.De a 230-240 széles házak legtöbbje is max 150mm magasat engedett.zalman n4 vettem,mert a zalman n5 még kisebb hűtőt engedett volna csak.Vizhűtésnél meg a foglalatnál van a legtöbbnél a gond,vagy ahogy néztem a véleményeket a használat alapján,sok a panasz ott is hogy nudli a legtöbb.
-
Hello.Ahogy olvasom,a 8mag16 szálas procik hűtését alig tudják megoldani mert 75-80fok alapba vagy több,akkor minek húzni,meg minek a 16 magos?AMD Ryzen 7 7800X3D is sorba füstöl el sokaknál mert nem tudják megoldani a hűtést rendesen.Lap azért ez nekem,mert amit kinéztem,nem tudták beszerezni.Gamer lapot direkt nem akartam.PCI-E bövitést,sata csatik száma,meg pár dolog ami miatt erre a lapra esett a választásom.Saját tapasztalat alapján meg nálam asus vagy gigabyte,lapba is,vga is.Msi,ASRock lap nálam kiesik.
-
-
-
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Hello.AMD RYZEN 7 7700 vagy AMD RYZEN 5 7600X megy bele,ezt még nem döntöttem el. AMD RYZEN 5 7600X 6mag 12 szál,de 4,7GHz,AMD RYZEN 7 7700 meg 8 mag,16szál,de csak 3,8GHz.A 7600x jobban melegszik ahogy olvastam.De a hűtést valami vizes cuccal megoldom
-
-
-
Hello.Kösz.Ahogy néztem nekem is az jött le utólag
Akkor az egyik 4+4 rákötöm a 8 pinesre,azt annyi.Ha 8pines az alaplap,úgy ok hogy a 8 pines csati megy rá,ez okés.Csak mert itt az alaplapon elve úgy van,ahogy leírtam 8pines,mellete 4 pines.Azért is kérdeztem rá mert néztem a netet,papirt amit adtak az alaplaphoz,de sehol nem irja azt hogy 4pinesre kell vagy a 8 pinesre,vagy mindtkettöre.Szétbarmolni meg nem akarom se az alaplapot,se a procit véletlen se.Ezért inkább kérdezek
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnos felkutattam a netet ez miatt,de sehol nem találtam rá megoldást Adott egy gigabyte b850 eagle wifi 6e...
- Samsung MZ-VLB512B PM981A 512GB m.2 Nvme SSD pár órát futott, kb 80-90GB írással 100/100
- Zotac Magnus One i7-10700/ rtx 3070/ 500gb/32 gb
- Xiaomi Pad 6 6/128GG
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 - 1 hónap garancia -konzol beszámítás ok!-
- FUJITSU Server PRIMERGY RX100 S8, Intel Xeon e3-1270v3, 0GB RAM, 0GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest