Új hozzászólás Aktív témák

  • Sraff

    tag

    válasz Atlantis #3333 üzenetére

    Szia!

    Jónak tűnik ez a Pe-Isotol. Regisztráltam, el is küldték, de életet nem sikerül bele egyelőre lehelnem. Nem tudom, hogy a Pro/toolkit-nek fent kell-e lennie a futáshoz, ill. hogy hol kell megnézni, hogy fel van-e telepítve.

    [OFF]Egy pici off a Szerkesztési atlaszhoz:

    Miskolcon végeztem pár éve, ráadásul a gépelemek tanszéken, géptervezőként (sok tanárom közreműködött a megírásában); különös tisztelet övezte eme könyvet.
    Megvenni nem nagyon lehetett (talán '82-es az utolsó kiadás), a könyvtárból hamar elkapkodták, úgyhogy csak az elektronikus változatot tudtam használni, az viszont nagyon kényelmetlen.
    Nemrégiben Debrecenben járva az egyik antikváriumban megakadt a szemem egy rég nem látott könyvön. :) Hát persze, hogy a SZA volt. Szinte új állapotban (még a védőborító is rajta volt). Egy középiskola tanműhelyének a példánya volt, de szerintem jó ha 10-szer ki volt nyitva a nyomtatása óta. Nem is volt szívem otthagyni, habár közben a cégnél van egy példányom. Az ára több mint barátságos, csak 3300 Ft volt. Ugyanekkor vettem egy Omacht-Sárközi-t is 660 Ft-ért és egy Műszaki táblázatok-at (kék fedelű) 880 Ft-ért.[/OFF]

    Sraff

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák